Ytpara.com olarak bir ilki daha başardık...

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Arkadaslar ofis olacak. Ozgun calisan arkadaslara tarafimdan abone ve izlenim gelistirmeye yonelik egitimler verilecek. Ayrica begendigimiz be uygun gordugumuz kanallara ekipman destegi verecegiz.

Global olacak tabiki ama Türkiye'ye özel ve ayrıcalığı olacağı gibi Ofis ve Ekip olacak tabiki.
bariz spam olmasa hocam bir kanal 500 video yerine 50 video atsak çok fazla kanal sokmasak spam izin verilirmi yani freedom mn hepsi mcn izin veriyorlarsa sizde verme yetkiniz vardır size güvenim sonsuz hocam 2-3 kişiliksize para kazandırıyoruz sizde izin verin kurulunca hocam hem komisyon alırsınız siz kazanırsınız hemde biz güvenecek insanlarla çalışırız

ekipman.............stüdyo kurabilirmisniz ils gibi? ve kaliteli video camera falanda olabilir cekimler icin lazım.......

avukat desteğide iyi olur.

Boş spam kanallarla çöp edilmezse iyi yerlere gelir Hayırlı uğurl olsun

Valla içimde sanki çok spam kanal barındırılmayacakmış gibi bir his var. Yani oh oh iyi oldu ben atarım 1000 lerce videoyu bunlar zaten öder diye bir şey tahmin etmiyorum.

Yani yeni bir networkün böyle bir çalışma tarzına yöneleceğini zannetmiyorum. Ben yeni bir network kursam gelsin spamcılar demem mesela )

Ama bir özgün kanal açacaksam direk bu networke girerim tabi ki )

türkçe özgün çalışmanın pek bir getirisi olacağını sanmıyorum, zorlasak bile verilen emeğin karşılığı düşük olacaktır. spam konusunda bir esneklik sunsanız güzel olurdu hocam. ama hayırlı olsun, allah mahçup etmesin, yolunuz açık olsun.

Hayırlı olsun. Adı ne olacak networkun ?
Ofise bir çay içmeye geliriz artık :D

Hayırlı olsun Üstatlar... Umarım kaliteli, yüksek gelirli kanallar bağlarsınız. Keşke acele etmeseydim. iyi bir özgün kanalım vardı. Git gide yükseliyor. Neyse hayırlısı olsun...

minimum izlenim yaklaşık kaç olacak hacılar

Hocam para verdiniz mi YT'ye yoksa o şehir efsanesi miymiş :D

Merhaba Arkadaşlar.

Ytpara olarak Cms ve Mcn'imiz hayırlı olsun.Detaylar 1-2 güne detaylı bir konu ile paylaşılacak.

Yoğun emeklerinden dolayı özellikle [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] başta olmak üzere [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] e teşekkür ederim

Allah utandırmasın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri