YTPara.com Tema Değişikliği "ANKET"

Forum Tema Seçimi

• Eski Temaya Dönelim

Oy: 0 0,0%
  • Yeni Çok Seçenekli Temalar Kalsın

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç biri olmasın. daha düzgün güzel sade yeniliğe uygun yeni ikonlu vs. bir tema gelsin eski sürüme dönüş en mantıksız seçenek olacaktır :o:o:o

YT-Şeffaf daha kullanışlı göz yormuyor, hemde estetik:o

Bu arada eski versiyona dönüş gibi bakmayın duruma. Şunu düşünün sadece. Çoklu seçeneklerdeki, şeffaf, yeşil vs'ye vb4 teması olduğu için eski temaya yani eski sürüme dönüldüğünde ulaşamayacaksınız :) Herkesi mutlu etmemiz imkansız, çoğunluğun istediği olsun istiyoruz sadece :)

valla default temayı bilmem ama YT-Açık-mavi kullanıyorum. en iyisi bu bence.

Benim derdim tema değil.www yazmadan ytpara.com yazınca adres çubuguna opendns açılınca,sinirlerim tavan yapıyor.

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] üstad kesinlikle eskisi.. Geliştirmeler olacaksada vb'nin eski sürümü üzerinden yapılmalı kesinlikle... Oyumu bu yönde kullandım bende..

forumu özellikle gece kullanan çok kullanıcı var benim gibi.. koyu (siyah) renklerin bol olduğu bol seçenekli temalar eklensin bence.. şuan bile beyaz background gözü yoruyor

Bu arkadaşa katılıyorum :)
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] böyle birşey yapılamaz mı hocam ? :)

hocam millet eski tema derken bundan öncekini istiyo sanırım. Senin linkte verdigin baya bi eski :d

4 ay önceki temaya dönelim ya ilk karşılaştığım tema.

oh temayı mavi yaptım mis gibi oldu :D ben orda eski temayı işaretlemiştim, eski temadan kastım en eskisi diildi. Böyle kalsın olarak degistiriyorum oyumu admin bey:)

Bence şuan oldukça iyi altan isteyen istediği Temayı seçip onu kullana biliyor.. Geriye dönmek mantıksız olur ilk geldiğinde bende garipsemiştim ama şimdi alışınca eskiye dönmek mantıksız geliyor. genede forum nederse o tabi ki

bence bu coklu temanın arasına eski temayıda koyalım bu sorun ortadan kalksın olmuyomu oyle :D

Ben o yeşilli mavili temaları hiç beğenmedim phpBB forumları gibiydi.
Bende eskiciyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri