Hiç biri olmasın. daha düzgün güzel sade yeniliğe uygun yeni ikonlu vs. bir tema gelsin eski sürüme dönüş en mantıksız seçenek olacaktır 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de ytşeffaf kullanıyodum ama en iyisi bence Vbulletin 3.8.x ve orjinal teması dır yaniYT-Şeffaf daha kullanışlı göz yormuyor, hemde estetik![]()
Benim derdim tema değil.www yazmadan ytpara.com yazınca adres çubuguna opendns açılınca,sinirlerim tavan yapıyor.
forumu özellikle gece kullanan çok kullanıcı var benim gibi.. koyu (siyah) renklerin bol olduğu bol seçenekli temalar eklensin bence.. şuan bile beyaz background gözü yoruyor
Bu arkadaşa katılıyorum![]()
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] böyle birşey yapılamaz mı hocam ?![]()
bence bu coklu temanın arasına eski temayıda koyalım bu sorun ortadan kalksın olmuyomu oyle![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.