YTPara.com Tema Değişikliği "ANKET"

Forum Tema Seçimi

• Eski Temaya Dönelim

Oy: 0 0,0%
  • Yeni Çok Seçenekli Temalar Kalsın

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala aynı tema ya arkadaş anlamıyor musunuz göz yoruyor diyoruz uzun zaman bakıyoruz diyoruz.. yeni yönetime geldiniz bu kadar kısa sürede bu kadar fazla değişiklik hiç doğru bir şey değil..

Hocam aşağıdan 9 10 tane tema seçebiliyorsun hepsimi gözünü yoruyor ?

son tema iyi olmuş çoklu tema bence çok hantal çalışıyor

Tam alışıyorduk geri değişmiş bence sabit bir şey yapılsın hep o kalsın. :) Eski hâli iyiydi öyle tanıdık forumu öyle devam etsin bence.

bence böyle güzel olmuş herkes kendi zevkine göre tema seçebilmesi ve şeffaf tema tercihim

2 şık var.. keşke birde hiç biri olsaydı :D ...

ben yenı temayı beyendım. ama önerilerim var...
1-yazı karakteri büyütülmeli, şuanki yazılar kucuk kalıyor, malum pc başındayız uzun süre...
2-şuanki tema güzel dedim fakat, parlaklık var, keskin bir parlaklık var o parlama bir kaç kademe azaltılmalı...
3-parlaklık azalınca reklan bir kademe çoğaltılmalı...
4-örnek bir üye yazı yazıyor.yukarıdakı bir satır yazı var ama kocaman forumda safya kullanılıyor,o daraltılabilirse iyi olur... %50 kadar karaltılabilir.(yukarıda bir satır yazı var ama cm oalrak ciddi alan kullanmış sayfada,) sanırım uye reım eklediğinde kullanım cm alanı arıtıyor, benım bu yazımda öyle cm olarak çok yer kaplama yok !!!
sonuç: bu temayı ben beğendim. belkide eskiden forumlarda bu temaya aşina olduğumuz içindir. sebebini bilemiyorum...
düşüncelerim bunlar...

bence herkes eski tema olayını yanlş anladı.şuan olan default u. eski yeşile dönsün diye oy verdiler :D yoksa bu kadar yüksek olamaz :P

7 dk kaldı eski temaya dönüş için sanırsam :)

Anket sonuçlanmış olup kısa süre içinde seçilen temaya dönüş yapılacaktır konuyu kapatıyorum hayırlı olur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri