YtPara.CoM'dan 100 Kişiye 20.000$ Kazanç Fırsatı (Ön Sipariş)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık yaz beni üstad : )

hocam 6 senelik iki kanalım var ikisinde de izlenme var oluyorsa beni de listeye ekleyiver.

hocam 6 senelik iki kanalım var ikisinde de izlenme var oluyorsa beni de listeye ekleyiver.

Kanallarınız para kazanmaya aktif ve adsense'ye bağlı mı? Yani hali hazırda para kazanır durumda mı?

Listeye ekledim ancak eğer para kazanmaya açık değillerse gerekli ayarları yapın.

hocam benide ekle fakat haftaya sınavlarım var sızmı yapıcaksınız bu ısı benmı ?
Zamanımdan çok fazla ayırmam gerekmiyorsa beni ekleyebilirsiniz
2 tane kanalım var günlük 50 k izlenim alıyorlar iyi mi ?

kanalların ortalama ne kadar izlenme ve kazancı olmalı?

kazanclarınız adsense'ye yansıyorsa, 1-2 $ alabiliyorsanız kafi.

Bağlantılarınızda sorun olmasın, ihtarlı ihlalli kanal olmasın sorun olmaz başka.

hocam benide ekle fakat haftaya sınavlarım var sızmı yapıcaksınız bu ısı benmı ?
Zamanımdan çok fazla ayırmam gerekmiyorsa beni ekleyebilirsiniz
2 tane kanalım var günlük 50 k izlenim alıyorlar iyi mi ?

Çok fazla zamanını almaz, hatta sizlik bi durum da yok denecek kadar az.

istiyorsan yazayım.

benide yaz listeye usta

soruyu uplayalım önemli olabilir.

Kanallarinizin canerin dedigi gibi gunluk 1-2 dolar olmasi kafi.Ancak ne kadar buyuk kazancli kanallarla girersiniz,kazanciniz 4 ila 10 katina cikar.

Ornek veriyorum,bize calisma yaptiracaginiz kanalinizdan gunluk kazanciniz ortalama 30 dolar diyelim,biz bu calismayi baslattigimizda o kanaldaki kazanciniz minumum 80-100 dolar olacakdir.buda su demek oluyor,calisma suresince size vaad edilen 200 dolardan cok cok fazla miktar kazanacaginizdir.

Partnerli kanallar icin calisma yapmiyorum,yani yaparim sorun yok ama partnerlik aldiginiz yerde istatistikler yansir yansimaz sorun yasamak istemiyorum bu yuzden partnerli kanallarla calisma yapilmamakdadir.

Kanallarinizin canerin dedigi gibi gunluk 1-2 dolar olmasi kafi.Ancak ne kadar buyuk kazancli kanallarla girersiniz,kazanciniz 4 ila 10 katina cikar.

Ornek veriyorum,bize calisma yaptiracaginiz kanalinizdan gunluk kazanciniz ortalama 30 dolar diyelim,biz bu calismayi baslattigimizda o kanaldaki kazanciniz minumum 80-100 dolar olacakdir.buda su demek oluyor,calisma suresince size vaad edilen 200 dolardan cok cok fazla miktar kazanacaginizdir.

Partnerli kanallar icin calisma yapmiyorum,yani yaparim sorun yok ama partnerlik aldiginiz yerde istatistikler yansir yansimaz sorun yasamak istemiyorum bu yuzden partnerli kanallarla calisma yapilmamakdadir.

Muslera hocam yapacağınız çalışmada abone sayısının çok olması çok etkiler mi kazancı ? Bir tane yabancı kanalım var günlük 10 dolar civarı kazanıyor , organik 2800 tane abonesi var ,, Bu çalışmayla bu kanalı ne kadar yükseltebiliriz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri