YTpara Davetiye Sistemi

Forum indexe kapatılırsa her ay belli bir ücret ödemeye razıyım. Ayrıca davetiye sistemi mutlaka gelmeli.

Foruma davetiye sistemi getirilsin ticaret yapılan bölümlere ekstra'dan tc kimlik ve cep onay getirilsin(avea türkcell vodafone hat kullanıcıları doğrulama yapacak şekilde) usa numarası filan bulmak basit bir çoğumuz biliyoruz

Benim görüşüm bu yönde

Mobil imza
join.quizgroup.com?ref=87034

Herkez fikirlerini söylüyo Yönetim olarak bir tedbir alınsın artık. Elini kolunu sallayarak insanların dolandırılmasına müsaade edilmesin. Tabiki herkezin kendi hür iradesi var alışveriş yaparken dikkatli olması gerekir ama Forumdada ticaret yapılırken dolandırıcılara karşı caydırıcı önlemler olmak zorunda ...

konu ticaretse evrak şarttır bence , bence forumda ticaret yapan ytpara adına düzenlenmiş ve sadece ytparada kullancak bir evrak ile sözleşme teminatla bu işi yapmalı.

Davetiye sistemi forumun saygınlığını arttıracağı gibi aynı zamanda sahtekarların izlerini sürmede çok yardımcı olur; kimse hesaplarının bu gibi tiplerle ilişkilendirilmesini istemez, eğer bu işte uzun vade düşünüyorsa tabii.

SMS ve TC no. aşılabilir şeyler sahtekarlar için, onun yerine Davetiye şartını 2 referansa bağlamak daha mantıklı olur.

Ayrıca yeni gelenler için alt forum oluşturulmalı ve oluşturulacak bu forumda yazılanların(referans olanların mesajları) silinmeye kapatılmalı, herkes yıllar sonra da görebilmeli, şeffaf olmalı. Kim kimi ne zaman davet etmiş görülmeli.
Bu şekilde yapılırsa olası bir sahtekarlık durumunda ayıklama çok hızlı ve kolay yapılabilir. Ayrıca dolandırıcılıktan banlanan kullanıcıların, ilgili Davetiye forumundaki başlığına İP nosu ve bilinen tüm bilgileri(isim, adres, banka hesabı, online hesapları,sosyal medya hesabı vs) yazılmalı deşifre ve caydırıcılığı arttırmak için.

Bence ucretli olsun bari ilk giriste caydirici olsun isi bilen adamlar olur en azindan

Davetiye sistemi kesinlikle getirilmeli dolandıracak adam için 20tl pek bir vazgeçirici ücret degil. hem davetiye hemde şimdiki sistem olmalı

index ler silinsin aynen bugün youtube dan para kazanma olayı radyolarda bile duyabiliyoruz yt den para kazanmak isteyen olacaksa özgün çalışsın. fazla spamer olunca youtube bizi zaten frenliyor daha da frenlemesin. üyelik davetiye ile olursa çok iyi olur ve de foruma üye olmayanlar konuyu tam olarak görmesse çok iyi olur. adam kalkıyor bi tane onaysız kullanıcı hesabı açıyor 3-5 mesajda ticarete başlıyor :) ipleri biraz sıkalım yönetici ustalarım yoksa o ip hepimizin daha doğrusu bir çoğumuzun boynuna geçip sallanmasına sebep olacak :)

Bana davetiye vermesinler :D sonra arkadaşlarım ister vermem küserler :D kimseye vermem ben korkarım ya banlanırsa diye :D

T.C. ve evrak usulü işlemi sıkıntılı işler arkadaşlar. Bunun için izin alınması gerekiyor, ayrıca birilerinin tamamen bu iş ile ilgilenmesi gerekir. Herkesin youtuber olduğu bir forumdan da açılın ben bu işi üstlenirim diyecek birisi yok doğal olarak :)

T.C. ve evrak usulü işlemi sıkıntılı işler arkadaşlar. Bunun için izin alınması gerekiyor, ayrıca birilerinin tamamen bu iş ile ilgilenmesi gerekir. Herkesin youtuber olduğu bir forumdan da açılın ben bu işi üstlenirim diyecek birisi yok doğal olarak :)

Açılın ben üstleniyorum :cool:

Mobil imza
join.quizgroup.com?ref=87034

Dolandırıcılığı önlemek için güzel bir sistem ya da TC Kimlik ile kayıt olunmalı ve Telefon Onayıda önemli geliştirilmesi lazım

Dolandırıcı her türlü dolandırıcılığını yapar demek yanlış.
Davetiye sistemi bunun önüne geçer.

Banlandığında, referans olan kişilerde banlanacağı için, dolandırıcı yeni hesap bulamaz.
Ve bu olaylar azalır.
Ama üyeliğin paralı olması hiç bir şeyi değiştirmez.
Bir konuda gördüm. Adam kim bilir kaç bin lira dolandırmış.
Siz bu adama 100 lira ver deseniz yine verir.

Davetiye sistemi bunun önüne geçer ancak.

Tabii bence...

Üyelikler durdurulsun, üye olmayan içerikleri göremesin, ve sadece davetiye sistemi getirilsin.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] ne dersiniz bu sisteme.. Davetiye olayı bence güzel bir uygulama olacaktır. Böylelikle dolandırıcıların banlandıktan sonra paralı üyelikle falan dönme gibi bir durumlarıda olamayacak..

Ben davetiyeyi mantıklı bulmuyorum. Dolandırıcılığın önüne geçse de, bu sefer forum gereksiz şekilde fazla yayılacak. Herkes forumlarda aramaya başlayacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri