Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şahsi görüşüm davetiye olmasın çünkü herkes sözlüklerde orda burda davetiye dilenecek. ayrıca multi ve hesap satımları engellenemez. TC no da vermek istemeyen insanlar vardır. en güzeli üyelik ücretleri 300 tl ye çıkarılsın olsun bitsin.
şahsi görüşüm davetiye olmasın çünkü herkes sözlüklerde orda burda davetiye dilenecek. ayrıca multi ve hesap satımları engellenemez. TC no da vermek istemeyen insanlar vardır. en güzeli üyelik ücretleri 300 tl ye çıkarılsın olsun bitsin.
TC Kimlik numarasına kadar alınmalı. Hatta, nüfus cüzdanı önlü arkalı resmi de eklenmeli.
davetiye havuzu gördüm
yalnız üye isimlerine tıklayınca profil bilgileri görünmüyor....
davetiye gönderirken dikkatli olalım beyler...laf olsun diye göndermeyelim.
davetiye havuzu gördüm
yalnız üye isimlerine tıklayınca profil bilgileri görünmüyor....
davetiye gönderirken dikkatli olalım beyler...laf olsun diye göndermeyelim.
Bende gördüm şimdi.
Sorun şuki direkt davetiye yolla yeri var.
Acaba forumda davetiye iste yerine yazan herkes oraya direkt davetiye istiyor diyemi düşüyor.
![]()
Edit: Kefil olunan üye herhangi bir sebeple süresiz banlanırsa. Davet gönderen üyede otomatik banlanır
bişey değişmez davetiye satışları başlar sadece. birçok kişi 20 tl için bile banlanma riskini göze alacaktır. 10 kişiye satsa 200tl iyi para.
tanıdıgın gelip alana yazacak.sende nickinden bulup yollayacaksın herhalde.Bu sistemde nasıl davetiye yollanacak onu anlamadım.
Yani kendimiz davetiye yollasak anlarımda.
Burda direkt yazan kişilere davetiye atma yeri var.
Tanımıyoruz etmiyoruz bu kişilere nasıl güvenip davetiye yollayalım?
Oda var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.