YTpara Davetiye Sistemi

davetiye havuzu 10 numara yalnız :D

Screenshot by Lightshot

Duygu sömürüsü yapıyorlar.Abi bij bişey yapmıcaz ki sadeje foyumda takıycaz paya kajanıcaz..Noluy göndeyin noluyy

aynen :) bazıları gerçekten komik.

biride çıkıp doğru düzgün şu şu nedenlerle istiyorum, şu programları biliyorum.. şunu yapabilirim şu konuda eksiğim vs.. vs.. diye kendini doğru düzgün anlatmamış..

Arkadaşlar listede gördüğüm kadarıyla herkese davetiye atılıyor. Adam bi işe bulaşıcak size yiyeceksiniz ban. Adamlar yazıyo. 1 saate davetiye atıyosunuz. :D
Karar sizin tabi.

6 aydır davetiye bekliyorum demiş birtanesi..Daha foruma katılmadan başlamış yalana dolana iyi ki geldi bu sistem eminim çok faydalı olacak..Hayırlısı olsun

Yakın arkadaşıma yolladım şimdi kod. İyi olmuş sistem. :)

şu ilk sıradaki arkadaşı el birliği ile çıkaralım hadi ya lütfen ya :D deminki konuda insanların iyi niyetini kullana şahıstan sonra masumlar da yanıyo yanında :(
Gerçek ihtiyaç sahini bulabilmek önemli ..
r36EXAw.png

T.C Kimlik için geç sayılmaz yeni kayıt olanlar T.C. İle kayıt olurlar önceki kullanıcılar için siteye girdiklerin'de ayrı bir pencere açılır ve t.c girmeden işlem yapamazlar sitede, şahsen biz kendi sitemizde o şekilde yaptık eski müşteriler'de T.C. kimlik ve doğum tarihi ile hesaplarını doğruladılar.

T.C Kimlik için geç sayılmaz yeni kayıt olanlar T.C. İle kayıt olurlar önceki kullanıcılar için siteye girdiklerin'de ayrı bir pencere açılır ve t.c girmeden işlem yapamazlar sitede, şahsen biz kendi sitemizde o şekilde yaptık eski müşteriler'de T.C. kimlik ve doğum tarihi ile hesaplarını doğruladılar.

önlem olabilir ama çözüm olmaz forumda kayıtlı üyelerin çoğu sahteci bundan eminim. Yapmıyorum diyen yapıyo bundanda eminim. Artık bunun tek çözümünü yt getirir. Sağolsun türk milleti cehenneme çevirdik ytyide. Herşeyin cılkını çıkartmasını çok iyi biliriz.

önlem olabilir ama çözüm olmaz forumda kayıtlı üyelerin çoğu sahteci bundan eminim. Yapmıyorum diyen yapıyo bundanda eminim. Artık bunun tek çözümünü yt getirir. Sağolsun türk milleti cehenneme çevirdik ytyide. Herşeyin cılkını çıkartmasını çok iyi biliriz.

Yalnız şuandaki modüller tamamen : Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile entegreli çalışmakta yani yalan yanlış T.C. İle kayıt yapılamayacak.

Ancak dediğiniz gibi taktir yönetimin.

arkadaşlar birine davetiye yollayacağım ama bunun sorumluluğu tam nedir ?
yani o kişi banlanırsa falan sıkıntı yaşar mıyız ?
ya da bu kişi atıyorum hangi şartlarda banlanırsa bizi sıkıntıya sokar..

arkadaşlar birine davetiye yollayacağım ama bunun sorumluluğu tam nedir ?
yani o kişi banlanırsa falan sıkıntı yaşar mıyız ?
ya da bu kişi atıyorum hangi şartlarda banlanırsa bizi sıkıntıya sokar..

Sınırsız banlanırsa sende banlanırsın

Gönderen banlanırsa gönderdiği kişi de banlanıyormu ?

sizinde davetiye hakkınız 0 mı gözüküyor ? benim davetiyem hakkım yok kimseyi davet etmediğim halde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri