Duygu sömürüsü yapıyorlar.Abi bij bişey yapmıcaz ki sadeje foyumda takıycaz paya kajanıcaz..Noluy göndeyin noluyy
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Duygu sömürüsü yapıyorlar.Abi bij bişey yapmıcaz ki sadeje foyumda takıycaz paya kajanıcaz..Noluy göndeyin noluyy
[MENTION=11620]era[/MENTION] ?![]()
Profiliniz ikonundan davetiye hakkınızı görebilirsiniz.
T.C Kimlik için geç sayılmaz yeni kayıt olanlar T.C. İle kayıt olurlar önceki kullanıcılar için siteye girdiklerin'de ayrı bir pencere açılır ve t.c girmeden işlem yapamazlar sitede, şahsen biz kendi sitemizde o şekilde yaptık eski müşteriler'de T.C. kimlik ve doğum tarihi ile hesaplarını doğruladılar.
önlem olabilir ama çözüm olmaz forumda kayıtlı üyelerin çoğu sahteci bundan eminim. Yapmıyorum diyen yapıyo bundanda eminim. Artık bunun tek çözümünü yt getirir. Sağolsun türk milleti cehenneme çevirdik ytyide. Herşeyin cılkını çıkartmasını çok iyi biliriz.
arkadaşlar birine davetiye yollayacağım ama bunun sorumluluğu tam nedir ?
yani o kişi banlanırsa falan sıkıntı yaşar mıyız ?
ya da bu kişi atıyorum hangi şartlarda banlanırsa bizi sıkıntıya sokar..
arkadaşlar birine davetiye yollayacağım ama bunun sorumluluğu tam nedir ?
yani o kişi banlanırsa falan sıkıntı yaşar mıyız ?
ya da bu kişi atıyorum hangi şartlarda banlanırsa bizi sıkıntıya sokar..
İşte can alıcı soru bende çok merak ettim bu sorunun cevabını [MENTION=9224]mNote[/MENTION]Gönderen banlanırsa gönderdiği kişi de banlanıyormu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.