Ytpara Diyetisyeni :)

Selam Enes, öncelikle tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim...

Son zamanlara Gaps Diyeti diye birşey çıktı, Berna Laçin ile baya duyuldu bu diyet. Bağırsak florasını düzelterek zayıflatan ve bağırsakların ikinci beyin olduğu söyleniyor. Bağırsaklarımda sorun olduğu için, bu diyet mantıklı geldi. Ama bazı diyetler gibi uydurma mıdır sence? Hatta bu diyeti bulan Dr. Natasha Campbell, Gaps diyetiyle otizmli çocuğunu bile tedavi etmiş, bu diyetin faydalarını okudukça çok şaşırdım
Bu diyet için diyetisyen arıyorum ama bulamadım henüz.

Adam Adam :) skype dan yazdım anında döndü. Yolun açık olsun üstat :D

Merhabalar gastrit ve reflüm bulunuyor. Bu yüzden dikkatli beslenmem gerekiyor son 4 yıldır ne kola ne asitli içecek kullanıyorum. Fakat istediğim kadar dikkat edeyim gastrit beni rahatsız ediyor. Bu hastalığa iyi gelecek yiyecekler var mı nasıl beslenmeliyim.
Her şeye rağmen şişman değilim fakat göbeğim mevcut. Boy kilo endeksim kafa kafaya 73 boya 71 72 kilolardayım. Bunu nasıl yenebilirim koşu vs de yapamıyorum bence en önemli şey beslenmek spor daha sonrası gibi geliyor.
Bir canlının yaşayabilmesi için beslenmesi uyuması ve dışkılaması yetiyor. Her şeyin başı beslenme ile başlıyor.
Nacizane önerilerinizi bekliyorum.

[MENTION=9253]Enes[/MENTION]en kardeşimi Muğla' dan tanıyorum. Fitness yaptığım dönem epey yardımcı olmuştu. Tavsiyeleri ve yönlendirmeleri sayesinde ideal kiloma ulaştım. Ayrıca grafik, tasarım işlerimi gayet başarılı yapar.
[MENTION=28909]lejyon58[/MENTION] Muğla ekibi iyiydi geç tanıştık. :D

[MENTION=9253]Enes[/MENTION]en kardeşimi Muğla' dan tanıyorum. Fitness yaptığım dönem epey yardımcı olmuştu. Tavsiyeleri ve yönlendirmeleri sayesinde ideal kiloma ulaştım. Ayrıca grafik, tasarım işlerimi gayet başarılı yapar.

[MENTION=28909]lejyon58[/MENTION] Muğla ekibi iyiydi geç tanıştık. :D

Sorma kanka kykda pin bulurdum arardım bu kimin buluyumda konuşalım ama yok herif ismi değişip pin istemiş :D iş işden geçmiş biz birbirimizi bulduk :D

Hayırlısı olsun.
Adam okulu bitirmiş, forumda da aktif bir üye.

80 kilo verdim günde bir tavuk yiyerek. bu nasıl mümkün olabilir?
cevap ağırlık kaldırarak kilo avantajını kullanıp 3 saat yürümekle :)
kas işi ise 60 kilo halter 20 kilo dambıl günde her kol için 250 defa :) tabi kol büyüdü bilek küçük görünüyor:)
sorunuz varsa alayım..

1.80 boy
93 kilo

10 kg fazla var gitmiyor ne yapcağım göbek var sadece kilolu değilim ne yapmam lazım

Canan karatay için ne düşünüyorsunuz :) haklı mı

skyptan yazanlara sırayla dönuyorum :) eger onlıne olan varsa yazsınlar hemen cevap verebilirim

tasarım işini bırakmayacaksın herhalde :)

yok yok devam :)

Selam Enes, öncelikle tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim...

Son zamanlara Gaps Diyeti diye birşey çıktı, Berna Laçin ile baya duyuldu bu diyet. Bağırsak florasını düzelterek zayıflatan ve bağırsakların ikinci beyin olduğu söyleniyor. Bağırsaklarımda sorun olduğu için, bu diyet mantıklı geldi. Ama bazı diyetler gibi uydurma mıdır sence? Hatta bu diyeti bulan Dr. Natasha Campbell, Gaps diyetiyle otizmli çocuğunu bile tedavi etmiş, bu diyetin faydalarını okudukça çok şaşırdım
Bu diyet için diyetisyen arıyorum ama bulamadım henüz.

gaps diyetini ilk prof.dr.Murat Baştan duymuştum. Gerçekten de bağırsak vucudumuz için çok önemli. Ama türkiyede bu diyetleri uygulayanlar genel olarak probiyotik firmaların altında ticari yapıyorlar. Bu yüzden cok ayrıntılı incelemeyi düşünmedim. İnceleme fırsatımın olmamasının nedeni kitabın türkiyede olmaması. Ana kitaptan yada bu diyeti oluşturan Dr. Natasha Campbell-McBride in kendi agzından olusturulan diyet daha saglıklı olabilir. Ama üzerine yapılmış cok fazla calısma olmaması beni bu diyetten uzaklaştırıyor.
Ben sizin yerinizde olsam dünyanın en saglıklı diyeti benim de önerim odur Akdeniz Diyetini öneririm. Akdeniz diyeti kanıtlanmış ve üzerinde binlerce calısma yapılmıs bir diyettir. Agız tadınıza da en uygun diyettir. Ek ilaç vs gerektirmez. Sindirim sisteminizi de düzenler.

yok yok devam :)

gaps diyetini ilk prof.dr.Murat Baştan duymuştum. Gerçekten de bağırsak vucudumuz için çok önemli. Ama türkiyede bu diyetleri uygulayanlar genel olarak probiyotik firmaların altında ticari yapıyorlar. Bu yüzden cok ayrıntılı incelemeyi düşünmedim. İnceleme fırsatımın olmamasının nedeni kitabın türkiyede olmaması. Ana kitaptan yada bu diyeti oluşturan Dr. Natasha Campbell-McBride in kendi agzından olusturulan diyet daha saglıklı olabilir. Ama üzerine yapılmış cok fazla calısma olmaması beni bu diyetten uzaklaştırıyor.
Ben sizin yerinizde olsam dünyanın en saglıklı diyeti benim de önerim odur Akdeniz Diyetini öneririm. Akdeniz diyeti kanıtlanmış ve üzerinde binlerce calısma yapılmıs bir diyettir. Agız tadınıza da en uygun diyettir. Ek ilaç vs gerektirmez. Sindirim sisteminizi de düzenler.

çok teşekkür ettim Enes, sağolasın

Çok fazla uyumayıp çalışan bir insan nasıl beslenmeli ve gün içinde enerjik olmak için ne yapmalı?Başarılar dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri