YTPara İSTANBUL Buluşması...

Memlekete gidiyorum o yüzden gelemeyeceğim ama çok isterdim gelmeyi. Bol fotolu ve eğlenceli buluşma olmasını diliyorum.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Ben istanbulda olurum ankara buluşması düzenlenir.Ben ankaraya yakın olurum istanbul buluşması düzenlenir :)
Ankaraya geleceğim demiştin,ankaraya gelirsen orda olurum ama istanbula gelemem sanırım.

Afyonda kalabalık değiliz sanırım, afyon buluşmasıda yapsak iyi olurdu :)

Merhaba Arkadaşlar;

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda ytpara.com olarak bir Ankara buluşması düzenlenmiş idi...

İmkanı olanlar farklı şehirlerden teşrif edip katılmış ve sohbet muhabbet ortamında güzel dakikalar geçirmiştik...

Büyük üstat Muslera06 tekrar aramızda...

Bu sefer Ankara buluşmasına mesafe nedeni ile katılamayan arkadaşlar için İstanbul'da bir araya geliyoruz...

04.12.2013 Perşembe günü, öğle saatlerinde (12.00 - 14.00) Pendik'te bir buluşma daha yapılacaktır... (Sabiha G. hava limanına yakın olması nedeni ile Pendik'te...)

Belirtilen saatlerde katılım sağlayabilecek arkadaşlar konu altında bilgi versin, muhtemelen Salı ya da Çarşamba günü tam buluşma saati ve yeri gibi bilgileri paylaşıyor olurum.

Arkadaşlar buluşma günü ile ilgili Serkan abi cuma sabahı Fransa'ya geri dönüyor... Bu nedenle perşembe yapmak zorundayız!

Yer ile ilgili olarak havalimanına yakın olduğu için Pendik düşündük, kendisinin çok fazla zamanı olmayacak ulaşım ile zaman kaybı olmasını istemiyorum...

İyi frmlar!

abi forumun anasayfaya sabitleyin bunu aşağılara düşmesin herkes göremiyor

Buluşma günü çok kötü zamana denk gelmiş ya. Çalışıyoruz ne yazık ki. Ama öğlen dediğiniz saatlerde bir kaç saat izin alabilirsem görmek isterim sizleri arkadaşlar.. :)

Keşke Antalya'da bir toplantı yapılabilse...

Farklı şehirlerden katılmak isteyip uçak ile gitmek isteyen olursa imzamdan faydalanabilirler. Atlas jetin uygun kampanyaları oluyor...

Hocam beni yaz ben %50 ordayim. Herhalde izin alirim alamazsam k.bakmayin. ama yaz beni..

pendikte oturuyorum gelmeye çalışırım..

Ben de Pendikteyim ve perşembe günü okulum yok. Orda olacağım büyük ihtimalle.

Keşke Antalya'da bir toplantı yapılabilse...

Farklı şehirlerden katılmak isteyip uçak ile gitmek isteyen olursa imzamdan faydalanabilirler. Atlas jetin uygun kampanyaları oluyor...
Baktımda baya uygun fiyatlar var aslında normale göre izmirden gelmeyi planlıyorum hem minik bir istanbul turu atar dönerim hep glmek görmek istediğim ama bir türlü nasip olmayan yer istanbul okuldan izin alıcam o gün izmirden gidicek arkadaşlar birlikte hareket edebiliriz [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION]
O günden 1-2 gün önce bankaya param yatıcak sorun olmassa parada %75 ordayım bir ayasofya bir sultan ahmetide görmeyi çok istiyorum
:)

Merhaba Arkadaşlar;

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda ytpara.com olarak bir Ankara buluşması düzenlenmiş idi...

İmkanı olanlar farklı şehirlerden teşrif edip katılmış ve sohbet muhabbet ortamında güzel dakikalar geçirmiştik...

Büyük üstat Muslera06 tekrar aramızda...

Bu sefer Ankara buluşmasına mesafe nedeni ile katılamayan arkadaşlar için İstanbul'da bir araya geliyoruz...

04.12.2013 Perşembe günü, öğle saatlerinde (12.00 - 14.00) Pendik'te bir buluşma daha yapılacaktır... (Sabiha G. hava limanına yakın olması nedeni ile Pendik'te...)

Belirtilen saatlerde katılım sağlayabilecek arkadaşlar konu altında bilgi versin, muhtemelen Salı ya da Çarşamba günü tam buluşma saati ve yeri gibi bilgileri paylaşıyor olurum.

Arkadaşlar buluşma günü ile ilgili Serkan abi cuma sabahı Fransa'ya geri dönüyor... Bu nedenle perşembe yapmak zorundayız!

Yer ile ilgili olarak havalimanına yakın olduğu için Pendik düşündük, kendisinin çok fazla zamanı olmayacak ulaşım ile zaman kaybı olmasını istemiyorum...

İyi frmlar!
canlı yayında yapacaklarını söylemişler youtube videosunda 2 gün önce bunu nerden izliyoruz acaba

Hafta içi olması iş dolayısıyla sıkıntı yaratıyor ama, bir boşluk oluşturabilirsem gelmeye çalışacagım.

Gelemesek de gönüllerimiz orada :)
iyi vakit geçirmeniz temennisiyle..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri