Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şayet hiç kimse sorun yaşamadıysa ve bu işi uzun soluklu yapıcam 3 gün sonra bırakıp gitmicem diyen biriyseniz şu 65 liralık paketi bi düşünebilirim.
edit. isteğe göre paket hazırlıyorsanız bu daha makbule geçebilir.
Paket 1 almak istiyorum , yardımcı olabilir misiniz ?
[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] paket 1 tükenmiş yazıyor.
[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] paket 1 tükenmiş yazıyor.
Stok eklenmiştir
---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 13:07 ----------
stok eklenmiştir![]()
![]()
Ben ilk defa vds alacağım ondan hiç bir bilgim yok , " Sunucunuzu Özelliklerini Ayarlayın " buraya ne yazıcam. Birde halk bankası hesap kartı ile alabiliyor muyum.
paket 1 stok ne zaman gelecek hocam biraz önce gelmişti alamdan tükendi.
bende vds daha önce hiç kullanmadım paket 1 stok koyarsanız denemek için alacağım . sisteme girmek için herhangi bir ayar yapılması söz konusu mu ? yoksa sisteme giriş yaptığımda önüme bir masaüstü gelecek ve ben somut bilgisayarımda yaptığım işlemleri bu ekran üzerinden yapabileceğim ? bilgi verir ve stok koyarsanız sevinirim. hayırlı satışlar diliyorum
Merhaba, kendi bilgisyarınız gibi kullana bilirsiniz, vdslere bağlantı rdc ile olmaktastok olarak birazdan ekliyeceğim stok kontolu yapmam gerekli çünkü
---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:18 ----------
Yeni stoklar eklenmiştir![]()
Hocam satın almak istiyorum siteden giriyorum herşey tamam para öde diyince paypalımda para var yinede "Para göndermeye başlamak için PayPal hesabınıza para eklemeniz gerekir." yazısı çıkıyor.paypal adresiniz nedir direk gönderim parayı
Para gönderildi hocam özelden yazdım bilgileri paket 1
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.