Suanda Tüm Dclerim sub olmuş durumda ovhden ilgili açıklamayı bekliyorum, gerekli açıklamayı burdan yapacağım.
durum ne hocam ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Suanda Tüm Dclerim sub olmuş durumda ovhden ilgili açıklamayı bekliyorum, gerekli açıklamayı burdan yapacağım.
durum ne hocam ?
24 saat içinde Beli olucak hocam, ovh kuzey merkezi aradı güneye yönlendirdi güney irlandaya , irlandada 24 saat içinde kesin dönüş yapıcak ilgilendiklerini söyledi beklemedeyim, 15/14 dc gitti![]()
gitti derken bu ne anlama geliyor hocam
Herşey sıfırlanıcakmı yani ?
Hocam bugün benim son günümdü. 1 ay daha uzatacaktım bu arıza girdi araya. Eğer bana ait IP ve PC bi başkasına kiralanır veya bahsettiğiniz şirket anlaşmanızı sonlandırırsa tüm bilgilerim başkalarının eline geçmiş olacak ve çok başım ağrıyacak. O yüzden uzatmak isteyenlerin önceliğini unutmayın ve konudan haberdar edin lütfen.
Olması gereken madem IP lerden biri bunu uygulamış neden sadece o IP'ye yaptırım gelmiyor? Herkesin IP'si ayrı değil mi sonuçta?
Sorun aslında sizin toplu alım yaptığınız için ve birinin bu dediklerinizden birini yaptığında direkt sizi hedef alıyor olması. Siz ne kadar ayrı ayrı kiralasanızda Ovh sistemine göre tüm IP leri siz kullanıyorsunuz. Benim anladığım bu.
Benim merak ettiğim şimdi yeni makinede kanallarımıza girdiğimizde bizi farklı bir kullanıcı olarak algılayacak mı yoksa aynı iple girdiğimiz için sıkıntı olmayacak mı ?
şimdi dedicate bakyorda benim dc de tek makina bile açık değildi bu nasıl oluyor
Hepsini anladim da; bu canli tv nedir ??
nereye elimi atsam elimde kalıyor üç aydıro yüzden hiç şaşırmadım...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.