[YTpara Özel VDS] 20 Liradan Başlayan Fiyatlar #Bankamatik #PayPal #Kredikartı

24 saat içinde Beli olucak hocam, ovh kuzey merkezi aradı güneye yönlendirdi güney irlandaya , irlandada 24 saat içinde kesin dönüş yapıcak ilgilendiklerini söyledi beklemedeyim, 15/14 dc gitti :(

gitti derken bu ne anlama geliyor hocam :eek:

Herşey sıfırlanıcakmı yani ?

Hocam bugün benim son günümdü. 1 ay daha uzatacaktım bu arıza girdi araya. Eğer bana ait IP ve PC bi başkasına kiralanır veya bahsettiğiniz şirket anlaşmanızı sonlandırırsa tüm bilgilerim başkalarının eline geçmiş olacak ve çok başım ağrıyacak. O yüzden uzatmak isteyenlerin önceliğini unutmayın ve konudan haberdar edin lütfen.

Hocam bugün benim son günümdü. 1 ay daha uzatacaktım bu arıza girdi araya. Eğer bana ait IP ve PC bi başkasına kiralanır veya bahsettiğiniz şirket anlaşmanızı sonlandırırsa tüm bilgilerim başkalarının eline geçmiş olacak ve çok başım ağrıyacak. O yüzden uzatmak isteyenlerin önceliğini unutmayın ve konudan haberdar edin lütfen.

Hocam eğer düşündüğüm senaryo olursa tüm bilgiler gidicek o konuda şüpeniz kesinlikle olmasın, ipler havuza düşmüyor çünkü ücretli ip bu kullandığımız ipler, eğerki geri gelirse buradan ve e-posta yolu ile bildireceğim :/

[MENTION=13093]CNZ[/MENTION] [MENTION=15087]stannis[/MENTION] Ovh'den gelen cevap EN :

Dear Customer,

OVH have violated the rules of the terms of use for the following reasons, your account has been under scrutiny.

- Adult Content
- Live Stream
- Spam Mail
- Suspected Commercial use Personal Account etc.

The following servers have been suspend for these reasons. Please do not renewal.

Your account after review, the services may be suspended if it appears negative.

Kind regards,

OVH Ltd
3 Southwark street
London
SE1 1RQ
Tel: 020 7357 6616
Fax: 0330 684 0028
Registered company 5519821
E-mail: [email protected]

OVH Customer Support
Mon-Fri 9am to 6pm

Ovh'den gelen cevap TR :

Aşşağıda bulunan sebeplerden dolayı hesaplarınız durdurulmuştur,

- +18 içerik
- Canlı tv yayını
- Spam e-posta
- Şüpheli Ticari kullanım Kişisel Hesap vb( Başkasının bilgilerine ulaşmaya çalışmak )

Paket'i lütfen yenilemeyiniz diyor kısacası tüm dcler suanda gitmiş durumda ve kullanıcıları mağdur etmemek için dc stok açılmasını bekliyorum, kullanıalrada extradan 3 gün ekliyeceğim. Ve değerli arkadaşlar yukarda belirtilen 4 maddeyi satmadan önce ekleyeceğim ve eğer bu durmdan dolayı şüpelendiğim vds'yi kesinlikle birdaha satış yapmamak üzere o kullanıcı yı banlayacağım.
Bu duruma sebep olan kişileri suanda tahmin edebiliyorum, O kişiler dışındaki arkadaşlara yeni makinalrı + kalan sürelerine ek +3 gün ile daha güçlü bir makinada vdslerini hazır edeceğim.

Geri ödeme konusuda suanda bunun için maddiyatım yok arkadaşlar toplu olarak geri ödeme yapamıyabilirm ama hizmetinize ek 3 gün ile vdslerinizi geri sunabilirm, bu durumdan doalyı bende çok üzgünüm.

[Bu sebeplerden en az 1 unusu makinasında taşıyan arkadaşlara seslenmek istiyorum ;
Lütfen ama lütfen makinasında yukardaki sebeplerden en az biri 1le varsa benden makina istemeyin ben geri dönüş yapıp kalp kırmak istemiyorum, bunun bedelini ben ödüyorum. ]

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 00:22 ----------

Son gelişme ; Suanda kullanıcıları mağdur etmemek için dedicated aramaktayım, dedicated gelir gelmez kulum işlermlerine başlıyacağım.

Benim merak ettiğim şimdi yeni makinede kanallarımıza girdiğimizde bizi farklı bir kullanıcı olarak algılayacak mı yoksa aynı iple girdiğimiz için sıkıntı olmayacak mı ?

Olması gereken madem IP lerden biri bunu uygulamış neden sadece o IP'ye yaptırım gelmiyor? Herkesin IP'si ayrı değil mi sonuçta?

Sorun aslında sizin toplu alım yaptığınız için ve birinin bu dediklerinizden birini yaptığında direkt sizi hedef alıyor olması. Siz ne kadar ayrı ayrı kiralasanızda Ovh sistemine göre tüm IP leri siz kullanıyorsunuz. Benim anladığım bu.

Olması gereken madem IP lerden biri bunu uygulamış neden sadece o IP'ye yaptırım gelmiyor? Herkesin IP'si ayrı değil mi sonuçta?

Sorun aslında sizin toplu alım yaptığınız için ve birinin bu dediklerinizden birini yaptığında direkt sizi hedef alıyor olması. Siz ne kadar ayrı ayrı kiralasanızda Ovh sistemine göre tüm IP leri siz kullanıyorsunuz. Benim anladığım bu.

Hocam aynı şeyi bende söyledim fakat durum hiçte o şekilde yürümüyüz ıgrasmıyorlar pat kapatıyorlar, ipler ayrı olsa bile adam direk dc kapatıyorki bu durum daha öncede oldu, tek çare bu saten sonra daha dikkatli olmak hat çıkışlarını sürekli kontrol etmek ile olucak, suanda sizi çok çok çok iyi anlıyorum cunku aynı savunmayı bende yaptım dedikleri tek sey ben makianda bulunan sanal sunucuyu değil dedicated'e bakarım :/

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

Benim merak ettiğim şimdi yeni makinede kanallarımıza girdiğimizde bizi farklı bir kullanıcı olarak algılayacak mı yoksa aynı iple girdiğimiz için sıkıntı olmayacak mı ?

Hocam herkese sıfı ip sıfır makinadan vereceğim :/

şimdi dedicate bakyorda benim dc de tek makina bile açık değildi bu nasıl oluyor

Hocam warner bros'dan yazı geldiğini söylediler telefonda, makinalrın katılma sebeplerini yazım o unsurlardan en az 1 bile varsa ondan dolayı gitmiştir hocam.

nereye elimi atsam elimde kalıyor üç aydır :D o yüzden hiç şaşırmadım...

nereye elimi atsam elimde kalıyor üç aydır :D o yüzden hiç şaşırmadım...

Kimseyi yarı yolda brakmayacağım hocam, az çok kişilik oalrakta tanıyanalr var forumda beni, busefer daha büyük makina alıyorum önceki 8 çekrdekti şimdi 12 çekrdek alıyorum. PES ETMEK YOK, MAĞDUR ETMEK HİÇ YOK, herkese gerekli kaybettiği günleri fazlasıyla sağlıyacağım elimden geldğince telafi etmeye çalışıcam ve daha dikkatli olacağım bundan sonra.

---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

SON gelişme ; yeni dc gelmiştir. Tum musterilerimi canlı destege beklemekteyim.

---------- Spam Engelliyici 20:50 ---------- Önceki Mesaj 20:45 ----------

@esendemir [MENTION=13862]uploudpro39[/MENTION] [MENTION=15087]stannis[/MENTION] [MENTION=13093]CNZ[/MENTION] [MENTION=12630]kiko[/MENTION] [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

Yeni DC Geldi arkadaşlar, sözümde duraqcağım ve herkese yeni ip ve makinalr +3 gün vereceğim.

---------- Spam Engelliyici 21:55 ---------- Önceki Mesaj 20:50 ----------

Spam oluyor yetkililer affetsin ama mağdur etmemk için yapmak zorundayım,Lütfen Bu yazıyı göden musterilerimi canlı destege bekiyorum, 1- İSİM 2-Soy isim 3-Eposta adresi vermeleri yeterlii...

VDS ler yavas yavas kurlmaya başlamıştır, canlı desteğe not brakn arkaşlarınki cumartesi en geç öğleye kadar kesin yetişecektir, Allahın izni ile bununda altından kalkıcaz, kimse mağdur olmayacak.

Son Gelişme; Paneline bilgilerini girdiklerimin makinalrı hazır, ayarlama yapıp tek tek online ediyorum vds, Dip not masanın üstünde uyuyaklamısım nda biraz gecikti :/

---------- Spam Engelliyici 16:04 ---------- Önceki Mesaj 14:11 ----------

Son gelişme ; Panelde Bilgisi değişmiş olan herkesin makinaları aktiftir. Dİğer arkadaşlarınkide hızla yapılıyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri