- Web sitesi
- yesturvaran.blogspot.com.tr
Kusura bakma kardeşim
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Panel nedir,nerdedir,ben size numaramıda bıraktım not ettiniz tamam arıyacam demedinizmi
Arkadaş makinayı hazırlamış panele göndermiş fakat ben göremedim o yüzden fevri bir çıkış yaptım,kendisinden çok çok özür diliyorum,kusura bakma kardeşim gerçekten delikanlı adamsın,hakkını helal et.
Arkadaş oldukça ilgili. Mesai saati dışında bile gerekli yardımı ve ilgiyi gösterdi sağolsun. Oldukça memnunum.
50tllik alindi,teshekkur ederim
[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION]
Hocam 65 liralık makinada render testi varmı 1 saatlik video üzerine gbi ?
Tabikide suanda boştayım eğer skype eklerseniz 1 saat test sunabilirim![]()
Hocam şuan yeni eve taşınıyorum geçtiğimde size msj atarım teşekkürler
Bugün bir dc alıp 2'ye böldü Umut hocam saolsun ve şuan çok uygun fiyata on numara bir vds olduVe 2. kişiyi de ben arayıp bulmadım hazırda bekleyen bir arkadaş varmış sipariş geçildi ve gün içerisinde kurulup teslim edildi bana.
Tekrar ellerine sağlık diyorum hocam hayırlı satışlar.
render süresi nasıl arkadaslar alan kisiler yorum yaparsa bizde ona göre alalım 1 saatlik videoda mesela paket 4 alan varsa
Kullandıklarım..
1 saate yakın video için
paket 3 renderlanması 45 dk civarıydı
paket 4 yarım saat .
paket 1 1 saat 15 dk ortalama render süresi .
up down gayet hızlı donma kasma yok herkeze önerebilirim.
[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] Buralar hızla değerleniyor başkan maşallah diyorum , iyi ki seni tanımışım, alışverişimiz olmuş bu konuda çok şanslı hissediyorum kendimi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.