YtPara Özel YurtDışı Telefon Satışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım fiyatı konuya yazsanda bu kadar insanı uğraştırmasan olmuyo mu ?

Kusura bakmayın arkadaşlar foruma uzun saatler boyunca giriş yapamadım forumda 503 hatası yüzüne

[MENTION=14067]alim hakki[/MENTION]
Şuan Sürümü 4.2.2 mevcut şuan telefon forumlarında custom romlar mevcut 4.4.2 sürümleri yüklebilirsiniz,resmi sürümde daha güncelleme gelmedi.

Fiyat pm olarak gönderildi.

[MENTION=13668]yavute[/MENTION]

Fiyat pm olarak gönderildi

[MENTION=15365]YTuBeR[/MENTION]

[MENTION=13317]mavera[/MENTION]

[MENTION=13675]AborJin[/MENTION]

[MENTION=13914]brain[/MENTION]

[MENTION=11020]aykut267[/MENTION]

oneplusone şuan elimde forumda gelen taleplere göre elime uşatığı vakit satışa sunarım.

Banada PM gelmedi.

Fiyatı niye pm gönderiyosun konuya yazsan olmuyomu?

Fiyatı öğrenmek istiyenler bana pm atsın :D

fiyat pm. ayrıca konuya eklemeniz daha mantıklı bence. böylelikle herkese farklı fiyat veriyorsunuz düşüncesi ortaya çıkar

Kusura bakma , pm gönderildi.
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
Haklısın hocam, forumda arkadaşlarda izah etti ; ama zaten güven yoksa benle alışveriş yapmanında anlamı yoktur,ben böyle düşünüyorum, pm atmış olduğum arkadaşar bir birine sorabilir sorun yok,

Kusura bakma , pm gönderildi.
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION]
Haklısın hocam, forumda arkadaşlarda izah etti ; ama zaten güven yoksa benle alışveriş yapmanında anlamı yoktur,ben böyle düşünüyorum, pm atmış olduğum arkadaşar bir birine sorabilir sorun yok,

Böyle saçma birşey mi var yahu ? Ne yapcaz yani fiyat öğrenmek için diğer arkadaşların pm atmasını mı beklicez ? Fiyatı adam gibi konuya yazması bu kadar mı zor?

fiyatı neden burdan değilde pm den yazıyorsun ? ad***** göremi fiyat biçiyorsun bu ne saçma bir ticaret konusu böyle

Hocam fiyatı konuya eklersen gereksiz mesaj yazılmamış olur.

Hocam konuyu sulandırılmaması için,arzu ve talebi olan arkadaşlara pm ile göndermek en doğrusudur,konuyu kilityebilirsiniz sakınca göreyosanız,gercek alıcı almak istedikden sonra pm ile ulaşabilir,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri