YTPara Yöneticilerini Seçiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, http://www.ytpara.com/site-hakkinda/38620-ytparada-ne-degissin.html bu konuda başlatmış olduğumuz uygulama sonrası [MENTION=9224]mNote[/MENTION] başta olmak üzere tüm yönetimimiz biraraya gelip sizlerin önerilerini düşünüp değerlendirmeye başladık. İlk uygulamamızın detayları aşağıda mevcut.

Siz değerli üyelerimizin fikirleri gerçekten bizim için çok önemli. Yöneticilerin tamamının üyeler tarafından seçilip seçilmeyeceği konusunda da ilerleyen dönemde belirleyici rol oynayacak bir tür pilot uygulama gerçekleştirmeye karar verdik. Bu nedenle bu konu altından "Moderatör" yetkisine sahip olmasını istediğiniz "aday" üyeleri paylaşırsanız bizlerle bu adayların oluşturduğu bir anket açılacak birkaç gün sürecek anket sonucunda üyelerimizin seçtiği arkadaş "Moderatör" olarak atanacaktır. Ayrıca aynı şekilde şuan aktif olarak "Moderatör" olan arkadaşlardan biri de sizlerin (bu bölüm için aday gösterilmesine gerek yoktur) oyları ile "Süper Moderatör" olarak görevlendirilecektir.

Bu pilot uygulama sonrası sizlerin yetki vermiş olduğu "Moderatör" arkadaşımız ve "Süper Moderatör" arkadaşımız paylaşımları ve üyelere karşı tutumu, bizlere karşı tutumu sonrası değerlendirilmemizden üst not ile geçtiği taktirde yönetim sistemimizdeki demokratikleşme adımlarını daha net atacağımıza dair sizlere söz veriyoruz.

Bu uygulamamız hakkındaki yorum ve görüşlerinizi ve "Moderatör" adaylarınızı bekliyoruz başlık altında ;)

Adaylığımı koyuyorum. Görevi yerine getireceğime inanıyorum. Saygılar :)

Abi beni moderator yapsanıza beeee.....

Edit: Şakka lan şakka :)

[MENTION=11352]Muro[/MENTION] Sonuna Kadar :)

çok iyi olmuş benim adayım oguzalp :D :D aklıma başka isim gelmedi

kimsenin kalbini kırmak istemem ama üyelik herkese açık olmadan önceki(2013) üyelerden biri seçilirse daha iyi olur

[MENTION=9749]xSnox[/MENTION]

Forumun eski üyelerindenim çok mazim oldu forumda aday olmayacağım ama
aday olan arkadaşlara şimdiden iyi olan kazansın diyorum

şu snox yazanları kabul etmiyorum desem ? :D adam taktik paylaştı gurup kurdu hiç adaletli değil :D

[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION] diyorum başka bişey demiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri