YTPara'da Ne Değişsin?

1. Liseliler banlansın
2.Geyik bölümü kısıtlansın
3.TC onayı telefon onayı yapılsın
4.Soru sormak sıkıntı çözmek için açılan konulara alakasız yorumlar yapılmasın
5.İmzalarımız olsun
6.Ticaret puanları geri gelsin
7.Hangi üye nereden yaşı kaç vs avatarında yazsın 18 yaşındaki 30 yaşındaki adama kardeş diyor

bu arada yaşların yarısı atmasyon geçen bir konuda bunu belirtmiştim tekrar belirtiyim yeri gelmişken

1. Liseliler banlansın
2.Geyik bölümü kısıtlansın
3.TC onayı telefon onayı yapılsın
4.Soru sormak sıkıntı çözmek için açılan konulara alakasız yorumlar yapılmasın
5.İmzalarımız olsun
6.Ticaret puanları geri gelsin
7.Hangi üye nereden yaşı kaç vs avatarında yazsın 18 yaşındaki 30 yaşındaki adama kardeş diyor

Sabıka kaydı, İkametgah ve Sağlık raporuda ekleseydin tam olacak tı :)

Merhaba arkadaşlar, bugün yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantımızdan sonra belirli aralıklarla bizler için çok değerli olan siz değerli üyelerimizin fikirlerini almaya karar kıldık. YTPara'yı YTPara yapan, Türkiye'nin en önemli Youtube üzerinden para kazanma platformu haline getiren bizlerden çok siz değerli üyelerimizsiniz. Bu nedenle öncelikli olarak sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu başlık altında "YTPara'da ne değişmesini istersiniz?"; neler eklense ya da çıkarılsa, neler farklılaşsa siz değerli üyelerimiz için daha iyi olacağına dair fikirlerinizi bizlerle paylaşırsanız YTPara Yönetimi olarak bu fikirleri uygulamaya çalışacağız. Gerek somut bazı değişiklikler, örneğin kategori değişikliği vb. gibi; gerekse soyut bazı değişiklikler, üyelere karşı tutum vb. gibi olsun her türlü fikir alışverişine açığız. Artık daha saydam, anlayışlı ve sizleri kendilerinden daha ön plana koyan yönetimimiz. Sizlerden gelecek yorum ve görüşleri bekliyoruz, ilginiz için teşekkürler.

Çok değerli yönetici kardeşim Incubus sizden tek istediğim bu kategori ifşası su lanet nickimi Eselistx olarak deiştirmeniz. yüklelidiğiniz tüm videoların 1. sırada olması dileğiyle Funny Fails . :D :D :D

Ben bir eski üye olarak yazayım [MENTION=9224]mNote[/MENTION] hiçbir şikayetim yok. . .
2 farklı mesaj 2 farklı mesajda da kendi kendine çelişme.
1,5 aylık üyesin bende senin bu Mod-Smod-Adminlerle ilgili düşüncelerin hakkında birşeylere Şahit oldum, yok yok olmadım.
:D
Şahit oldum mu olmadım mı bende karar veremedim.

Nerden baksan tutarsızlık, Nerden baksan tutarsızlık, Nerden baksan tutarsızlık.

O iki mesajın birbiriyle tutarsız olmadığına dair tartışabilirim...

Kimsede soz hakki olmasin mnote diktator olsun demiyorum ben zaten arkadaslar. Sadece ayricaliklari olacak ve olmali. Bu forumda hersey paylasildigindan herkes bisey sattigindan herkes adalet diye bagirip ancak sadece kategori dilendiginden yontem dilendiginden aha bu hale geldik. Bunlara arka planda dur diyecek ve youtube isinin ve bundan para kazanan herkesin huzurunu saglayacak bi yonetim lazim o yonetiminde en onemli isimlerinden mnote bana kalirsa. Simdi dediklerimi cogu kisi tam olarak anlamiyor bile ancak bu iste eski ve isi bilen kisiler bana hak verecektir.

Arkadaşlar mümkünse kendi içinizde tartışmayın, burada amaç sitemizi daha iyi bir yere getirmek. Tartışmayından kastım gereksiz şekilde tartışmayın, doğru bir şekilde argümanlarınızı sıralayarak kurallara uyarak tartışmanız tabi ki bizi daha iyi yerlere getirecektir.

Forum ana sayfasındaki son mesajlar kısmında en son 11 mesaj değilde daha fazla mesaj (20-25) gösterilsin. Son mesajların takibini daha iyi yapabilmek için. Birde bir önceki sürümde 3 kanala kadar kendi kanalımızı takip edebiliyorduk. O sistem güzeldi.

1- Tc kimlik ve telefon onayı gelsin. mümkün olabiliyorsa ad soyad ve dogum tarihi kimlikle uyuşsun

2- Her bölüm için 3 den fazla moderatör olsun ve böylece konular moderatör kontrolünden geçip eksik olanlar uyarılsın yada uygun değilse açılmasın

ve şu 18 yaş sınırı getirin diyenlerede bir çift lafım var bu arkadaşlar hep 18 den büyükmüydüler ? siz 15 16 yaşınızda olsanız foruma girmek isteseniz ve böyle bir engel olsa ne düşünürdünüz merak ediyorum.

Forumda adalet yok diyen beni bulsun arkadaşlar. Yöneticilerimizin herhangi birinin hele ki forum sahibimiz olan mNote'un arkasından konuşulmasına karşıyım. Herkesin kendi kafasında bir adalet sistemi var, ben tüm moderatör arkadaşların ve yöneticilerimizin adalet sistemine güveniyorum ve forumdaki üyelerimizin büyük çoğunluğuna uyduğunu bu adalet sisteminin düşünüyorum.

Yine de problem yaşanan, çelişkiye düştüğünüz bir durum olursa forumumuzun iletişim bölümünü (banlı olduğunuzu varsaydığımda) ya da forum üzerinden her türlü iletişim aracını kullanarak bana ulaşabilirsiniz. Sizi dinlemek, sizlere yardımcı olmak benim görevim ve isteğim.

yklmzomer skype ekler misiniz?

Yaş sınırı demişsiniz de Allah aşkına mesela benim ne zararımı ve ya saçmaladığımı gördünüz. Kurunun yanında yaşı da yakmayın.

TC Kimlik No konusuna katılıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

sadece özgün arkadasların girebildigi bir bolumde olabilir. Özgün arkadaslar daha kaynasmıs ve daha cok paylasıma acık olabilirler bu sayede

Bi konu açınca pat diye biri baltalıyo ya. Onlar banlansın.

Son düzenleme:
Darall harici diğer Smod'lar işleri vs artık herneyse fazla forumda aktif değiller.
Geçenlerde boşyere 3ceza puanı almıştım, bir gereksiz yüzünden onu Sildirdim sonradan.
Benle dalga geçmeye çalışıp aklı sıra makara yapan üyede Sınırsız banlandı. ( adam başkalarınada aynısını yapmaya çalıştı )

Fakat ben o üyeyi zaten şikayet etmiştim adama müdahale edilmedi vede bende gereksiz ceza puanı aldım.
Smod'ların daha aktif olması lazım.
Tek başına Darall yetişemiyor haliyle.

Sizi biraz geçmişe Adam Smith'e ve John Stuart Mill'e ***ürüyorum. Mülkiyet kişinin %100 tasarruf hakkının olduğu bir kavram. Bu forum birilerinin mülkü. İnsanlar kendilerine ait olan şeylerde sadece kendileri karar verebilirler. Dilerlerse de vermezler. İnsanların sahip oldukları mülklerle ne yapacakları başkalarının işi olamaz.

Forumun sahipleri sadece tipine kıl olduğu için birini elbette banlayabilir. Bu hak tartışılamaz. İsterlerse foruma sadece bıyıklı ve kırmızı külot giyenler üye olabilir bile diyebilirler. Eğer forum üyelerin amacını karşılamamaya başlarlarsa nasıl ki mülk sahibinin kendi mülkü ile kimseye hesap verme zorunluluğu yoksa üyelerin de orada kalma zorunluluğu yoktur. Oluşacak başka alternatiflere gidebilirler.

Bunları yıllardır forumları kendilerinin gibi gören üyelere ayar olduğum için yazdım. Bi bitmedi bu muhabbet.

Darall harici diğer Smod'lar işleri vs artık herneyse fazla forumda aktif değiller.
Geçenlerde boşyere 3ceza puanı almıştım, bir gereksiz yüzünden onu Sildirdim sonradan.
Benle dalga geçmeye çalışıp aklı sıra makara yapan üyede Sınırsız banlandı. ( adam başkalarınada aynısını yapmaya çalıştı )

Fakat ben o üyeyi zaten şikayet etmiştim adama müdahale edilmedi vede bende gereksiz ceza puanı aldım.
Smod'ların daha aktif olması lazım.
Tek başına Darall yetişemiyor haliyle.

sonuna kadar katılıyorum s mod değil modlar bile konu kitlemekten aciz kimse kusura bakmasın forum kapatılsın diye konu açılıyor 50-60 kişi oy kullanıyor o konuyu mnote gelip kapatıyor ayıptır arkadaş ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri