YTParadaki en eski AdSense Yayıncısı Kimdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok gereksiz bir konu olmuş. Adsense en eski olsa ne olur olmasa ne olur. :D

JdXVrQ.png

8mk6n7.png

lütfen polemik yaratmayın

Bunun neresi polemik hocam lütfen bunun bir açıklamasını yaparmısın ???

Ben AdSensede eskiyim diyorum benden eski varmı diyorum ?? Bunun neresi polemik Allahını seversen ?

Bu forumda AdSensede kim ne kadar alıyor kimin ne kadar kanalı var konusu açıldı o zaman oda polemik ?? ne dersin ?? sana göre ?

Lütfen rica ediyorum, anlayışınızı kendinize saklayın ve önyargılı davranmayın

Son düzenleme:
ben tebrik ediyorum dostum çekemeyenlere hiç bakma 2005 yılında bilgisayarın olacak ta internetin olacak ta web siten olacak ta adsenseyi keşfedeceksin de helal olsun

ben tebrik ediyorum dostum çekemeyenlere hiç bakma 2005 yılında bilgisayarın olacak ta internetin olacak ta web siten olacak ta adsenseyi keşfedeceksin de helal olsun

Teşekkür ederim kızmıyorum ben onlara kendilerini ispatlıyorlar işte :) Ben sadece gülüyorum Allah ıslah etsin...

Berkan hocam benim gozumde en iyi adsense kullanicisidir baskasini tanimam onun ustune ..!

İpone den gonderildi

ne bu kavga dövüş ya la
en eskiyse en eski
bize tebrik etmek düşer
çoğumuz serkanın çabasıyla falan denk geldik ettik
bravo deyip çekiliyorum :D

adsense 2010 civarıydı tam hatırlamıyorum aldım ama kullanmıyordum şuanda aktif kullanıyorum

Berkan hocam benim gozumde en iyi adsense kullanicisidir baskasini tanimam onun ustune ..!

İpone den gonderildi

Eywallah hocam sizin gibi niyeti güzel insanları görmek ne güzel bir duygu

ne bu kavga dövüş ya la
en eskiyse en eski
bize tebrik etmek düşer
çoğumuz serkanın çabasıyla falan denk geldik ettik
bravo deyip çekiliyorum :D

Teşekkür ederim hocam

adsense 2010 civarıydı tam hatırlamıyorum aldım ama kullanmıyordum şuanda aktif kullanıyorum

İnşallah daha uzun bir zaman kullanırsınız :)

berkan hoca kapat adsense hesabını desin kapatırız aç desin açarız o varsa bizde varız

5d07f7.gif

yalan demedim, olabilir neden olmasın.aklıma geldi öyle can sıkıntısından yaptım :D

вєякαη;487349' Alıntı:
Bunun neresi polemik hocam lütfen bunun bir açıklamasını yaparmısın ???

Ben AdSensede eskiyim diyorum benden eski varmı diyorum ?? Bunun neresi polemik Allahını seversen ?

Bu forumda AdSensede kim ne kadar alıyor kimin ne kadar kanalı var konusu açıldı o zaman oda polemik ?? ne dersin ?? sana göre ?

Lütfen rica ediyorum, anlayışınızı kendinize saklayın ve önyargılı davranmayın

Berkan abimle tanısalı çok olmadı. Ama kendisi adsense konusunda uzman kişidir. Kendisini yakından takip ediyorum. Hattı sayılır paralar kazanmis ve hala kazanıyor. En son 6 adsense hesabı vardı.
Web site içerik olarak adsense uzmanıdır kendisi.
Daha birçok şey
Mesela makale konusunda da uzmandır
Suna emininki birçok kişi Berkan abiyle burada yarısamaz. Seo uzmanıdır aynı zamanda
Kendisini tebrik ediyorum. Ve basarılarının devamını diliyorum

Son düzenleme:
Adam yılların webmaster'ı bir tebriği çok görmeyin :)

Berkan abimle tanısalı çok olmadı. Ama kendisi adsense konusunda uzman kişidir. Kendisini yakından takip ediyorum. Hattı sayılır paralar kazanmis ve hala kazanıyor. En son 6 adsense hesabı vardı.
Web site içerik olarak adsense uzmanıdır kendisi.
Daha birçok şey
Mesela makale konusunda da uzmandır
Suna emininki birçok kişi Berkan abiyle burada yarısamaz. Seo uzmanıdır aynı zamanda
Kendisini tebrik ediyorum. Ve basarılarının devamını diliyorum

harfiyen katılıyorum.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri