YTR Network Mayıs Ayı Kazançları Kesinleşti

Merhaba [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam ben size şunu sorucakdım benim elimde 3-4 tane program var güncel ve telifsiz telif riski yok sahte piyasıda yok yani sahte telifde almıyorum Benim bu programlarla tek derdim ünlem konusu

Elimdeki 125 boş kanal var bunları hergün 5-6 tanesini sizin networke soksam hepsini 1-2 paypalda bölsem ben az az ama çok kanallı sisteme alışıgım yani kanallarım 300-500 doları anca görür oda hepsi değil genelde 50 dolar seviyesinde olur siz daha önce bir konuda yüzde 80 ödeme yaptı demiştiniz bu netwprk için bu seviyelerdeki rakamlarla nasıl olur bu iş sizce uygunmu yani tekrar kanal almaya durumum yok boşu boşuna heba etmek istemiyorum kanalları ama bir networkede baglanmak istiyorm tavsilyeniz ve cevabınız nedir hocam

Eğer life ya da quiz'e sokamıyorsanız hocam blokeler olmasına rağmen yüksek miktarda olmayacaktır dediğiniz kanallarda tahminimce. Ben sizin yerinizde olsam (network sahibi olarak değil kanal sahibi olarak konuşuyorum) quiz ve life'a sokamıyorsam, freedom ve music nations'a bölerim hocam. En azından ödeme alma iht. artar ;) Music nations için ytr'yi kullanabilirsiniz tabi ki. Eğer isterseniz bana pm atın REC yani bir çeşit referans sayesinde daha çok komisyon alma hakkında da size yardımcı olabilirim. Kolay gelsin, bol kazançlar.

Eğer life ya da quiz'e sokamıyorsanız hocam blokeler olmasına rağmen yüksek miktarda olmayacaktır dediğiniz kanallarda tahminimce. Ben sizin yerinizde olsam (network sahibi olarak değil kanal sahibi olarak konuşuyorum) quiz ve life'a sokamıyorsam, freedom ve music nations'a bölerim hocam. En azından ödeme alma iht. artar ;) Music nations için ytr'yi kullanabilirsiniz tabi ki. Eğer isterseniz bana pm atın REC yani bir çeşit referans sayesinde daha çok komisyon alma hakkında da size yardımcı olabilirim. Kolay gelsin, bol kazançlar.

Pc sorunumu çözdükten sonra halledelim hocam bu işi çok çok saolun :)

şuna bak. kazanç konusu diye açtık yazılanların %85 i parama bloke konuldu üzerine. belli oldu bu network firmasının socialblade top100 de bile bulunmama sebebi.

aynen ılımlıydım ama artık umudu kestim.başka partnere yöneleceğim

Bu networkler hangı hakla kazanılan paralara bloke koyuyorlar,bunların odemesını youtube yapmıyormu bunlara,yetkılılerden yokmu bı adam gıbı açıklama.

Bence cikmak istiyorum unlink istegi gönderdim. Adsenseyle devma edecegim. Unlemle ugrasirim daha iyi.

bi netice alabildiniz mi [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Durum nedır acaba yokmu bı cevap veren

Durum nedır acaba yokmu bı cevap veren

dün incubus adminle konustum unlink kanallara bakacaklarını söylemişler bir umut ama fazla heveslemeyelim arkadaşlar yapacaklarını ben tahmin etmiyorum günde 100 ticket gönderip kendinizi bezdirip attırabilirsiniz bu da bir yol ben şimdiden 10 ticketi geçtim :D

benim ödememe yani mayıs ayı kazancına block koymuslar xx dolardı

öderlermi bu bloklanan paraları

ödemezler. daha yeni skype dan konustm.adam biz onu youtube iade ettik dio. hub almstm yani alt bayilik.dedim hub u iptal edin.siz benim 50 dolarımı ödemiyorsnz. milletin parasını nasl ödeyeceksiniz. ben güvenip size ağınıza kanal mı sokacağm diyorm da. adam bana translate den çevirip türkçe küfür edio.ardından aynı mesajı "okay" die editlio.ne kadar haysiyetsiz bi partnermiş arkadas ya :D

ödemezler. daha yeni skype dan konustm.adam biz onu youtube iade ettik dio. hub almstm yani alt bayilik.dedim hub u iptal edin.siz benim 50 dolarımı ödemiyorsnz. milletin parasını nasl ödeyeceksiniz. ben güvenip size ağınıza kanal mı sokacağm diyorm da. adam bana translate den çevirip türkçe küfür edio.ardından aynı mesajı "okay" die editlio.ne kadar haysiyetsiz bi partnermiş arkadas ya :D

Lütfen yaptığınız ithamları kanıtlayın. resimleriyle beraber buraya ekleyin. Hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri