Merhaba [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam ben size şunu sorucakdım benim elimde 3-4 tane program var güncel ve telifsiz telif riski yok sahte piyasıda yok yani sahte telifde almıyorum Benim bu programlarla tek derdim ünlem konusu
Elimdeki 125 boş kanal var bunları hergün 5-6 tanesini sizin networke soksam hepsini 1-2 paypalda bölsem ben az az ama çok kanallı sisteme alışıgım yani kanallarım 300-500 doları anca görür oda hepsi değil genelde 50 dolar seviyesinde olur siz daha önce bir konuda yüzde 80 ödeme yaptı demiştiniz bu netwprk için bu seviyelerdeki rakamlarla nasıl olur bu iş sizce uygunmu yani tekrar kanal almaya durumum yok boşu boşuna heba etmek istemiyorum kanalları ama bir networkede baglanmak istiyorm tavsilyeniz ve cevabınız nedir hocam
Eğer life ya da quiz'e sokamıyorsanız hocam blokeler olmasına rağmen yüksek miktarda olmayacaktır dediğiniz kanallarda tahminimce. Ben sizin yerinizde olsam (network sahibi olarak değil kanal sahibi olarak konuşuyorum) quiz ve life'a sokamıyorsam, freedom ve music nations'a bölerim hocam. En azından ödeme alma iht. artar