YTR Network Mayıs Ayı Kazançları Kesinleşti

ticketlerde de salağa yatıyorlar bunun anlamı kanalınız inceleniyor biliyoruz ne zaman yatırırsın bunları diyorsun araştırıyoruz diyor sonra nisan ayı ödemesi var hala mı inceleniyor filan diyorsun görüyorum incelemeye devam edeceğiz diyor herhangi bir sorun varsa supporta yaz diyor, bakalım durum ne olacak bende merak ettim :)

Onu bunu geçelim.Konu kapandı 4 5 K dolarlar puf oldu.

Daaha da bu partnerle çalışmam çalışandan da şüphe ederim.

Lakin tek kızdığım şey Serkan abi bu networku kurarken konu açmıştı..Yarın öbür gün para ödenmezse youtube bize para ödemedi falan diyemicekler hesabınızı soracağız demişti.

Serkan abimiz şu an nerede.Ben onu merak ediyorum sadece.Çünkü biz ona güvendik.Benim tüm kanallarım bu partnerdeydi.

Yazık oldu bızım kazançlarımıza ıyı uzerıne oturtular.Youtubenın ödedıği kazancı bıze odemiyorlar bu partnerlerede bırdaha asla bulaşmam

Yetkılılerden açıklama gelecektı ne oldu 1 hafta geçmesınımı bekliyoruz.

YTRNetwork kanallarimizi bu agdan kurtarmamiza yardimci olmali. Hem paralarimiza el koyuyorlar hemde küfür ediyorlarmis baksana.

Onu bunu geçelim.Konu kapandı 4 5 K dolarlar puf oldu.

Daaha da bu partnerle çalışmam çalışandan da şüphe ederim.

Lakin tek kızdığım şey Serkan abi bu networku kurarken konu açmıştı..Yarın öbür gün para ödenmezse youtube bize para ödemedi falan diyemicekler hesabınızı soracağız demişti.

Serkan abimiz şu an nerede.Ben onu merak ediyorum sadece.Çünkü biz ona güvendik.Benim tüm kanallarım bu partnerdeydi.

YTRNetwork kanallarimizi bu agdan kurtarmamiza yardimci olmali. Hem paralarimiza el koyuyorlar hemde küfür ediyorlarmis baksana.

Çıkarmıyorlarda Maalesef :( 3 Gündür uğraşıyorum.

Thank you for your Email.

Is this the channel that you are requesting to unlink from the network or are you looking to partner another channel with us?

If you have any more questions or queries please do not hesitate to contact us.

Thank you,

Music Nations Network Support

4 defa unlink istegi gönderdim hepsinde red ettiler. Bir yolunu bulmak lazim. Ah serkan sana güvendik bu networke kanal bagladik. Bir basladigin iside yarim birakma be kardesim. Istikrar yok bu bizim millette.

e dediler ki geçen aydan bloke olanları da bu aydan ödeyebilirlermiş
adamlar blokeleri youtube a iade ediyomuş sözde. nası olacak

4 defa unlink istegi gönderdim hepsinde red ettiler. Bir yolunu bulmak lazim. Ah serkan sana güvendik bu networke kanal bagladik. Bir basladigin iside yarim birakma be kardesim. Istikrar yok bu bizim millette.

aynı şekılde serkanın söyleyişıne gore başvurduk sımdı yarı yolda kaldık.Buda bıze akıl payı oldu

Önüne geleni kabul etmelerinden belliydi bir yamuk olduğu. 3 defadır çıkmak için istek gönderiyorum, iptal ediyorlar. Onu bunu geçtim forumda hala yeni MN kanalın reklamını yapanlar var %3-5 komisyon almak için

Kanaldaki tüm videolari sildim. Ben kazanamayacaksam onlarada kazandirmam. Sizde aynisi yapin.

bloklanan paralar için yazdığım tickete gelen cevap

Hello,

Thank you for contacting the Music Nations Network.

I can see we are still investigating some activity that took place on your channel.

If you have any more questions or queires please do not hesitate to contact us on - [email protected].

Thank you,

bloklanan paralar için yazdığım tickete gelen cevap

Hello,

Thank you for contacting the Music Nations Network.

I can see we are still investigating some activity that took place on your channel.

If you have any more questions or queires please do not hesitate to contact us on - [email protected].

Thank you,

aynısını bana da yazdılar kopyala yapıştır

MN blokeleri ödese bu yaşımda emekliye ayrılcam da pek sanmıyom ödeyecekerlini

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri