2.Awe vakasi
.Quiz yada life bos kanali aliyormu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
OLDU MU ?Lütfen yaptığınız ithamları kanıtlayın. resimleriyle beraber buraya ekleyin. Hocam
OLDU MU ?
edit.
görenler görmeyenlere anlatsn.
tatmin oldunmu [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION]
Mesele tatmin olmak değil. Önemli olan birşey diycekseniz kanıtıyla sunun bu ister mn olur ister başka partner.
Onu bunu geçelim.Konu kapandı 4 5 K dolarlar puf oldu.
Daaha da bu partnerle çalışmam çalışandan da şüphe ederim.
Lakin tek kızdığım şey Serkan abi bu networku kurarken konu açmıştı..Yarın öbür gün para ödenmezse youtube bize para ödemedi falan diyemicekler hesabınızı soracağız demişti.
Serkan abimiz şu an nerede.Ben onu merak ediyorum sadece.Çünkü biz ona güvendik.Benim tüm kanallarım bu partnerdeydi.
YTRNetwork kanallarimizi bu agdan kurtarmamiza yardimci olmali. Hem paralarimiza el koyuyorlar hemde küfür ediyorlarmis baksana.
4 defa unlink istegi gönderdim hepsinde red ettiler. Bir yolunu bulmak lazim. Ah serkan sana güvendik bu networke kanal bagladik. Bir basladigin iside yarim birakma be kardesim. Istikrar yok bu bizim millette.
bloklanan paralar için yazdığım tickete gelen cevap
Hello,
Thank you for contacting the Music Nations Network.
I can see we are still investigating some activity that took place on your channel.
If you have any more questions or queires please do not hesitate to contact us on - [email protected].
Thank you,
Music Nations Network Support
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.