Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar galiba ilk kez partnere giriyorsunuz. Dasboard'ın acelesi yok siz para kazanmaya bakın. Bana zoomin.Tv'de 3 gün sonra geldi. Kimine 1 hafta sonra. Zaten 2-3 günden önce paralar belirmiyor analytics'de. Dashboard gelince bir havası olmadığını anlayacaksınız. Sadece paypal bilgileri falan girilir onun da acelesi yok. Herkes aynı sorundan müstarip. 1 hafta içinde gelmezse dashboard ondan sonra burada bu durumdan yakının. Hemen ilk günden dashboard gelmedi diyorsunuz. İnsanları boşuna meşgul ediyorsunuz yani. Siz sadece daha çok kazanmaya bakın kanaldan bu sorunları boşuna dert ettiğinizi ileride anlayacaksınız.
arkadaşlar
bugün bir kanalı partnere geçirttim
acaba onaylandımı oanylanmadımı nerden öğrenebilirim
arkadaşlar
bugün bir kanalı partnere geçirttim
acaba onaylandımı oanylanmadımı nerden öğrenebilirim
@furkan ana gmail i yaz ben öyle yaptım. sonradan sorun olur mu sanmıyorum ama yinede anagmail yazdım
hocam dashboardda analytics kısmında bunlar yazıyor ilk defa partnere girdim şimdi ben ne kadar kazanmışım ne yapmışım nasıl öğrencem
Ekli dosyayı görüntüle 1374
estimated earnings kısmında ne yazıyorsa günlük kazanç o hocam.
peki hocam dolar üzerinden mi bu ve toplamı nasıl görebilirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.