YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de özgün kanallar için partner ne zaman tanıtılacak ustad? Beklemedeyim.

Ben başvuru yaptım 5 dk içinde kanalım kabul edildi ama Dashboard almak için girdiğimde böyle bir url bulunamadı (kanal) uyarısı alıyorum
bu konuda ne yapmam gerekiyor
teşekkürler...

@furkan ana gmail i yaz ben öyle yaptım. sonradan sorun olur mu sanmıyorum ama yinede anagmail yazdım

Arkadaşlar galiba ilk kez partnere giriyorsunuz. Dasboard'ın acelesi yok siz para kazanmaya bakın. Bana zoomin.Tv'de 3 gün sonra geldi. Kimine 1 hafta sonra. Zaten 2-3 günden önce paralar belirmiyor analytics'de. Dashboard gelince bir havası olmadığını anlayacaksınız. Sadece paypal bilgileri falan girilir onun da acelesi yok. Herkes aynı sorundan müstarip. 1 hafta içinde gelmezse dashboard ondan sonra burada bu durumdan yakının. Hemen ilk günden dashboard gelmedi diyorsunuz. İnsanları boşuna meşgul ediyorsunuz yani. Siz sadece daha çok kazanmaya bakın kanaldan bu sorunları boşuna dert ettiğinizi ileride anlayacaksınız.

Arkadaşlar para kazanmayı açarken sürekli sunucu hayası veriyor
yeni yüklenen bütün videolarda dünden beri aynı sıkıntı var videolarda
bu durum sizdede mevcutmu ?

Arkadaşlar galiba ilk kez partnere giriyorsunuz. Dasboard'ın acelesi yok siz para kazanmaya bakın. Bana zoomin.Tv'de 3 gün sonra geldi. Kimine 1 hafta sonra. Zaten 2-3 günden önce paralar belirmiyor analytics'de. Dashboard gelince bir havası olmadığını anlayacaksınız. Sadece paypal bilgileri falan girilir onun da acelesi yok. Herkes aynı sorundan müstarip. 1 hafta içinde gelmezse dashboard ondan sonra burada bu durumdan yakının. Hemen ilk günden dashboard gelmedi diyorsunuz. İnsanları boşuna meşgul ediyorsunuz yani. Siz sadece daha çok kazanmaya bakın kanaldan bu sorunları boşuna dert ettiğinizi ileride anlayacaksınız.

altına imza atarım

aynen öyle nası olsa halledilir , sadece daha fazla nasıl kazanırız onu düşünelim arkadaşlar
yormayalım üstadları.

arkadaşlar
bugün bir kanalı partnere geçirttim
acaba onaylandımı oanylanmadımı nerden öğrenebilirim

partnere başvurmak için kanalın en az 1 ay önce açılmış olması mı gerekiyor?

Hocam abone sınırını aşağı çekme imkaniniz var mi. Tum sartlar uyuyor sadece abonem 30

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam kabul edildim ama dashboard basvuruda hata veriyor

dashboard konusunda endişelenmeyin. zaten 30 gün süre var. bu 30 gün içinde mutlaka ödeme yöntemi konusu çözülür diye açıklama yapıldı. siz çalışmanıza bakın.

peki hocam dolar üzerinden mi bu ve toplamı nasıl görebilirim

evet,$ üzerinden kazançlar.hangi ay ne kadar aldıgınıda o sayfadan ögreneceksin yine.bu resimdeki bölümün üzerinde Select Dimension diye biyer var.orada month seçili olursa 3.ayda kazancın bu,4.ayda bu,5.ayda bu diye yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri