dashboard isteğinde bulunamadım. bilinmeyen kanal adı uyarısı veriyor. Nasıl istek de bulunabilirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dashboard isteğinde bulunamadım. bilinmeyen kanal adı uyarısı veriyor. Nasıl istek de bulunabilirim
Dashboard isteğinde bulunamayan arkadaşlar sabırlı olsunlar lütfen, mümkün olduğunca hızlı hallettirmeye çalışıyoruz bunları. Bir yerden sonra YouTube üzerinden de onay işlemi gerçekleşiyor. Aşamaları şu şekilde yazabilirim.
1- Başvurunuz
2- Başvurunuzu kabul etmemiz
3- Panelinize davetin gönderilmesi
4- Panelinizden davetin kabul edilmesi
5- Api (network'e özel) aracılığı ile dashboard'a kayıt için gerekli bilgilerin network'e düşmesi
6- Dashboard'a kayıt işleminizin gerçekleştirilmesi için son kez kayıt bilgilerinin (email adresinin tekrar kontrolü vb.) kontrol işleminin yapılması
7- Dashboard'a kayıt
8- Dashboard bilgilerinizin mail olarak atılması.
Normal'de bir network'te en uzun süren aşamalar başvuru kabulu ve o esnada panele davet gönderilmesidir. Bu aşamadaki onayı biz gerçekleştirdiğimiz için elimizden geldiğince hızlı ilgilenmeye çalışıyoruz. Dashboard'a kayıt işleminin uzun sürmesinin nedeni bunun hem biz, hem Music Nations, hem Youtube tarafından belirli işlemler gerçekleştirildikten sonra yapılıyor olması. İçinizi rahat tutun, biz onayı verdikten sonra ve attığımız daveti panelinizden kabul edip Music Nations'a kayıt olduğunuzu gördükten sonra dashboard elbet gelecektir sizlere.![]()
Ustad, geçtiğimiz gün davet geldi. Kabul ettim.Dashboard isteğinde bulunamayan arkadaşlar sabırlı olsunlar lütfen, mümkün olduğunca hızlı hallettirmeye çalışıyoruz bunları. Bir yerden sonra YouTube üzerinden de onay işlemi gerçekleşiyor. Aşamaları şu şekilde yazabilirim.
1- Başvurunuz
2- Başvurunuzu kabul etmemiz
3- Panelinize davetin gönderilmesi
4- Panelinizden davetin kabul edilmesi
5- Api (network'e özel) aracılığı ile dashboard'a kayıt için gerekli bilgilerin network'e düşmesi
6- Dashboard'a kayıt işleminizin gerçekleştirilmesi için son kez kayıt bilgilerinin (email adresinin tekrar kontrolü vb.) kontrol işleminin yapılması
7- Dashboard'a kayıt
8- Dashboard bilgilerinizin mail olarak atılması.
Normal'de bir network'te en uzun süren aşamalar başvuru kabulu ve o esnada panele davet gönderilmesidir. Bu aşamadaki onayı biz gerçekleştirdiğimiz için elimizden geldiğince hızlı ilgilenmeye çalışıyoruz. Dashboard'a kayıt işleminin uzun sürmesinin nedeni bunun hem biz, hem Music Nations, hem Youtube tarafından belirli işlemler gerçekleştirildikten sonra yapılıyor olması. İçinizi rahat tutun, biz onayı verdikten sonra ve attığımız daveti panelinizden kabul edip Music Nations'a kayıt olduğunuzu gördükten sonra dashboard elbet gelecektir sizlere.![]()
Ustad, geçtiğimiz gün davet geldi. Kabul ettim.
İş Ortağı Doğrulandı
Ağ: Music Nations
Yazıyor
kardeş bişey diycem
şimdi bu para kazanması kapanan kanallar olurya
biraz önce benim dördüncü adsensemde 2 kanal vardı
ikisininde para kazanması kapandı
biri sebep gösterilen kanal
bu sebep gösterilen kanalı kökten sildim
diğer kanalın para kazanmasını geri açıcam
ve ytr networke bağlıycam
kanalda herhangi bir telif falan yok
tertemiz bir kanal
alıyomusunuz böyle kanalları
birde partnerlikle alakalı bişey sormak istiyorum
mesela atıyorum a isminde bir kanal var bu kanal adsensede iken 100 dolar para yaptı
ben bu kanalı partnere geçirdim
bu para adsensede mi kalıyor
partnere mi geçiyor bu para
yoksa bu para siliniyo mu
Arkadaşlar yazılmışmı bilmiyorum göremedim ama birden fazla kanal bağlayıp hespine aynı paypal maili vermenin bir sakıncası varmı?
Bir sorum daha olucak.Para kazanma ışığının yandığı bir kanal ile fakat videolardaki dolar işaretini yakmadan başvursak şartları yerine getirdiğimiz takdirde onay alırmıyız?Ağa katıldıktan sonrada para kazanmaları yakarız.
creative 1,zoomin 2 telifte atıyor kanalları partnerden.burada kaç hakkımız var![]()
Arkadaşlar bana dashboard maili geldi. Spam kutusuna gelmiş sizlerde kontrol edin spam olarak gelmiş olabilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.