YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birşey sormak istiyorum

ben bir alt kanalım için başvurdum fakat yanlıs anlamadıysam bütün kanallarım partner olmus dogrumu yoksa sadece basvurdugum kanal mı partnere geçiyor

birde diyelim paypal ile odeme alacaz ilk hafta 10 $ kazandık hemen istediğimizde mi çekebiliyoruz

hocam dün aksam 6-7 kanalla basvurdum ama hala cevap gelmedi :S neden acaba bugün bile basvuranlarn onaylanmış ama bnimkilerden hala ses yok

hata veriyor açılmıyor :)

En üstteki tiki aktif etmeden bir denesene üstad, onu bir sonraki gün tekrar dene, onda hata olabiliyor.

bugün dahi başvuran herkesin kanalı onaylanıyor, ben dün konu açılınca başvurdum daha cevap gelmedi yav.

Hocam kanalları birden fazla açıdan değerlendiriyoruz bu nedenle bazı kanalları bekletebiliyoruz bir süre. Yine de cevap süresi uzun sürmüş gibi duruyor, kanal linkinizi özel mesaj ile bana ve @%1;'a atarsanız bakalım durumuna. İyi çalışmalar...

birşey sormak istiyorum

ben bir alt kanalım için başvurdum fakat yanlıs anlamadıysam bütün kanallarım partner olmus dogrumu yoksa sadece basvurdugum kanal mı partnere geçiyor

birde diyelim paypal ile odeme alacaz ilk hafta 10 $ kazandık hemen istediğimizde mi çekebiliyoruz

Hocam hayır sadece alt kanalın partner olması söz konusudur. Alt kanala özel üretilen mail adresiniz ile başvurduğunuzu düşünüyorum. Spesifik örneklerle sorunuza cevap isterseniz @%1;'a özel mesaj atarsanız kendisi ilgilensin kanallarınızın durumu hakkında.

Tabi ki mümkün değil bu. 1-31 Ocak arası kazancınız Mart 5-7'si arası Paypayl hesabınıza gönderiliyor.

awe yavaş yavaş atıyor ilk başvuruyu yaptık bakalım ne olacak. ah ulan awe yaktın bizi
awe atıyor derken çıkma isteyimi gönderdin temiz kanala, yoksa ihtarlı diyemi atıyor ben 7 kanala çıkma isteyi gönderdim 4 5 gün oldu ses seda yok ihtarlıları bile atmıyor

Hocam hayır sadece alt kanalın partner olması söz konusudur. Alt kanala özel üretilen mail adresiniz ile başvurduğunuzu düşünüyorum. Spesifik örneklerle sorunuza cevap isterseniz @%1;'a özel mesaj atarsanız kendisi ilgilensin kanallarınızın durumu hakkında.

Tabi ki mümkün değil bu. 1-31 Ocak arası kazancınız Mart 5-7'si arası Paypayl hesabınıza gönderiliyor.

alt kanala özel üretilen derken hocam videoyu izleyerek basvurdum ama özel maili görmedim
edit: ana kanal mailini yazsam bütün kanallar partnere gecse kriterlere uymayanlar iptal edilir değil mi

awe atıyor derken çıkma isteyimi gönderdin temiz kanala, yoksa ihtarlı diyemi atıyor ben 7 kanala çıkma isteyi gönderdim 4 5 gün oldu ses seda yok ihtarlıları bile atmıyor

istek göndermedim temiz kanalları artık atıyor dediğim gibi dünya geneli uyarıları geldimi atıyor uyarıları bekletin atar.

En üstteki tiki aktif etmeden bir denesene üstad, onu bir sonraki gün tekrar dene, onda hata olabiliyor.

Hocam kanalları birden fazla açıdan değerlendiriyoruz bu nedenle bazı kanalları bekletebiliyoruz bir süre. Yine de cevap süresi uzun sürmüş gibi duruyor, kanal linkinizi özel mesaj ile bana ve @%1;'a atarsanız bakalım durumuna. İyi çalışmalar...

üstad şimdi kanal 200 civarı video attım toplu olarak para kaznamsını nasıl açıçam ?

videoalrı yükleyeli 2 saat 13 dk olmuş tüm videoalrın para kaznaamsı açıldı otomatik olarak

Güven verici girişim hayırlı olsun başarılar :)

@%1; hocam paypal adresimizi felan nereye ekliycez.kanal dün gece kabul edildi dashboard ne zman gelir

24 saate gelir hocam. Dashboard'unuza erisim sagladiginizda Paypal adresinizi girebilirsiniz.

partnere yandex mail ile giriş yapabilen varmı? davetiyelerde bir sorun var sanırım:)

Music Network için doğru ama sizin için yanlış adım olmuş. Bu firmayı önermiyorum. Olası problemde sorumlu siz olmuş olacaksınız. "Paranız illegal içerikten dolayı ödenmedi" demek yeterli kalmayabilir.

@iwocan Hocam Para kazanmada yer paylaşımlı video içi reklamlar seçildiğinde sunucu hatası veriyor ve kaydedilmiyor.Bundan dolayı video içi reklamlar çıkmıyor.Nasıl çözebilirim bu sorunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri