24 saat içinde kendisinin açılması lazım ama siz şansa bırakmayın monetize deyin elle, o şekilde de açılıyor yani, 1 günlük kazanç 1 günlük kazançtır![]()
hata veriyor açılmıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
24 saat içinde kendisinin açılması lazım ama siz şansa bırakmayın monetize deyin elle, o şekilde de açılıyor yani, 1 günlük kazanç 1 günlük kazançtır![]()
hata veriyor açılmıyor![]()
bugün dahi başvuran herkesin kanalı onaylanıyor, ben dün konu açılınca başvurdum daha cevap gelmedi yav.
birşey sormak istiyorum
ben bir alt kanalım için başvurdum fakat yanlıs anlamadıysam bütün kanallarım partner olmus dogrumu yoksa sadece basvurdugum kanal mı partnere geçiyor
birde diyelim paypal ile odeme alacaz ilk hafta 10 $ kazandık hemen istediğimizde mi çekebiliyoruz
awe atıyor derken çıkma isteyimi gönderdin temiz kanala, yoksa ihtarlı diyemi atıyor ben 7 kanala çıkma isteyi gönderdim 4 5 gün oldu ses seda yok ihtarlıları bile atmıyorawe yavaş yavaş atıyor ilk başvuruyu yaptık bakalım ne olacak. ah ulan awe yaktın bizi
Hocam hayır sadece alt kanalın partner olması söz konusudur. Alt kanala özel üretilen mail adresiniz ile başvurduğunuzu düşünüyorum. Spesifik örneklerle sorunuza cevap isterseniz @%1;'a özel mesaj atarsanız kendisi ilgilensin kanallarınızın durumu hakkında.
Tabi ki mümkün değil bu. 1-31 Ocak arası kazancınız Mart 5-7'si arası Paypayl hesabınıza gönderiliyor.
awe atıyor derken çıkma isteyimi gönderdin temiz kanala, yoksa ihtarlı diyemi atıyor ben 7 kanala çıkma isteyi gönderdim 4 5 gün oldu ses seda yok ihtarlıları bile atmıyor
En üstteki tiki aktif etmeden bir denesene üstad, onu bir sonraki gün tekrar dene, onda hata olabiliyor.
Hocam kanalları birden fazla açıdan değerlendiriyoruz bu nedenle bazı kanalları bekletebiliyoruz bir süre. Yine de cevap süresi uzun sürmüş gibi duruyor, kanal linkinizi özel mesaj ile bana ve @%1;'a atarsanız bakalım durumuna. İyi çalışmalar...
Hocam hayır sadece alt kanalın partner olması söz konusudur. Alt kanala özel üretilen mail adresiniz ile başvurduğunuzu düşünüyorum. Spesifik örneklerle sorunuza cevap isterseniz @%1;'a özel mesaj atarsanız kendisi ilgilensin kanallarınızın durumu hakkında.
Tabi ki mümkün değil bu. 1-31 Ocak arası kazancınız Mart 5-7'si arası Paypayl hesabınıza gönderiliyor.
videoalrı yükleyeli 2 saat 13 dk olmuş tüm videoalrın para kaznaamsı açıldı otomatik olarak
partnere yandex mail ile giriş yapabilen varmı? davetiyelerde bir sorun var sanırım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.