YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam bir kanalımı eklemek istiyorum ama basvuru yapamıyorum anladığım kadarıyla url de '-' işareti olduğundan dolayı olmuyor bunu nasıl çözebiliriz acaba?
10k+ izlenim ve 50 + abone var kanalda

@Incubus

Hocam url oluşturup girebilirsiniz, ben ilgili arkadaşlara ilettim böyle bir problem olduğunu çözmeye çalışacaklar.

Hepimize hayirli ugurlu olsun Allah Herkese Bol Kazanclar nasip etsin

Hocam url oluşturup girebilirsiniz, ben ilgili arkadaşlara ilettim böyle bir problem olduğunu çözmeye çalışacaklar.

Cevap için teşekkürler problem yarına kadar çözülmezse yeni url alıp başvururum hangi kanaldı bulamadım şimdi uykum geldi ondan heralde :)

iyi geceler - iyi çalışmalar herkese

Sorulan çoğu soruyu okuyunca aklıma lise yıllarım geldi.
Hoca derki, şu verdiğim sorulara bakın onlardan sorabilirim.
Aradan kesin bir tane öğrenci çıkardı, nasıl yani hocam birebir aynılarını mı soracaksınız diye. :D
Gelde sor şimdi o soruları.
Ne alaka derseniz, yazmak istedim sadece, mesajları okuyunca hep böyle sahneler canlandı gözümde. :)

Cevap için teşekkürler problem yarına kadar çözülmezse yeni url alıp başvururum hangi kanaldı bulamadım şimdi uykum geldi ondan heralde :)

iyi geceler - iyi çalışmalar herkese

Hocam bana özel mesaj ile url'nizi atabilirseniz, (yeni url almadan) sorunu çözmemize yardımcı olmuş olursunuz. İyi çalışmalar.

Hayırlı olsun.Başvuru gönderildi, onay bekliyoruz haydi hazırlısı.
Bol kazançlara vesile olur inşallah...:)

Hocam bana özel mesaj ile url'nizi atabilirseniz, (yeni url almadan) sorunu çözmemize yardımcı olmuş olursunuz. İyi çalışmalar.

onur o müzik kanalım ile tekrar buraya başvurdum. 712 abonesi vs. vs. var kabul edersiniz inşallah

ne iş kabul edilmedikmi yaw :D 5 -6 tane kanalımla basvurdum saat 10 da hala ses yok :D

Hocam hızlıyız dedik ama 3-4 gün değil en azından birkaç saat olacak o kadar :) Kabul ya da red, mail ile ulaşıyor başvuruların yanıtları :)

Hayırlı uğurlu olsun :).

Batar bunlar yakında :)

Şaka 1 yana Allah var adamlar baya uğraştı bire bir şahit oldum, umarım pişman olmazlar...

Kişisel görüşüm en azından YT ödediği sürece Partner firmasının ödeyeceği yönünde, en azından ödeme gelmezse sebebini bire bir sorgulayabilecekler.

Allah utandırmasın ne diyim!

İnş en kısa zamanda bir kanalımla başvuracağım.Hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri