YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dashboard isteğinde bulunamadım. bilinmeyen kanal adı uyarısı veriyor. Nasıl istek de bulunabilirim

Dashboard isteğinde bulunamayan arkadaşlar sabırlı olsunlar lütfen, mümkün olduğunca hızlı hallettirmeye çalışıyoruz bunları. Bir yerden sonra YouTube üzerinden de onay işlemi gerçekleşiyor. Aşamaları şu şekilde yazabilirim.

1- Başvurunuz
2- Başvurunuzu kabul etmemiz
3- Panelinize davetin gönderilmesi
4- Panelinizden davetin kabul edilmesi
5- Api (network'e özel) aracılığı ile dashboard'a kayıt için gerekli bilgilerin network'e düşmesi
6- Dashboard'a kayıt işleminizin gerçekleştirilmesi için son kez kayıt bilgilerinin (email adresinin tekrar kontrolü vb.) kontrol işleminin yapılması
7- Dashboard'a kayıt
8- Dashboard bilgilerinizin mail olarak atılması.

Normal'de bir network'te en uzun süren aşamalar başvuru kabulu ve o esnada panele davet gönderilmesidir. Bu aşamadaki onayı biz gerçekleştirdiğimiz için elimizden geldiğince hızlı ilgilenmeye çalışıyoruz. Dashboard'a kayıt işleminin uzun sürmesinin nedeni bunun hem biz, hem Music Nations, hem Youtube tarafından belirli işlemler gerçekleştirildikten sonra yapılıyor olması. İçinizi rahat tutun, biz onayı verdikten sonra ve attığımız daveti panelinizden kabul edip Music Nations'a kayıt olduğunuzu gördükten sonra dashboard elbet gelecektir sizlere. ;)

Dashboard isteğinde bulunamayan arkadaşlar sabırlı olsunlar lütfen, mümkün olduğunca hızlı hallettirmeye çalışıyoruz bunları. Bir yerden sonra YouTube üzerinden de onay işlemi gerçekleşiyor. Aşamaları şu şekilde yazabilirim.

1- Başvurunuz
5- Api (network'e özel) aracılığı ile dashboard'a kayıt için gerekli bilgilerin network'e düşmesi
6- Dashboard'a kayıt işleminizin gerçekleştirilmesi için son kez kayıt bilgilerinin (email adresinin tekrar kontrolü vb.) kontrol işleminin yapılması
7- Dashboard'a kayıt

Normal'de bir network'te en uzun süren aşamalar başvuru kabulu ve o esnada panele davet gönderilmesidir. Bu aşamadaki onayı biz gerçekleştirdiğimiz için elimizden geldiğince hızlı ilgilenmeye çalışıyoruz. Dashboard'a kayıt işleminin uzun sürmesinin nedeni bunun hem biz, hem Music Nations, hem Youtube tarafından belirli işlemler gerçekleştirildikten sonra yapılıyor olması. İçinizi rahat tutun, biz onayı verdikten sonra ve attığımız daveti panelinizden kabul edip Music Nations'a kayıt olduğunuzu gördükten sonra dashboard elbet gelecektir sizlere. ;)

kardeş bişey diycem
şimdi bu para kazanması kapanan kanallar olurya
biraz önce benim dördüncü adsensemde 2 kanal vardı
ikisininde para kazanması kapandı
biri sebep gösterilen kanal
bu sebep gösterilen kanalı kökten sildim
diğer kanalın para kazanmasını geri açıcam
ve ytr networke bağlıycam
kanalda herhangi bir telif falan yok
tertemiz bir kanal
alıyomusunuz böyle kanalları

birde partnerlikle alakalı bişey sormak istiyorum
mesela atıyorum a isminde bir kanal var bu kanal adsensede iken 100 dolar para yaptı
ben bu kanalı partnere geçirdim
bu para adsensede mi kalıyor
partnere mi geçiyor bu para
yoksa bu para siliniyo mu

1- Başvurunuz
7- Dashboard'a kayıt

Ustad, geçtiğimiz gün davet geldi. Kabul ettim.

İş Ortağı Doğrulandı

Ağ: Music Nations

Yazıyor

Ustad, geçtiğimiz gün davet geldi. Kabul ettim.

İş Ortağı Doğrulandı

Ağ: Music Nations

Yazıyor

Tamamdır hocam, dashboard için biraz sabırlı olun :) Problem yok.

kardeş bişey diycem
şimdi bu para kazanması kapanan kanallar olurya
biraz önce benim dördüncü adsensemde 2 kanal vardı
ikisininde para kazanması kapandı
biri sebep gösterilen kanal
bu sebep gösterilen kanalı kökten sildim
diğer kanalın para kazanmasını geri açıcam
ve ytr networke bağlıycam
kanalda herhangi bir telif falan yok
tertemiz bir kanal
alıyomusunuz böyle kanalları

birde partnerlikle alakalı bişey sormak istiyorum
mesela atıyorum a isminde bir kanal var bu kanal adsensede iken 100 dolar para yaptı
ben bu kanalı partnere geçirdim
bu para adsensede mi kalıyor
partnere mi geçiyor bu para
yoksa bu para siliniyo mu

1- Para kazanması açıldığı takdirde problem yok alınır hocam tabi ki diğer koşulları sağlıyorsa.

2- Partnere geçirdiğiniz ana kadarki para Adsense'de daha sonrası partnerde kesinleşir hocam. Adsense to adsense gibi değil yani adsense to partner olduğunda adsense'te kesinleşme olur.

Ayrıca arkadaşlar kanal durumu, kabul edilip edilmediği vs. şeklindeki spesifik sorularınızı iwocan ya da mNote olan İbrahimlere sorarsanız daha hızlı yardımcı olabilirler, ben kanal alımı ile ilgilenmiyorum, çok pm geliyor da ondan :) Yine eğer genel problem sorun vs varsa tabi ki yardımcı olmaya çalışırım.

Arkadaşlar yazılmışmı bilmiyorum göremedim ama birden fazla kanal bağlayıp hespine aynı paypal maili vermenin bir sakıncası varmı?

Serkan hocan oncelikle hayirli ugurlu olsun :) Bu arada DasKboard Başvuru yazmişsınız, duzeltirseniz iyi olur :)

Bir sorum daha olucak.Para kazanma ışığının yandığı bir kanal ile fakat videolardaki dolar işaretini yakmadan başvursak şartları yerine getirdiğimiz takdirde onay alırmıyız?Ağa katıldıktan sonrada para kazanmaları yakarız.

Bir sorum daha olucak.Para kazanma ışığının yandığı bir kanal ile fakat videolardaki dolar işaretini yakmadan başvursak şartları yerine getirdiğimiz takdirde onay alırmıyız?Ağa katıldıktan sonrada para kazanmaları yakarız.

tabi ki basvuraiblirsiniz.

benim bi sorum olacak ödemerl kaç gün sonra örnek vereyim diyelim nisan ayı kazançları mayıstamı yoksa hazirandamı yatar
alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim görmem açısından iyi akşamlar

Hocam kanalımda bulunan videoların ortasında reklam çıkmıyor bu neden kaynaklanıyordur acaba bir fikriniz varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri