Hocam kanal link kısaltacaksınız. Youtube ayarları>Gelişmiş 'ten. Sonra kısalttıgınızı başvuru yapacaksınız yani youtube.com/örnek ordaki örnek kısmını sadece gireceksiniz başvuru yaparken
illa url oluşturacağız yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kanal link kısaltacaksınız. Youtube ayarları>Gelişmiş 'ten. Sonra kısalttıgınızı başvuru yapacaksınız yani youtube.com/örnek ordaki örnek kısmını sadece gireceksiniz başvuru yaparken
başvuru formundan kanal url si isteyen yer kabul etmiyor.Örnek https://www.youtube.com/channel/UCgHu-TM41jZzysssa2Kmn2KIA kabul etmiyor başvuru gönderemedim yardım pls.
URL oluşturmanıza gerek yok hocam. channel/ yazan yerden karakterleri yazmanız gerekiyor ilgili bölüme![]()
Detay verirseniz daha güzel olur.
Film, çizgi filme ödeme var mı?
Telifli kanala ödeme var mı?
mobil izlenimler para kazandırıyor mu bu networkte
Music nations tamamen üç kağıtçı bir network olarak izlenim bıraktı şuana kadar insanların gözünde, zoomintv ve creative deki kanalların gizemli bir şekilde 2-3 er defa music nationsa a taşınması şahsen benim kanalın music nationsda durduğu 8-10 gün boyunca bana büyük miktarlarda zarara uğrarttı. Ayrıca kanalın para kazanmasını 5-6 kere kapatmama rağmen yüzsüz bir şekilde 2-3 saat sonra tekrar para kazanmaları açmalarıda cabası.
Arkadaşlar YouTube'ün bize ödediği tüm kanallara ödeme mevcut. Aksi takdirde YouTube ödemediği takdirde de ödeme yapmamız söz konusu değil; ancak gerekli bilgilendirmeyi kesinlikle yapacağız.
Reklam görüntüleme olduğu sürece evet hocam kazandırıyor.
Music Nations'ın başka partnerlerden kanal taşıması'nın bilinçli olarak yapılmadığını düşünüyorum, eğer böyle bir şey varsa da Creative ve Zoomintv'nin açığı olduğunu hatası olduğunu düşünmemiz gerekiyor. Kanalınızın bir network'ten bir başka network'e geçmesi nedeniyle kazançlarda düşüklük gerçekleşmesi söz konusu olabilir hocam. Hep beraber deneyip göreceğiz, umarım güzel günler olacak ileriki günler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.