YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serkan abi ve diğer hocalarımı güzel bir network açmış ytpara için hepimiz için hayırlı olsun.Boş kanallar kabul edilseydi tadından yenmezdi :)

Music nations tamamen üç kağıtçı bir network olarak izlenim bıraktı şuana kadar insanların gözünde, zoomintv ve creative deki kanalların gizemli bir şekilde 2-3 er defa music nationsa a taşınması şahsen benim kanalın music nationsda durduğu 8-10 gün boyunca bana büyük miktarlarda zarara uğrarttı. Ayrıca kanalın para kazanmasını 5-6 kere kapatmama rağmen yüzsüz bir şekilde 2-3 saat sonra tekrar para kazanmaları açmalarıda cabası.

Arkadaşlar her şey güzel, başvurularınız gelmeye başladı; ancak 1 saat önce açılmış kanallar ile izlenimsiz kanallar ile başvurmayın en azından :) Elimizden geldiğince esnek olmaya çalışıyoruz ancak insaf :)

Detay verirseniz daha güzel olur.

Film, çizgi filme ödeme var mı?
Telifli kanala ödeme var mı?

Ya [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] , [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocam bu music nation adlı network Etc nin üyelerini bir şekilde illegal veya legal kendi partnerine kaçırıyordu. Benide Foreladan Kaçırsanız ne güzel olurdu biliyomusun :D

Detay verirseniz daha güzel olur.

Film, çizgi filme ödeme var mı?
Telifli kanala ödeme var mı?

Arkadaşlar YouTube'ün bize ödediği tüm kanallara ödeme mevcut. Aksi takdirde YouTube ödemediği takdirde de ödeme yapmamız söz konusu değil; ancak gerekli bilgilendirmeyi kesinlikle yapacağız.

mobil izlenimler para kazandırıyor mu bu networkte

Reklam görüntüleme olduğu sürece evet hocam kazandırıyor.

Music nations tamamen üç kağıtçı bir network olarak izlenim bıraktı şuana kadar insanların gözünde, zoomintv ve creative deki kanalların gizemli bir şekilde 2-3 er defa music nationsa a taşınması şahsen benim kanalın music nationsda durduğu 8-10 gün boyunca bana büyük miktarlarda zarara uğrarttı. Ayrıca kanalın para kazanmasını 5-6 kere kapatmama rağmen yüzsüz bir şekilde 2-3 saat sonra tekrar para kazanmaları açmalarıda cabası.

Music Nations'ın başka partnerlerden kanal taşıması'nın bilinçli olarak yapılmadığını düşünüyorum, eğer böyle bir şey varsa da Creative ve Zoomintv'nin açığı olduğunu hatası olduğunu düşünmemiz gerekiyor. Kanalınızın bir network'ten bir başka network'e geçmesi nedeniyle kazançlarda düşüklük gerçekleşmesi söz konusu olabilir hocam. Hep beraber deneyip göreceğiz, umarım güzel günler olacak ileriki günler.

Hayırlı ugurlu olsun. Yakın zamanda ben de kanallarım ile aranızda olacağım inşallah.

Hayırlı uğurlu olsun abi tüm ekibe,tüm foruma.Şu kriterlere uygun bi 10 kanal oluşturup başvuralım o zaman :) Özgün kanallar için olan networkü de dört gözle bekliyoruz :)

Arkadaşlar YouTube'ün bize ödediği tüm kanallara ödeme mevcut. Aksi takdirde YouTube ödemediği takdirde de ödeme yapmamız söz konusu değil; ancak gerekli bilgilendirmeyi kesinlikle yapacağız.

Reklam görüntüleme olduğu sürece evet hocam kazandırıyor.

Music Nations'ın başka partnerlerden kanal taşıması'nın bilinçli olarak yapılmadığını düşünüyorum, eğer böyle bir şey varsa da Creative ve Zoomintv'nin açığı olduğunu hatası olduğunu düşünmemiz gerekiyor. Kanalınızın bir network'ten bir başka network'e geçmesi nedeniyle kazançlarda düşüklük gerçekleşmesi söz konusu olabilir hocam. Hep beraber deneyip göreceğiz, umarım güzel günler olacak ileriki günler.

Zoomintv deki kanalım 2 kere taşınmasından dolayı analysticde toplam 8 günün kazançları 0 . Kanalın ortalama günlük gelirinin 100-200 dolar arası olduğunu göz önüne alırsak kazançlardaki düşüklüğü hesaplayabilirsiniz. Ama eğer music nations çıkar derseki kanalların bizde bağlı olduğu sürede kazandığı miktarlar ödeyeceğiz o zaman derimki bu network aslında üç kağıtçı bir network değilmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri