Hocam 1-31 Nisan tarihleri arasındaki kazancınız 5-7 Haziran tarihlerinde Paypal hesabınıza 12-18 Haziran tarihlerinde banka hesabınıza yatırılır.![]()
Anladım. hocam
dasboard giris linkini alıyım hocam?
simdi kayıtı yapılmaz zaten.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam 1-31 Nisan tarihleri arasındaki kazancınız 5-7 Haziran tarihlerinde Paypal hesabınıza 12-18 Haziran tarihlerinde banka hesabınıza yatırılır.![]()
Hocam yayında dinledikleriniz doğrudurÇok fazla soru sormanız gerek yok, başvurun göreceksiniz
![]()
Anladım. hocam
yetkili arkadaslara şöyle bir sorum olucak mesela ben bir video attım ama 10 gün sonra kaldırdım partner bunun ödemesini yapıyormu yoksa o para ödenene kadar videonun kalmasımı gerekiyor kanalda
Anladım. hocam
şuan elimdeki kanallara bakıyorum,uygun olan birisiyle başvuru yapıp deniycem zaten bugün de o konuya takıldıgım için sorayım dedim.yayının son kısmını dinleyebildim sadece,o konu daha önce geçmişti yani konunun ortasında biyerde öyle bişeyler duydum gibiydi ya neyse...
Eyvallah bide özel mesajlara dönüs yapsan olumlu olumsuz partner kanal icin.
Hocam başvurunuzu cevaplandırdığımız an mail geliyor size bu nedenle sabırlı olunuz, başvurun![]()
başvuru yapmak istiyorum. 1 kanal için yaptım, ancak diğer kanalda kanal ismini kabul etmiyor. sadece karışık harf-rakamı yazıyorum hata veriyor.tüm adres linkini yazıyorum yine hata veriyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.