YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer kanalım içinde baş vurdum bakalım iki kanal sonucu ne olacak acaba kaç gün içinde belli oluyor..

Diğer kanalım içinde baş vurdum bakalım iki kanal sonucu ne olacak acaba kaç gün içinde belli oluyor..

Şuan için oldukça hızlı hocam :) maksimum 1-2 saat içinde ilk günümüz dolayısıyla hızlıyız. Genelde de 12-24 saat içinde maksimum diyebiliriz. Diğer networklerden hızlıyız yani bu konuda kesinlikle :)

arkadaşlar ilk kez partnerliğe giriyorum maruz görün.Hangilerini seçicez.?
Reklam Biçimleri
Şuan işaretli olanlar
Yer paylaşımlı video içi reklamlar
pixel-vfl3z5WfW.gif
işaretsiz
Yayın içi TrueView (TrueView in-stream) reklamları
pixel-vfl3z5WfW.gif
işaretli
Standart yayın içi reklamlar
pixel-vfl3z5WfW.gif
işaretli
Yayın içi reklam seçenekleri işaretli
30 sn uzunluğa kadar Standart Yayın İçi Reklamlar

Bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor
pixel-vfl3z5WfW.gif
işaretsiz
Görüntülü reklamlar varsayılan olarak gösterilir.
pixel-vfl3z5WfW.gif

bunlar partnere özel kısımlar değil. en iyi performans için "ödemeli video yerleşimi içeriyor" HARİÇ hepsini işaretlemelisin. fakat mecburi değil.
önemli kısım, en üstte açılır menüden "monetize" diyen seçeneği seçersen para kazanmaya açılır. "track" ile başlayan kısmı seçersen para kazanmaz.

Şuan için oldukça hızlı hocam :) maksimum 1-2 saat içinde ilk günümüz dolayısıyla hızlıyız. Genelde de 12-24 saat içinde maksimum diyebiliriz. Diğer networklerden hızlıyız yani bu konuda kesinlikle :)

acaba kabul edip etmediklerini nasıl anlayacam

para kazanma işaretleri hep sönük bunları nasıl yeşile döndürceğiz

Olley kabul edildim.Awede 2k $ kaldı.Umarım sizlerle sorun yaşamayız. :)

Hayırlı uğurlu olsun hocam, en kısa zamanda bir kanalım ile başvurmayı düşünüyorum..

teker teker :
gri dolara tıklayarak veya edit/düzenle -monetize/para kazan sekmesine geldikten sonra açılır menüden "monetize in all countries" seçeneğini seçip en altta save changes/değişiklikleri kaydet diyerek açabilirsiniz.

toplu olarak :
video listesinin üstüneki kutucuğa tıklayarak tüm videoları seçin. actions/işlemler listesinden "monetize/kullanım politikası" veya bunlara benzer birşeyler olacaktı tam hatırlayamadım. onu seçip gönder derseniz hepsi birden açılır.

Videoların hepsini seçin,Daha sonra EYLEMLER'den gelişmiş seçin Kullanım Politikasından "Monetize All Country" seçin ve gönder deyin arkadaşlar.Veyahut bekleyin otomatik açılacakdır 24 saat içerisinde.

hayırlı olsun tüm foruma, size de kolay gelsin. şu an başvuracak kanalım yok ama bahsettiğiniz partnerden partnere transfer işlemi olursa çok iyi olur gerçekten.

siz yöneticiler bu partnerlikte olmasaydınız hiç baş vurmayı düşünmüyordum, çoğu yerden davetiye geldi hiç ilgilenmedim, hele paralarını alamyanları görünce hiç baş vurmuyı düşünmüyordum. iyki sizler varsınız.

Daha hızlı olamazdı heralde 5 dk falan surdu davet gelmesi :)
Hayırlı uğurlu olsun allah utandırmasın.

Ben şu aweden atılan kanalları bir taşıyım size :)

Hayırlı olsun @Serk@nYT hocam . İşin içinde sen varsan hemen bir kanal bağlarım dedim . Başvurduk bakalım pek iyi kanal değil ama elimde kanal kalmadı bu ara :)

awede para keseinleşmeden cıkarsam durdugum surenin parasını ödüyorlar mı
veya ne zaman kesinlesir parası ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri