YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı olsun. zor bir işe girmişsiniz youtube işi dışında sizi oldukca yoracak bir sektör daha olacak.

ALLAH yolunuzu açık etsin gönlünüze göre versin hocam, bu forumda ki herkes herşeyin en iyisini hak ediyor.
Serkan hocamız pasta çok büyük der her zaman, lütfen kimse kimsenin vebalini alıp sahte telif vb olaylara çalışmasın herkes yiyebildiği kadar yesin pastadan.

henüz başvuru yapmadım. bir soru sormak istiyorum.Sizce üst kazanç limiti ne olmalıdır günlük

Hayırlı olsun. Sonu da inşallah güzel olsun.
Partner kanallarda Telif geldiği zaman ilk önce uyarılıp 24 saat içinde videoyu kaldırmazsak telif geçerli mi oluyor?
Topluluktan kanal kapanma olayı partner kanallarda da oluyor mu?
Günlük kaç video yükledikten sonra kanal kapanma riski olabilir?

ben özgün çalışmalar yapmaktayım ancak videolarımı kanallara atmadım cünkü spamlanıyor ugrasamıyorsun şikayet edişyorsun ya ihtar verdiriyorsun ya verdiremiyorsun emekler hiç oluyor acaba networkünüz benim telif haklarımı koruyacak mı koruyacaksa hangi şartlarda korur?

4 kanal ekledim ve 4ünede kendi mail adreslerini ekledim aslında paypallı adresimi eklemek istemiştim sorun olur muydu?

ben özgün çalışmalar yapmaktayım ancak videolarımı kanallara atmadım cünkü spamlanıyor ugrasamıyorsun şikayet edişyorsun ya ihtar verdiriyorsun ya verdiremiyorsun emekler hiç oluyor acaba networkünüz benim telif haklarımı koruyacak mı koruyacaksa hangi şartlarda korur?

Hocam sizi bir ya da iki gün bekletelim :) Özgün çalışan arkadaşların tüm haklarını koruyacağımız, her türlü desteği sağlayacağımız network'ümüz üzerine son çalışmalarımızı yapıyoruz. O konuda da gerekli son adımlar atılıyor, konumuzu açacağız bir iki güne :)

dashboard a giriş yapamıyorum bilgilerimi nasıl öğrenebilirim ?

4 kanal ekledim ve 4ünede kendi mail adreslerini ekledim aslında paypallı adresimi eklemek istemiştim sorun olur muydu?

Hocam o şekilde yapmanız gerekiyor zaten, daha sonra onaylandıktan sonra mail adresinize dashboard linki gelecek. Orada ayarlayacaksınız paypal adresinizi ödeme için :)

dashboard a giriş yapamıyorum bilgilerimi nasıl öğrenebilirim ?

Hocam dashboard'a kayıtlar 24 saat içinde yapılıyor (ilk iş gününde maksimum, malum önümüz haftasonu). Dashboard linkini o nedenle paylaşmıyoruz her yerde, mail geldiğinde hesabınıza dashboard'a giriş yapabileceksiniz yani kayıt olabileceksiniz dashboard üzerinden :)

Hocam bir kanalımı eklemek istiyorum ama basvuru yapamıyorum anladığım kadarıyla url de '-' işareti olduğundan dolayı olmuyor bunu nasıl çözebiliriz acaba?
10k+ izlenim ve 50 + abone var kanalda

@Incubus

2. kanal soktuk bakalım hayırlısı hiç ummadıgım kanallardı, tekrar hayırlı olsun:)

5 kanalla basvurdum aboneleri 50den az
ama izlenmeler 1-3k arası

bu arada hayırlı olsun :)

4 dk sonra 1 kanala davetiye geldi
hey masallah :)

Bende sıfırdan başladığım için 1 mayısdan sonra :) başvurularımı yapacağım :)
Ama daha aktif oldumu tamamen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri