YTR Network Tanıtım Ve Başvuru Konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cevap 1 : tümünü seç videoların...kullanım politikasını monetize bilmem ne olanı seç , reklam seçeneklerini de tümünü tikle bas göndere yansın yeşiller

cevap 2 : başvurun yeni kabul edildiyse yaklaşık bir hafta bekle..dashboardın bi numarası yok.kazançlarını youtube kanal ayarları falan olan yerde analitiks bölümünde görebilirsin..dashboard sadece paypal girmek için.onun için de en az 1 ay beklemen gerekeceğinden acelen yok..

Sağolasın hocam yandı yeşiller :D

Kanalım alınmadı oluyor galiba öylemi

Hi

Thank you for applying for a partnership with YTRNetwork!

You did this with the channel: xxxxxxxxxxxxxxxx

Your channel is generating on average of 134 views per day, which means that we would love to have you on board!

But before we can invite or add you we will perform a final check to see if you are not using copyrighted materials and whether your channel fits within the network of YTRNetwork.

We will get back to you shortly so please bear with us!

Best,

YTRNetwork Team

partnerlikte reklamlara tıklamalar alınıyor mu dashboarda böyle bir bölme yok sanırım

Hadi bakalım hayırlısı olsun üstadlar.. İşlerimden dolayı daha yeni gördüm konuyu.. İnşallah Türkiye'de iş yapan herkez için hayırlısı olur.. Paypal alt ödeme 1 dolar olmasıda ayrı bir + olmuş.

Kanalım alınmadı oluyor galiba öylemi

Hi

Thank you for applying for a partnership with YTRNetwork!

You did this with the channel: xxxxxxxxxxxxxxxx

Your channel is generating on average of 134 views per day, which means that we would love to have you on board!

But before we can invite or add you we will perform a final check to see if you are not using copyrighted materials and whether your channel fits within the network of YTRNetwork.

We will get back to you shortly so please bear with us!

Best,

YTRNetwork Team
Kanalın incelemeye alındı diyor. Yakında kabul edilip edilmediğine dair mail gelir. Bu otomatik sistem mesajı

Arkadaşlar benim kanalım bugün kapanmış.İçerisinde 3 4 gün önce baktığımda 15$ vardı.O parayı alabilecek miyim? Yoksa giden gitti mi ? :D

Başvuralı 3-4 gün oldu... Acaba kabul edilmediğimizden mi ?

Yokmu yanıt verecek birisi :) Başvuralı 5 gün kadar oldu ama hala ses seda yok :)

Peki bu network bize ne faydası var?

%30 gelirimizi sizinle paylaşıyoruz. Ünlem dışında herhangi bir ekstra özellik katacakmı kanalımıza?

bir haftadan önce boşuna başvuru yapmayın arkadaşlar , acelesi de yok.

Peki bu network bize ne faydası var?

%30 gelirimizi sizinle paylaşıyoruz. Ünlem dışında herhangi bir ekstra özellik katacakmı kanalımıza?

bi kanalda telif filan yedigimizde adsense hesabına baglı diger kanallarla ugraşmak zorunda kalıyoruz.partnerin bi diger faydasıda her kanal kendi bacagından asılıyor,diger kanalları etkilemiyor...

Your channel currently does not meet the minimum criteria to apply for 'Managed' status.
You need at least 10000 views per day and at least 5000 subscribers.

Once your channel reaches those numbers simply come back to this page and apply.

Arkadaslar yetkililerden birisi aciklama yapabilirmi managed accountlarin farki ne oluyor?

ben ödeme konusunu tam anlamadım her ay otomotik 7 sindede

şimdi örnegin mayıs kazancını hazirandamı alıcaz yoksa temmuz 7 sindemi alıcaz

hocam başvuru yapcaktım ama kanal url si özel olmadığından hata verdi bide kanal ünleme düştü izlemin iyi ama para kazanamıyorum ünlem yüzünden bi sorun olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri