dünya genelleri geldiğinde otomatik siliniyor ve yeşil olan kanal durumu kırmızı oluyor bi bi etki edermi ?
Hocam bende 10 tane dünya engeli geldi ama herhangi bir kırmızılık gelmedi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dünya genelleri geldiğinde otomatik siliniyor ve yeşil olan kanal durumu kırmızı oluyor bi bi etki edermi ?
$ (dolar) ışığı yanıp da reklam çıkmayan var mı arkadaşlar ?
Hocam bende 10 tane dünya engeli geldi ama herhangi bir kırmızılık gelmedi?
benim 10 abonem vardı ama başvurdum kabul edildi dene istersen şansınıarkadaşlar başvuru şartları:
50 abone 2k izlenim denmiş. 50 abonesi olan kanal en az 20k izlenim almalıdır. başvurmak için 50 abone yapamıyorum siz nasıl yapıyosunuz? addmefast ten mi?
vine kanalları kabul ediliyormuydu?
hocam aynı sorun bende de var. bütün videolarda reklam çıkmıyor,sizin düzeldimi sorun
Aynı sorun bendede var videoların yarısından çoğunda reklam çıkmıyor.
Farklı pc den veya vds den kontrol ettinizmi hocam
Farklı pc den veya vds den kontrol ettinizmi hocam
panele giriş yapamıyorum iki kanalla denedim giriş yapılmıyor sorun genelmi yoksa benmi yanlış bir şey yapıyorum ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.