Öderlerse süper olur 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
79$ 4 - 2014 pay-out blocked by YouTube. Your channel is under AdSense investigation due to suspected irregularities. Investigations normally take 3-4 weeks.
79$ 4 - 2014 pay-out blocked by YouTube. Your channel is under AdSense investigation due to suspected irregularities. Investigations normally take 3-4 weeks.
Kazanclar kesinlesti arkadaslar. Kesinlesen miktarlari dashboard'unuzda Finance sekmesinden goruntuleyebilirsiniz.
Odemelerin 14 une kadar yatirilmasini bekliyoruz. Bu yonde bir bilgi aldik.
Herkese hayirli olsun.
http://networks.musicnationsnetwork.com/dashboard/Module/myaccount/index.cfm
burdan gir
new password var gir update de tamam.
iyi .dhallettim sagol
içerik neydi söyleyebilir misinMayıs kazancım 1794$ bundan da umudu keseyim kesin bloke yer 79$ bloke yediyse bu hayli hayli yer.
Mayıs kazancım 1794$ bundan da umudu keseyim kesin bloke yer 79$ bloke yediyse bu hayli hayli yer.
içerik neydi söyleyebilir misin
en geniş dilden :/
Kanal url'sini ozel mesaj atar misiniz?
Tesekkurler.
kanal geçenki kıyımda kapandı kanal linki oluşturmamıştım normal linki de hatırlamıyorum![]()
kanal geçenki kıyımda kapandı kanal linki oluşturmamıştım normal linki de hatırlamıyorum![]()
Eger bulabilirseniz haber verir misiniz hocam?
anlaşılan kanal kapandı mı sıkıntı
baktım da 66 dolarlık kapanan ama mail olarak açık tuttuğum kanalda merth46 a gelen yazıdan gelmiş..
diğerlerine bakmadım onlar da öyledir kesin
4 - 2014 pay-out blocked by YouTube. Your channel is under AdSense investigation due to suspected irregularities. Investigations normally take 3-4 weeks
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.