Yüksek Kazançlı Mobil Uygulama ve Mobil Oyun Paketleri Geri İade Garantili..

Birkaç sorum daha olacak.

1. Uygulama Türkiye için olacak? Dili Türkçe mi olacak? Yoksa her yere mi hitap edecek?

2. Uygulamanin her şeyi tam manada bizim olacak mı? Tüm haklarıyla yani... yoksa ipler yine senin elinde mi olacak?

3- Paket 3 aldım ve kazanmaya başladım. Ardından geliri artırma adına paket 2 ye dönüştürebilir miyim?

4. Uygulamada veya oyunda bir şeyler degistirmem gerekirse bu nasıl olacak? Örneğin kullanıcılardan gelen yorumlar üzerine bir degisiklik yapmak istedim.

bilmiyordum bi arkadas oyle yazinca katıyorum diye bende sey yaptim da peki bu ref alanlar bi yorum yazabilirmiyi yapılmaya baslandimi nasıl uygulamamlar bi gore bilirmiyiz acaba ?

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ref alanlar hocam birde bir üye daha vardı ama o siteye falan girmiyormuş kayıplarda yani refi daha işlemiyor sanıyorum o yüzden.

s.a üstad..öncelikle BRAVOO...şimdi bi sorum var öncelikle bir oyun-uygulama vb bişeymi tasarlıcaz ? veya sizmi yapacaksınız ? vb bu konuda bi bilgi veirriseniz sevinirim...

Aleyküm selam,

Hayır sizin birşey yapmanıza gerek yok ben size seçenek sunarım siz tercih yaparsınız.

bilmiyordum bi arkadas oyle yazinca katıyorum diye bende sey yaptim da peki bu ref alanlar bi yorum yazabilirmiyi yapılmaya baslandimi nasıl uygulamamlar bi gore bilirmiyiz acaba ?
Ref. Cigale130 arkadaşımız kazandı Paket 5 yapıyorum ona da

hocam bu mobil oyunlarda kazanç gün içerisinde değişiklik gösteriyor mu ? mesela günlük 5-10 getiren paketiniz günlük 15 tl getirdiği oluyormu yani kullanıcıların çokluğuna azlığına göremi değişiklik gösteriyor acaba ?

Merhaba, evet değişkenlik gösterecektir 5-10 TL getiren paket 4-5 TL'de getirebileceği gibi mutlaka 15 TL'ye de çıkacaktır örneğin hafta sonları çok daha fazla kazanç sağlıyoruz.

Birkaç sorum daha olacak.

1. Uygulama Türkiye için olacak? Dili Türkçe mi olacak? Yoksa her yere mi hitap edecek?

2. Uygulamanin her şeyi tam manada bizim olacak mı? Tüm haklarıyla yani... yoksa ipler yine senin elinde mi olacak?

3- Paket 3 aldım ve kazanmaya başladım. Ardından geliri artırma adına paket 2 ye dönüştürebilir miyim?

4. Uygulamada veya oyunda bir şeyler degistirmem gerekirse bu nasıl olacak? Örneğin kullanıcılardan gelen yorumlar üzerine bir degisiklik yapmak istedim.

Uygulamda ki Dev. hesabı ben de olacağından teknik işleri ben yapıyorum yok bana devredilsin derse Dev. hesabını siz açarsınız ben size devrederim aylık masrafınız 1 VPS parası ödersiniz (15-20TL civarın da) ancak siz de dursun derseniz dev hesapları ortak olduğundan bunları ben takip ediyorum ki en rahatı bu ben size komple AdMob (AdSense) vermiş oluyorum yani gelir takibi yapmak dışında yorulmanıza gerek yok.

Gelir artırma adına dönüşüm olmaz yeni paket alınmalıdır yeni oyun&uygulama koyulur seçimi sizinle istişareli bir şekil de ben yapıyorum.

Pakete göre dil değişiyor 1. Paket için TBM yüksek olması amaçlı İngilizce & Almanca dillerin de uygulama koyabiliyorum veya Türkçe de tercih edebilirim buna da isterseniz beraber karar verebiliyoruz

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ref alanlar hocam birde bir üye daha vardı ama o siteye falan girmiyormuş kayıplarda yani refi daha işlemiyor sanıyorum o yüzden.

Ref. verildi çekilişi kazanan arkadaşımız cigale130 oldu.

hocam kazanclar adsense ye yansıyor dımı ? peki adsensenın banlanması halınde kazanclar gıdıormu adsense banlanma gıbı bı durum varmı ?

hocam kazanclar adsense ye yansıyor dımı ? peki adsensenın banlanması halınde kazanclar gıdıormu adsense banlanma gıbı bı durum varmı ?

Hayır AdSense banlanma gibi bir durum yok hocam ancak Reklam kapatıyor AdSense kural ihlali yaparsanız para ödememe gibi birşey yok Youtubeda ki gibi değil.

Kapatırsa da kapatsın hocam ödemenizi yapıyor çok mühim değil 10 tane alternatif reklam şirketi var üstelik AdSense 30 gün de ödüyor onlar 15 gün de 1 ödüyor örnek;

StartApp — StartApp SODA – Scale On a Human Level

Yani işin güzelliği AdSense'ye de muhtaç değiliz ben sadece tüm uygulama ve oyunlarımı oraya göre hazırlamıştım illegal ihlal yapacak bir uygulamam olmadığı için oraya koymak istedim alışkanlık olduğu için ve sürekli oradan ödeme aldığım için orada kaldı PayPal ödemesi yaptıkları için (en erken methodu bu) benim paypal hesabım yok bir de Paypal Limit koyuyor 5000 tl çekmeniz sorun oluyor bu nedenle de girişmedim yoksa yarın başına bir iş gelse AdSensenin bu hesabı startAPP'ye taşısam uğraşsak (Reklam Kodu ve SDK'sı entegre ediyoruz) 4600 TL kazandığım uygulmada gelir rahat 5000 TL üzerin de olur olur çünkü start app müşteri kazanabilmek için %3-7 arası daha fazla veriyor ve gerçekten SODA ile anlaşmalı çok kaliteli bir firma kara borsa değiller yani.

StartApp'den de ödeme aldığım uygulamalarım vardı hiç sorun yaşamadım.

Hayır AdSense banlanma gibi bir durum yok hocam ancak Reklam kapatıyor AdSense kural ihlali yaparsanız para ödememe gibi birşey yok Youtubeda ki gibi değil.

Kapatırsa da kapatsın hocam ödemenizi yapıyor çok mühim değil 10 tane alternatif reklam şirketi var üstelik AdSense 30 gün de ödüyor onlar 15 gün de 1 ödüyor örnek;

StartApp — StartApp SODA – Scale On a Human Level

Yani işin güzelliği AdSense'ye de muhtaç değiliz ben sadece tüm uygulama ve oyunlarımı oraya göre hazırlamıştım illegal ihlal yapacak bir uygulamam olmadığı için oraya koymak istedim alışkanlık olduğu için ve sürekli oradan ödeme aldığım için orada kaldı PayPal ödemesi yaptıkları için (en erken methodu bu) benim paypal hesabım yok bir de Paypal Limit koyuyor 5000 tl çekmeniz sorun oluyor bu nedenle de girişmedim yoksa yarın başına bir iş gelse AdSensenin bu hesabı startAPP'ye taşısam uğraşsak (Reklam Kodu ve SDK'sı entegre ediyoruz) 4600 TL kazandığım uygulmada gelir rahat 5000 TL üzerin de olur olur çünkü start app müşteri kazanabilmek için %3-7 arası daha fazla veriyor ve gerçekten SODA ile anlaşmalı çok kaliteli bir firma kara borsa değiller yani.

StartApp'den de ödeme aldığım uygulamalarım vardı hiç sorun yaşamadım.

hocam sımdı admob hesabı vereceksınız a odemeler buraya yansıcak ya admod cekımlerıde normal adsense gıbı her ayın 12 kesınlesıp 21 de mı yatıor hesaba

Hocam siz uygulamayi hazirlasaniz. Komple dosyalarını bize verseniz. Biz kendimiz admob hesabı açıp yüklesek olur mu?

---------- Spam Engelliyici 15:21 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

ayrıca admob da adsense gibi pin olayı var mi?

---------- Spam Engelliyici 15:22 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

Birde google play den herhangi uygulamayı indirip hafif düzenleme yapip kendimizin yükleme şansı var mi? Yani SPAM

hocam oyun hakları sizemi ait daha sonradan hak ihlali felan olma durumu varmı başımız agrırmı ?

bide hocam google play e kendim kaydettirip atabilirmiyim oyununuzu ?

reflerden ne zaman olumlu yada olumsuz dönüş alabiliriz?
Haziran 7 gibi hepsinin hesabı yayında olur.
hocam sımdı admob hesabı vereceksınız a odemeler buraya yansıcak ya admod cekımlerıde normal adsense gıbı her ayın 12 kesınlesıp 21 de mı yatıor hesaba
aynen öyle hocam mantık aynı

Hocam siz uygulamayi hazirlasaniz. Komple dosyalarını bize verseniz. Biz kendimiz admob hesabı açıp yüklesek olur mu?

---------- Spam Engelliyici 15:21 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

ayrıca admob da adsense gibi pin olayı var mi?

---------- Spam Engelliyici 15:22 ---------- Önceki Mesaj 15:21 ----------

Birde google play den herhangi uygulamayı indirip hafif düzenleme yapip kendimizin yükleme şansı var mi? Yani SPAM
Paket işlerin de herhangi bir source kodu paylaşmıyoruz klon ihtimaline karşılık ancak Dev. hesabının devri mümkün Aylık 15-20 TL VPS parası ödersiniz +Dev hesabı ücreti (25 dolar Google - 250 dolar iTunes) için talep edilir.

Source isteniyorsa +Ek ücret bedeliyle (uygulamasına göre) satışını yapabilirim.

Pin sizin adresinize gelir onaylar ödemenizi alırsınız AdSense ile aynı mantıkta dilerseniz StartAPP gibi firmaların reklam kodlarını da entegre edebilirim AdSenseden hoşlanmıyorsanız 15 gün de bir ödeme alabilirsiniz Ogury.com da var mesela alternatif olarak.

Haziran 7 gibi hepsinin hesabı yayında olur.

aynen öyle hocam mantık aynı

Paket işlerin de herhangi bir source kodu paylaşmıyoruz klon ihtimaline karşılık ancak Dev. hesabının devri mümkün Aylık 15-20 TL VPS parası ödersiniz +Dev hesabı ücreti (25 dolar Google - 250 dolar iTunes) için talep edilir.

Source isteniyorsa +Ek ücret bedeliyle (uygulamasına göre) satışını yapabilirim.

Pin sizin adresinize gelir onaylar ödemenizi alırsınız AdSense ile aynı mantıkta dilerseniz StartAPP gibi firmaların reklam kodlarını da entegre edebilirim AdSenseden hoşlanmıyorsanız 15 gün de bir ödeme alabilirsiniz Ogury.com da var mesela alternatif olarak.

1 sorum eksik kaldi hocam? Play store da bir uygulamanın dosyasi indirilip spami yapılabilir mi?

yüsek kazanc demişsiniz ama paket 1 de dahi Günlük gelir hedefi: 50-75 TL / Aylık gelir hedefi: 1500 - 3000 TL bunlar var nasil yüksek kazanc oluyor hocam ? anlamıs degilim. kendi 4.600 tl kazanclı ödemenizin fotografınızı koymussunuz bizde heyecanlanıyoruz uuuu bizde böyle mi kazancaz gerçekten ama bakınca hedef 1k tl. sizin kazandıgınızdan cok uzak bir hedef. degil mi sizcede ?

verdiğiniz oyunun apk sini degiştirip atılabiliyormu yukarda hocamda soruyordu cevap alabilirmiyiz ?

verdiğiniz oyunun apk sini degiştirip atılabiliyormu yukarda hocamda soruyordu cevap alabilirmiyiz ?

Hayır atamazsınız Re-skin ile yapabilme şansınız var ancak İncelemeden gönderilmez.

news olayı noldu onu merak ettim :)
News konusunu news konusu üzerinden sorun lütfen bu mobil konusu.

Teşekkür ederim.

yüsek kazanc demişsiniz ama paket 1 de dahi Günlük gelir hedefi: 50-75 TL / Aylık gelir hedefi: 1500 - 3000 TL bunlar var nasil yüksek kazanc oluyor hocam ? anlamıs degilim. kendi 4.600 tl kazanclı ödemenizin fotografınızı koymussunuz bizde heyecanlanıyoruz uuuu bizde böyle mi kazancaz gerçekten ama bakınca hedef 1k tl. sizin kazandıgınızdan cok uzak bir hedef. degil mi sizcede ?

Şöyle ki hocam ben 4 aylık bir çalışma sonucu bu gelirlere ulaştım kredi kartımın son bakiyesini (12.500 maliyetin üzerine +1000 TL daha ekleyerek "Dev hesapları var biliyorsunuz 25 USD + 250 USD" bunları da ilave edin bu ücrete) buraya harcadım maddi riskler de aldım yani ayrıca yaptığım yatırım tutarı da paketlerde ki tutarlardan (x2 katı kadar neredeyse) yüksek.

Yatırıma da devam ediyorum halen kâr'a geçtim artık nasılsa.

Benim resimde de gösterdiğim gibi bütçem 13.500 TL kadardı sizin de benzer bütçeniz varsa özel teklif getirirsiniz işinizi alıp alamayacağımı belirtirim size de çalışma ücretimi beyan ederim 4 ay'da sizinle beraber size çalışırım neden olmasın ki?

Burada bütçe faktörü çok önemli bütçe demek reklam özgürlüğü, aso'ya para ayırmak, dilediğin reklam stratejisini izleyebilmek, iyi bir yazılımcıyla (rus, amerikan, alman, sırp) genel de bu eksen üzerin de dönüyor "çalışabilmek" demek bu sektör için.

Ayrıca uygulama geliri o gelir de durmaz yükselebilir veya düşebilir de ancak düşmesi için bir sebep göremiyorum markette uzun süre kalan uygulamalar tutunan uygulamalar olduğu için authority (otorite) sağlıyor bu da direkt olarak gelir artışı demek.
1 sorum eksik kaldi hocam? Play store da bir uygulamanın dosyasi indirilip spami yapılabilir mi?

Yapılamaz, ancak benzerini yazdırabilirsiniz ücret karşılığın da spamı hiç yapılamaz çünkü her gönderiniz Google Play ekibi tarafından titizlikle incelenir.

Son düzenleme:
refarans olarak gostere bılecegınız bır uygulama yokmu

Merhaba, evet değişkenlik gösterecektir 5-10 TL getiren paket 4-5 TL'de getirebileceği gibi mutlaka 15 TL'ye de çıkacaktır örneğin hafta sonları çok daha fazla kazanç sağlıyoruz.

Uygulamda ki Dev. hesabı ben de olacağından teknik işleri ben yapıyorum yok bana devredilsin derse Dev. hesabını siz açarsınız ben size devrederim aylık masrafınız 1 VPS parası ödersiniz (15-20TL civarın da) ancak siz de dursun derseniz dev hesapları ortak olduğundan bunları ben takip ediyorum ki en rahatı bu ben size komple AdMob (AdSense) vermiş oluyorum yani gelir takibi yapmak dışında yorulmanıza gerek yok.

Gelir artırma adına dönüşüm olmaz yeni paket alınmalıdır yeni oyun&uygulama koyulur seçimi sizinle istişareli bir şekil de ben yapıyorum.

Pakete göre dil değişiyor 1. Paket için TBM yüksek olması amaçlı İngilizce & Almanca dillerin de uygulama koyabiliyorum veya Türkçe de tercih edebilirim buna da isterseniz beraber karar verebiliyoruz

Öncelikle cevapların için teşekkür ederim. Bir arkadaş sormuştu sanırım gözden kaçmış cevap gelmemiş. Ben de merak ettiğimden sorayım. Bu uygulama veya oyun, herhangi bir telif riski içerir mi? Birilerinin şikayeti olur mu? Bu şikayetler sonucunda uygulamanın kaldırılması söz konusu mudur?

Öncelikle cevapların için teşekkür ederim. Bir arkadaş sormuştu sanırım gözden kaçmış cevap gelmemiş. Ben de merak ettiğimden sorayım. Bu uygulama veya oyun, herhangi bir telif riski içerir mi? Birilerinin şikayeti olur mu? Bu şikayetler sonucunda uygulamanın kaldırılması söz konusu mudur?

Estf. Rica ederim Cihat hocam

Hayır telif riski içermez belirttiğim gibi ayrıca siz 1 sene boyunca benim güvencem altındasınız yani öyle bir durum oldu diyelim bu benim sorumluluğum da sizin probleminiz değil yani siz yatırımınıza bakarsınız.

Bu tür ekstrem durumlar da ben zaten müşteri mağduriyeti olmaması amaçlı temkinli çalışıyorum seçtiğim uygulama ve/veya oyunları buna göre seçip yayınlıyorum.

Başka sorularınız varsa ltf. sormaktan çekinmeyin işleyişle alakalı kafasın da soru işareti olanlara yardımcı olurum.

Skype adresim: r10sonokey

İlgilenen arkadaşlar ekleyebilir

Hayırlı Cumalar dilerim.

Namazdan sonra saat 2 gibi burada olacağım, ALLAHA emanet olun.

Bu hafta cumartesi-pazar da skype desteğim online arkadaşlar

R10sonokey skype adresim aracılığıyla daha hızlı kontakt kurabiliriz.

Referansların hazırlanmasına 4 gün önce başlanmıştır, iş alan arkadaşlarımızın çalışmaları da tam hızla sürüyor.

inşaALLAH başarılı işler çıkaracağız şuana kadar Keyword analizleri yapılmış olup markete girecek uygulamalar tarafımdan belirlenmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri