Yüksek Kazançlı Mobil Uygulama ve Mobil Oyun Paketleri Geri İade Garantili..

R10 referanslarını teslim etmeye başladım.

YTParadan iş almış arkadaşlar PM ile reklam kodlarını, skype adlarını iletirse işlerin de gecikme aksama olmaz.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam siz de AdMob Panelinizi kontrol etmeye başlayın.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam sizden de reklam kodu beklemekteyim;

https://www.youtube.com/watch?v=zxPl2EU3cPc

Teşekkürler ilginiz için hocam. Geldikçe panelde veri sizlerle paylaşacağım referans için tekrar teşekkürler.

Bir süredir giriş yapamıyordum foruma sağlık problemlerim nedeniyle, size telefon numaramı göndermiştim, oradan da iletişime geçebilirsiniz, ayrıca forumdaki tüm üyelerimize duyurulur, PM'lerimi bugünden itibaren daha sık kontrol etmeye başlayacağım. Bol kazançlar.

R10 referanslarını teslim etmeye başladım.

YTParadan iş almış arkadaşlar PM ile reklam kodlarını, skype adlarını iletirse işlerin de gecikme aksama olmaz.
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam siz de AdMob Panelinizi kontrol etmeye başlayın.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam sizden de reklam kodu beklemekteyim;

https://www.youtube.com/watch?v=zxPl2EU3cPc

biliyorum hocam,aklımda o konu.en son senle görüştükten sonra dükkana geçemedim,evdeki pcdede hiçbi iş yapamıyorum ne yazıkki.yarın inşallah göndericem reklam kodlarını.

edit : skypedan kodları attım hocam...

Son düzenleme:
Uygulamalarını teslim alan var mı ?

Ben siparis vereli İki ay yirmi gun oldu fakat henuz hic bir sey yok

Son düzenleme:
Merhaba!

Anahtar teslim aylık gelirli News Kayıtlı site satışları konumdan sonra yeni bir satış konusu ile sizlerleyim..

Dikkat! AdMob hesabını (AdSense Hesabını) Komple Almadığınız Uygulama ve/veya Oyunları Satın Almayın! "Paranızı Çöpe Atmayın!"

Peki Neden Dikkatle Okuyun!!

Örnek vermemiz gerekirse günlük ortalama 100TL kazanan bir uygulama aldığınızı düşünüyoruz size bunu satan kişi komple AdSensesini (AdMob) hesabını devretmediği sürece bu uygulamayı daha önce yüklemiş kişiler halen onun reklam hesabına tıklıyor olacak ve kazanç ona yansıyacaktır.

Bu nedenle ben Anahtar Teslim Uygulama Paketi olarak satış yapıyorum böylece uygulamayı sizin AdSensesinize bağlı (Adsense hesabını komple size veriyorum) böylece uygulama yayına girdiği andan itibaren tüm gelirleri size yansıyor bir başkasına değil.

Benim paketlerim de AdMob hesabınız Kullanıcı adı ve şifresi ile beraber direkt olarak size iletilir.

Çekiliş bitmiştir kazanan üye: cigale130 delil;
https://www.cekilisyap.com/r10sonokey-ytpara-mobil-uygulama-paket-5-ekilii

Dikkat!

İletişim ve Destek Adreslerimiz:
E8apOD.png

Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitesi İle İlgili Konum ve Referanslarım için buraya tıklayınız.

Anahtar Teslim "News Kayıtlı" Haber Sitenizi Yapıyorum

AdMob "hesabından" gelir görüntüleri hesap 4. ay itibariyle kâr elde etmeye başlamış durumdadır gösterilen tablodan şüphe edenler varsa "müşterim olan" ve çalışmaya başlamış olduğumuz tüm herkese Teamviewer aracılığı ile canlı olarak gelirleri gösterebilirim.

1 Ocak - 3 Mayıs (Toplam Gelir "1 Ocak 2 Mayıs Tarihi de aşağıda ki grafikte mevcut 1 günlük ortalama gelir 238 TL'den 380 TL+ üzerine yükseliş gösteriyor)

Daha önce gelirli uygulama toplama, özgün uygulama ve oyun yapımı projelerin de yer almış bulunuyorum bugüne kadar edindiğim tecrübe ve bilgi birikimi ile zarar etmeden mobil sektöründen kazanç sağlayabileceğimiz neredeyse her bütçeye uygun paketler hazırladım.

Risk Yok! Kazanç Var..

Uygulama için süre (2 ay) uygulama yayına girdikten sonra ki 6. ay sonun da yatırım maliyetini halen çıkartmadıysanız komple ve admob hesabını geri alıyorum kazandığınız bakiyeyi düşüyorum ardından kalan bakiyenizi süreye ek +6 ay daha iade süresi olarak alıp bu süre sonun da kazançlarınızı düşüp ben de kalan bakiyenizin tamamını geri iade ediyorum.

S.S.S "Sıkça Sorulan Sorular"

Öncelikle Güvenceniz Nedir?

R10 üzerinden bugüne kadar toplamış olduğum referanslara ek olarak mobil projeler de
Sözleşme ve Fatura ile çalışıyorum ek olarak "geri iade" garantisi sunuyorum..
Belli özel bilgilerin üzerini kapattım ancak güven oluşması amacıyla Vergi Levhası;

z56ABD.png

Uygulamayı Nasıl Belirliyoruz ve Ne Kadar süre de Kazanmaya Başlıyoruz?

Öncelikle gelir hedefi ve buna göre paket belirlenir, ödeme alınır ardından hazırlanacak olan uygulamalar için rekabetçi keyword listesi hazırlanır.
Buna göre ne tarz uygulama olacağı belirlenip ortalama süresini geçirmeyecek şekil de hazırlanır.
Hesap teslim için alınmış süre olan 1.5 veya max 2. ay sonun da uygulamamız yayına girdiği günden itibaren kazançlarımız gelmeye başlar.

Neden Mobil Uygulama & Oyun Paketleri?

İşte en önemli noktalardan biri!

Bu sektör de diğer sektörlerde ki gibi kazançları görmek için aylarca beklemenize gerek yok direkt olarak uygulamanız aktif olduğu günden itibaren kazançlarınız yansımaya başlıyor. üstelik her işi ben sizin yerinize yapıyorum size AdMob veya hangi reklam servisini kullanıyorsak onun üzerinden gelirleri kontrol etmek uygulama durumunu takip etmek düşüyor hepsi bu.

Mobil sektörü geleceğin en büyük sektörü olup bugün etrafımıza baktığımızda neredeyse herkesin bir akıllı telefonu var iş böyle olunca uygulama & oyun pazarı da durmadan büyüyüyor ve mobil sektörü için kaçınılmaz ihtiyaç haline gelen bir pazara dönüşüyor vakit kaybetmeden bu sektöre yapılacak atılım ve yatırımlar mutlaak geri dönüş sağlayacak akıllı sektörde ki akıllı yatırımlar olacaktır.

Bu geniş mobil pazarda sadece bir reklamcıya (AdSense) gibi bağlanma durumu yoktur pazar çok büyük ve geniş olduğundan yüzlerce profesyonel reklam şirketiyle de çalışma alternatifini yakalamış oluyoruz.

Öyleyse mobil dünyanın avantajlarını sıralamaya başlayalım;

Reklam çeşitliliği (Banlanacağım Korkusu Yok!)

AdMob için alternatif ise Facebook Ads, Bing Ads, RevMob, Ogury, StartApp gibi seçkin düzenli ödeme yapan advertising (reklam kuruluşlarıdır) AdSense banlanacak korkusu ile hareket etmenize gerek yok! reklamlarınızı sürdürebileceğiniz ve gelir el de etmeye devam edebileceğiniz yüzlerce alternatif reklam kuruluşu mevcuttur.

Sürekli ilgi gerektirmez

Web AdSense yönelik çalışanlar bilir gelir kazanırken en önemli sorun siteye ayrılan süre ve kullanıcıların sizden istediği ilgidir uygulama & oyun sektörün de ise oturduğunu yerden günlük 15 dk kadar uygulama analizi ve gelirlerinizin kontrolü yeterli olacaktır teknik bir bilgi birikimi gerektirmemektedir uygulamanız tarafımdan hazırlanır teknik durumlar da sorunlarınız çözülür.

Aylık düzenli gelir kapısı

Mobil sektörün de yatırım gücü ve proje doğrudan gelir elde etmeye amaçlı uygulama veya oyunlar için en önemli unsur "sermaye" olmakla beraber tecrübe kazancı etkileyen faktörlerdendir.

Yatırım "reklam maliyetleri" için ayrılan bütçeye ve doğru analiz & stratejiler aracılığıyla gelirlerinizi artırabilir özgün projeler çıkartabilirsiniz.

Yatırım maliyetini kurtarmazsa?

Öncelikle zaten iade garantiniz ve sözleşmeniz bulunuyor siz şartlara uymak dışında herhangi bir risk almıyorsunuz uygulama market de durduğu ve belli çalışmaları yapıldığı her süre içerisin de yatırımını kurtaracaktır yatırım maliyetini kurtarmaması durumun da iade için o günün şartlarına göre tarihi belirliyoruz..

Her ihtimale karşı her iş yolunda gitmeyebilir uygulama kapanır, admob reklam gösterimini durdurur vesaire bu konu da zaten ücretsiz destek ve yardımlar da bulunuyorum.

Gelecek Mobilde

Konumu daha sonraları yönlenecek sorulara göre güncelleyeceğim buradan daha ayrıntılı bilgiler paylaşacağız.

Çok Kısa Süre de 3. Ay Yatırımını Kurtarmış 4. Ay ise 4.600TL+ Kâr'a geçiren Uygulama Hesabımdan Görüntüler

j3kJDJ.png

Fiyat Listesi

Günlük ve Aylık gelir ile belirlenmiş olan ortalama gelirimizin artması uygulamanın market de edindiği süre ve otoriteye bağlıdır.
Kazanabileceğimiz en az rakam olan rakam en başta belirtilmiş olup ve kazanacağımız muhtemel rakam tarafımdan paket bütçelerine göre ortalama olarak belirtilmiştir kendime yapmış olduğum uygulamadan ortalama gelirlerin ne kadar artacağının örneğini görebilirsiniz otoritemiz artıkça gelirimiz artar buna göre yatırım maliyetimizi kurtardıktan sonra ki her ay %200 kâr yapıyoruz.

Gelirler yatırım bütçesi ile doğru orantılı olarak artar herkesin elin de akıllı telefonu olduğunu var sayarsak yapılabilecek en akıllı yatırımı "akıllı telefonlara" yapmış oluyoruz.

Uygulamaların market ömrü 1 sene boyunca garantim altındadır.

[Mobil Paket 1]

Uygulama Android OS veya IOS olarak tercihinize göre her iki markete de gönderim yapılmaktadır.

Aso (App Store Optimization) "SEO ile aynı anlamı taşımaktadır" uygulamanız market de olabileceği gözle görülür en ilgili bölüme taşınır.

Reklam (Uygulama tanıtımı, Facebook, Google Ad Network, Yorum, Yıldız, Beğeni)

AdMob Hesabı (Para Kazanması Açık AdSense Hesabıdır)

Günlük gelir hedefi: 40-80 TL / Aylık gelir hedefi: 1000 - 1500 TL Yatırımın maliyetini kurtarma süresi: 3 - 6 ay

7500 TL

[Mobil Paket 2]

Uygulama Android OS veya IOS olarak tercihinize göre her iki markete de gönderim yapılmaktadır.

Aso (App Store Optimization) "SEO ile aynı anlamı taşımaktadır" uygulamanız market de olabileceği gözle görülür en ilgili bölüme taşınır.

Günlük gelir hedefi: 25-50 TL / Aylık gelir hedefi: 500 - 750 TL Yatırımın maliyetini kurtarma süresi: 3 - 6 ay

5000 TL

[Mobil Paket 3]

Günlük gelir hedefi: 15-25 TL / Aylık gelir hedefi: 250 - 500 TL Yatırımın maliyetini kurtarma süresi: 3 - 6 ay

Stok Yok! Yalnızca Paket 1 ve Paket 2 Satışım Vardır

İade şartları ve İade süresi

"Ücret yatırmış olan ve iade alacak herkes bu şartları koşulsuz olarak kabul etmiş sayılır"​

AdMob Hesap teslim süresi için en az 2 ay olarak max 2.5 ay süre alınır bu süre yatırım maliyetini kurtarma süresine dahil değildir uygulama ve/veya oyun yayına girdikten sonra ki 6. ay'ın sonunda yatırım maliyetini halen çıkartamayan kişiler iade talebin de bulunabilir komple admob hesabı geri alınır o güne kadar kazanmış olduğu bakiye düşülür ardından kalan bakiyeleri iade için 6 ay ek süre alınıp bu süre sonunda geri iade edilir toplam iş süremiz 12 ay olup "her ne sebep ile olursa olsun iş iptali yapan kişiler" +6 ay'lık iade süresini beklemek zorundadır.

Hesap teslimi geciken kişilerden +15 günlük ek süre alınır yine de iş iptali istiyorlarsa iade süresi yukarıda da belirttiğim gibi ne için iade alınırsa alınsın +6 Ay'dır bu süreden önce kesinlikle iade verilmez şikayetler dikkate alınmaz sonuçta bu kuralları bilerek ve kabul ederek iş alıyorsanız uymak zorundasınız.

Gecikme, aksama durumların da +15 günlük ek süre talep edilir uygulama hesabı (AdMob) açılmış kişiler bu neden de dahil olmak üzere herhangi bir nedenle iş iptali veya iadesini istiyorsa 6 aylık talep edilen iş süresinin sona ermesini beklemeli ve ardından iş süresi bitimine ek iade için alınan +ek 6 ay iade süresini beklemekle yükümlüdür geri iade süresi iş bitimi süresinin (6 ay) ardından başlar, iade talebi verilmediği taktir de iade süresi başlatılmaz iade isteyen bunu belirtmelidir.

Konu da sürekli revize ve/veya şartları, iade sürelerini, fiyatları güncelleme hakkım bulunmaktadır buna göre dilediğim gibi düzenleme yapma hakkımı saklı tutarım ancak konu ilk açıldığından bu yana iade süresini iş bitimi süresi 6 Ay'a ilave olarak +ek 6 ay almayı tercih ettim bilginize iade süresi güncellenemez.

Benden veya karşı taraftan kaynaklı sebeplerden iş henüz başlamamış bile olsa "aynı gün para yatırıp iptal talebi verenler de dahil" iade isteyenler kişiler +6 ay'lık ek iade süresine uymak zorundadır.

Tarafımdan kaynaklanan hesap teslim gecikmeleri durumların da yani 60 günü geçmesi durumunda +15 gün ek süre alınır hesabınıza halen hiç bir şekil de uygulama yüklenmesi yapılmadığı taktir de iade sürecinizi başlatabilrsiniz iade süresi iade talebinden sonra başlar iademi istiyorum talebinizin ardından ücret iadesi 6. ay sonun da sağlanır.

Bugüne kadar tüm işlerim de iadeli çalıştığım için bundan önce ki iade şartlarına güvenerek yapılmış suistimallerin tekrarlanmaması amacıyla böyle bir madde eklemiş bulunuyorum.

Yukarıda ki anlaşmayı iş alan herkes kabul etmiş sayılmaktadır kesinlikle süresinden önce iade verilmemez dolayısıyla bu veya buna benzer şikayet ve şikayet konuları dikkate alınmaz "herhangi bir sebeple" iptal veya iade talebin de bulunan herkes bu ve yukarıda ki hükümleri koşulsuz kabul etmiş sayılır.

Yukarıda ki anlaşma sözleşme yerine geçer iş almış kişi bu kurallara uymakla yükümlüdür.

İademi istiyorum talebinden önce ki arada geçmiş olan süreler kesinlikle iade süresine dahil edilmez.

Aceleci olmayan, bana güvenen, beraber çalışabileceğimiz arkadaşlar iş alsınlar iade peşin de koşacak kişiler iş almasın lütfen.

Kimseye zorla iş aldırmıyorum iade talebinizden sonra 6 ay iade süresi alıyorum bunu bilerek iş alınız bu konuyu ve "iade şartlarını" kabul etmeyenler iş almasınlar Lütfen.

usta ben skypdan iade talep ettim görmezsin diye buraya da yazıyorum beni bilgilendirirsen sevinirim

sonuçlar paylaşıldı mı acaba?

Merhaba, bir süredir reklamların onaylanması ve gösterimin başlamasını bekliyorduk, bugün gösterim başlamış sanıyorum. Birkaç gün sonra bir uygulama için kazanç detaylarını paylaşacağım.

Kazandırmaya başladı . Daha da iyi olacak Eline sağlık [MENTION=43704]sonokey[/MENTION]
c113ca56ac7348269df77aff349c8d52.png

Merhaba, ref olarak bana teslim ettiği birinci uygulamanın gelirleri artarak devam ediyor. Henüz günlük gelir hedefinin altındayız; ancak artarak sürdüğünü ve ikinci uygulamanın da ekleneceğini düşünürsek günlük gelir hedefini geçeceğini düşünüyorum. İkinci uygulama da bir iki gün içerisinde aktif edilecek. Kendisi ilgileniyor açıkçası genel olarak memnunum. Geç başlamamızın sebebi hem ben kendisine biraz geç ulaşmak zorunda kaldım, hem onun yoğunluğu oldu biraz; ancak ikinci uygulama sonrası da resimleri ekleyeceğim.

Merhaba, ref olarak bana teslim ettiği birinci uygulamanın gelirleri artarak devam ediyor. Henüz günlük gelir hedefinin altındayız; ancak artarak sürdüğünü ve ikinci uygulamanın da ekleneceğini düşünürsek günlük gelir hedefini geçeceğini düşünüyorum. İkinci uygulama da bir iki gün içerisinde aktif edilecek. Kendisi ilgileniyor açıkçası genel olarak memnunum. Geç başlamamızın sebebi hem ben kendisine biraz geç ulaşmak zorunda kaldım, hem onun yoğunluğu oldu biraz; ancak ikinci uygulama sonrası da resimleri ekleyeceğim.

bunlar daha başlangıç hocam

Kazandırmaya başladı . Daha da iyi olacak Eline sağlık @sonokey
c113ca56ac7348269df77aff349c8d52.png

yeni başlıyoruz :)

Henüz bana ref hesabı verilmedi
1 haftaya kadar yaparım teslimatı hocam.

Elinizde hazir olan uygulamalarin
Varsa son 3 aylik gelirleri ve fiyatlariyla ilgili bilgi alabilirmiyim satin almayi dusunuyorum skypetanda yazmistim hayirli calismalar herkese.

Sonokey hocam skypeden defalarca yazmama rağmen dönüş yapmıyorsunuz. Admob teslim edeceğim dediniz bayramdan önce. Hergün yazıyorum dönmüyorsun. Lütfen biraz daha ilgili olmanızı rica ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri