yumi icin ozel mesaj

V
  • Kullanıcı vidyopaylas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
V

vidyopaylas

Guest
Konuyu kilitlemek yerine bir satir birsey yazsaydin hocam daha mutlu olurdum
Maillerine de bakmiyorsun

Kimse hicbir mailini okumuyor

Geri donus yapmiyor maalesef

Yumi de yamuk olmaz, ilgili bir arkadaştır.

Ben yamuk olur demedim oda beni taniyor ama bu garip degilmi uyari almadan suresiz banlanmak
Hic aciklama yok 3 gundur kac kez mail attim iletisime

Geri donus olmadi

Banlayan kim vs vs bilgi yok serkan abiyi de ekledim skype dan adam ne yapsin gunde 500 kisi ekliyordur hesabini hangi birisine baksin

Arkadaslar burada cagre bulma cabasindayim lutfen rica edecegim gereksiz mesaj yazmayin

Tek derdim bu konu hakkinda yumi yada figer yoneticilerden bir cavap bulmak

Bir ceza suresi belirtilmesi yada tamam artik hic bir sekilde hesabin acilmayac denmesi

Bende ona gore yoluma gideyim

---------- Mesaj saat 23:28:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:28:07 civarında gönderildi. ----------

@yumi cevap lutfen

kaç gündür dogru düzgün foruma hatta nete bile giremiyorum ayrıca hiç bir mesajda gelmedi bana. konuyu yanlış yerde açmışsın kilitlemek zorunda kaldım yine aynı şekilde yanlış yerde açmışsın benim görevim bu malesef. keşke ilgili bir başlıkta açsaydın konuyu.

kaç gündür dogru düzgün foruma hatta nete bile giremiyorum ayrıca hiç bir mesajda gelmedi bana. konuyu yanlış yerde açmışsın kilitlemek zorunda kaldım yine aynı şekilde yanlış yerde açmışsın benim görevim bu malesef. keşke ilgili bir başlıkta açsaydın konuyu.

yumi kitlemek yerine konuyu uygun yere taşımayı neden düşünmedin mi hiç :D

hocam bana yardımcı olacakmısın???

forum yöneticileri ile görüşmek istiyorum bu durumu bir link eklemenin bu kadar ağır bir cezası olmamalı en azından uzaklaştırma 1 hafta 1 ay vs olmalı

yada banlamadan önce beni bir kez en azından uyarmalı

dediğim gibi backlink kaygısında olsaydım fake yüzlerce hesap açarak link kasardım benim daha önce mesajlarıma bakarsan eğer forumda yardımcı olduğum birçok konuyu göreceksin

özelden dilersen konuşabiliriz yada skype adresim [email protected] eski kullanıcı ismi [MENTION=544]bilenesor[/MENTION]

hocam bana yardımcı olacakmısın???

forum yöneticileri ile görüşmek istiyorum bu durumu bir link eklemenin bu kadar ağır bir cezası olmamalı en azından uzaklaştırma 1 hafta 1 ay vs olmalı

yada banlamadan önce beni bir kez en azından uyarmalı

dediğim gibi backlink kaygısında olsaydım fake yüzlerce hesap açarak link kasardım benim daha önce mesajlarıma bakarsan eğer forumda yardımcı olduğum birçok konuyu göreceksin

özelden dilersen konuşabiliriz yada skype adresim [email protected] eski kullanıcı ismi [MENTION=544]bilenesor[/MENTION]

Dostum senin sorun ne eski nickin bilenesor Hackink den dolayı süresiz banlanmış. Dünde multiden dolayı ben banladım diye hatırlıyorum ama geri açmışlar şuanki problemin tam olarak nedir. Merak ettiğin

Banınızı kaldırdım.

Ayrıca; arkadaşımız her konu altına kendi sitesinin linkini mesaj olarak yazıyordu. Hayırlı satışlar deyip kendi sitesini yazıyor. Böyle saçma bir durum görülmemiş.

Alıntı yaptığı mesajına bile sitesini yazıyordu. Ne saçma.

Örnek: http://www.ytpara.com/youtube-icin-...-kanal-takip-programi-v1-0-a-4.html#post88875

hocam merhaba

gönderdiğiniz likte bulunan şey doğru ama bu telefondan girdiğim için her mesajımın altına imza eklemesinden kaynaklı

ben imza ile alakalı forum yönetimine bilgi verdim ama cevap gelmeyince o şekilde kaldı

bu durumda tabiki banlamakta haklısınız ama forum kurallarını okuduğumda imzada link kullanılmayacak diye bir madde göremedim

ve bunun banlanma sebebi olduğunu ve süresiz banlanacağımı bilmiyordum

şöyle kendimi açıklayayım imza telefon eklentisi yüzünden devamlı olarak cevap verdiğim yada açtığım her mesajın altına ekleniyor

cevap hakkı için bilenesor hesabımı açtığınız için teşekkür ederim

bu tür bir hata birdaha tekrarlanmayacak

ilgili ceza ne ise verin lütfen tamamen banlı kalacaksam eğerde yapacak birşey yok

bu arada bana özel mesaj atarsanız forum açığı hakkında size bilgi vereyim cevap vermek adına devamlı kayıt olmasınlar benim yaptığım gibi

birkaç kez kullanıcı açtığım için özür dilerim site altında bulunan iletişime defalarca mail attıktan sonra bu işleme geçtim

bu forumda çok vakit geçiriyorum çok birçok şeye yardımcı oldum ve daha fazla şey içinde yardım aldım

cevap hakkı için tekrar teşekkür ederim bol kazançlar dilerim

hocam merhaba

gönderdiğiniz likte bulunan şey doğru ama bu telefondan girdiğim için her mesajımın altına imza eklemesinden kaynaklı

ben imza ile alakalı forum yönetimine bilgi verdim ama cevap gelmeyince o şekilde kaldı

bu durumda tabiki banlamakta haklısınız ama forum kurallarını okuduğumda imzada link kullanılmayacak diye bir madde göremedim

ve bunun banlanma sebebi olduğunu ve süresiz banlanacağımı bilmiyordum

şöyle kendimi açıklayayım imza telefon eklentisi yüzünden devamlı olarak cevap verdiğim yada açtığım her mesajın altına ekleniyor

cevap hakkı için bilenesor hesabımı açtığınız için teşekkür ederim

bu tür bir daha tekrarlanmayacak

ilgili ceza ne ise verin lütfen tamamen banlı kalacaksam eğerde yapacak birşey yok

bu arada bana özel mesaj atarsanız forum açığı hakkında size bilgi vereyim cevap vermek adına devamlı kayıt olmasınlar benim yaptığım gibi

birkaç kez kullanıcı açtığım için özür dilerim site altında bulunan iletişime defalarca mail attıktan sonra bu işleme geçtim

bu forumda çok vakit geçiriyorum çok birçok şeye yardımcı oldum ve daha fazla şey içinde yardım aldım

cevap hakkı için tekrar teşekkür ederim bol kazançlar dilerim

İmzada link sorun değil. Siz mesajlarınızda yazıyorsunuz. Mobil için kullandığınız mesaj altı iletisini de düzenlemeniz yararınıza olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri