YUTUP.ORG Kapatılmasın Anket

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

Yutup.Org Hakkında ?

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu boty web scripti alsın, aynı özellikler ve fiyatlarla devam etsin, herkes rahat etsin

güzel haberler bekliyoruz

Kendim client oluşturup kullandım. bi sorun yok.

3 aylık aldım hatta memnunum.

Şimdi Kapanmanın tek sorununu ben size söylüyeyim

Aynı ip'den 1den fazla token verirseniz bu youtube un dikkatini çekiyor kapanır.

Bir gün içerisinde 3 4 kanaldan fazlasını yaparsanız önlem almadan. yükleme yaparsanız yine youtube yakalar kapanır.

Tek seferde iki video arası süre koymadan ve Günlük limit koymadan çok fazla yükleme yaparsanız yine kapanır.

Tüm bunları yaptığınızda kapanma olmayabileceği gibi, genellikle kapanma oluyor.

TEst ettim onayladım çok kaanalım kapandı.

heleki bu hafta önceden Yutup org dan ortak client vermiş oldugum bütün kanallarım kapandı. Ama suçu yine Bot'a bulmuyorum..

Bence kapanmasın.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere yutup.org sahibi [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] kardeşimiz botu kapatıyor, buna gerekçe kapanmalar v.s. diyor ama eminim bir kaç kişi dışında memnun olmayanımız yok bottan, biz güncelleme falan istemiyoruz, şu haliyle zaten bottan memnunuz.

Aradan hakaret edenler falan olmuş arkadaşa, emin ol hocam o yeni başlayan çocuklardır, bu gibi insanları direk bottan çıkarırsanız sıkıntı olmaz, hem burdan ifşa etsenizde biz buradan gereken cevapları veriririz arkadaşlara, bottan ziyade dürüst iyi niyetli ve yardımcı kişiliğin her zaman önde oldu bizim için.

Şu an herkes memnun sizden ve botununuzdan ve kapanmasınıda istemiyoruz.
Vuran vurana vallaha ya

bugün 11:45 itibari ile tüm yüklemeler durduruldu.

Yani 25 Tane kanal ekledim. Düzene oturttum. Size güvendim botu aldık ve tüm yükleme işlerini durduruyorsunuz bu olur şey mi ?

3 aylık aldım botu. parasında değilim parası kalsın ama bu yaptığınız iş değil ben söylüyeyim size..

Yeni satış yapmazsınız ama bi anda haber vermeden tak diye böyle durduramazsınız yüklemeleri.. Hiç etik değil..

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam konu kilitlenmeli bence hayko hocam zaten kararını vermiş daha çok onu üzücek yorumlar atılmasın

açık kalınca nolcak kararımı değişicek bu saatten sonra

Giden geri gelmez neyleyim ben gelmeyen yari açık kalsa bi zararımı var hocam birak kalsın iste fakirin ekmeği umut aaaah ahh

---------- Spam Engelliyici 18:13 ---------- Önceki Mesaj 18:08 ----------

Su bot açılsın 50 kisiye 20 numara dagiticam hayat memat meselesi

Ben bu konuda [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] 'yu suçluyorum. Hakaret edene al para iadene defol git dersin olur biter. yok sunucu maliyeti karşılamıyorsa Paketlere zam yaparsın. TEk başına ilgilenmek zor geliyorsa bir adam tutarsın..

Sana neyi nasıl yapacağını söylemek haddime değil. Fakat Sana güvenip almış olduğumuz hizmette böyle bizi yarı yolda bırakmak, 17 yaşında bi ergen yapsa anlarımda senin böyle yapmana şaşırdım doğrusu..

bot hızlı, sağlam, ücret olarakda uygun 2. defa kapanması çok kötü olur herkes parasını sistemler sayesinde kazanıyor.Sunucu masrafları artıyor demiş [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] ona göre de ücret artırsın kimse buna itiraz etmez. Hizmet güzel kim ne derse desin

Valla Adam Gibi Tek Bot Yutup [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] Hocam Fiyatını Biraz Arttırabilirsiniz Mesela 10 Tl Lİk Paket 20 TL Olsun

kesinlikle kapanmasın her bota sıkıntı var kimsse kapanmama garantisi veremez isim vermiyim en kral bot kimi zaman youtube nin yaptığı kıyımın aynısını başımıza getirdi ve sayısızca kanalımızın kapanmasına neden oldu

hayko hocam kararından dönmeyecek gibi duruyor, ben web scriptinden olumlu haber bekliyorum , umarım botu alır ve biz de kullanmaya devam ederiz

Hayko çok kararlı beyler çalışma sisteminiz için yeni araç arayışına geçin

ben de hala web scriptinden ümitliyim. tam bir satın alma gerçekeşmese de aşağıdaki paketler taarzında paketler hazırlayabilr bize videoyap üzerinden :)

784kAN.png

Bu zamana kadar yüzlerce kanal kapandı yt hayatımda :) Ama bu botun kapatılması kadar zoruma gitmedi hiç biri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri