YUTUP.ORG Kapatılmasın Anket

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

Yutup.Org Hakkında ?

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
upload yapmadigim icin Botu şahsen kullanmayan biri olarak yorum yapmam belki hoş olmayacak ama :

5 kisilik ekibimde botu kullanan kardeslerim (ortaklarim) var . Ayni zamanda bu bot sayesinde evini gecindiren , okuyan , borclarini odeyen ve ihtiyaclarini karsilayan , kisacasi yüzü gulen cok fazla arkadasim var.

Eminim ki kendinize gore gecerli sebepleriniz var ve cok düsünerek bu karari aldiniz. Ancak eger azicik bir imkan varsa , bu kadar insanin yuzunu tekrar guldurmek adina atilacak bir adim varsa, o adimi atmanizi rica ederim.

Bu bottan kar etmediginiz aşikar . bir cok arkadasimiz daha fazla bedel odemeye de razi.

Kesinlikle gaz vermek icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin ama sizi tanidigim kadariyla bu arkadaslara bir cozum bulacaginizdan eminim...

Hepimizin hakkina hayirlisi olsun ...

Edit : Bota karşı biri olarak oyum yutup.org kapatilmasin ...

Son düzenleme:
Ya devralmak isteyen arkadaşlar var. Madem milleti tınlamıyorsun hayko botu devret kardeşim. Zor bir şeymi? O kadar müşterinin para kazandırmadığı ayrı bir saçmalık bence. Kesin başka bir muhabbet var bu işte..

Ya devralmak isteyen arkadaşlar var. Madem milleti tınlamıyorsun hayko botu devret kardeşim. Zor bir şeymi? O kadar müşterinin para kazandırmadığı ayrı bir saçmalık bence. Kesin başka bir muhabbet var bu işte..

Bunlar hep Amerikan oyunları [MENTION=12485]RespectMe[/MENTION]

Aynen abi ya su isi bir an once cozume kavustursunlar her gecen gun para kaybediyoruz ya devret yada vermiyorum de kapansin gitsin bu konu nedir bunca insana eziyet cektirmek.

@Hayko zaten vuran vurdu bide sen vurma @Hayko satıver almak isteyen birine şu botu @Hayko kapatıcagın kullanmıcagın bişeyi neden satmıyosun @Hayko bütün işlerimiz yarıda kaldı @Hayko 6-7 tane bot vardı @Hayko yüklemeler birden durdurulurmu hiç mantıklı mı bu yapılan @Hayko Ben şimdi o kadar kanala hangi videonun yüklendiğini hangisinin yüklenmediğini nasıl anlıcam sihirli küremde yok [MENTION=9193]Hayko[/MENTION] ?

@Web_Scripti noldu en son botu alıcaktınız?

Kullanım süresi bitmeyenlere parasını iade edecek misiniz bayım ? [MENTION=9193]Hayko[/MENTION]

Elimdeki botu 28 günü kalmışken bi dostuma satmıştım para verip botun kapanması beni üzer ahbap.Ben de bunu düşünürüm ama çok geçmeden beklediğim cevapları yetiştiriyorsunuz hemen.
[MENTION=13409]deLgech[/MENTION]

Elimdeki botu 28 günü kalmışken bi dostuma satmıştım para verip botun kapanması beni üzer ahbap.Ben de bunu düşünürüm ama çok geçmeden beklediğim cevapları yetiştiriyorsunuz hemen.
@deLgech

iade formu var hocam üyeliğe girince yazın paypal mailini iadeyi yapıcakmış bilmiyorum belki yapıyordurda

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] son durum nedir kardeşim ? Devrediyor musun Botu birine ? Yada komple kapatıyor musun ?

devretmeeee vede kapatmaaaa kardes yaaa . botun bence 10 numara kim ne derse desin . bi dönem gözde botan birinden herkesin dili yandı . ama senin bottan şikayet eden insanlar anlamıorum bişeyde bi sıkıntı vardr.yani sorunun onlarda oldugunu düşünüyorum

arkadaşlar hayko hocam hiç bir şekilde botu devretmeyi ve satmayı düşünmüyor kararı bu yönde

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ne oldu en son bi haber verin ?
[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] yaz bişeyde, devretmiyorum satmıyorum ? Bi cevap verde kilit vuralım konuya.

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam skypeten bir sürü kişi yazıyor yutup botu kapandı hangisine geçelim diye çünkü bir çok kişiye senin botuna yönlendirmiştim çünkü çok kaliteli botun vardı ve herkeste memnundu.. bence biraz dinlenip geri gel :) geçmiş olsun

Arkadaşlar hakanla 1 defa görüşebildim. Devretme veya hisse verip işletmeme olumlu bakmadı. Daha kesin sonuca varamadık. Tamamını bana satsa bir zararı olmaz. Ama bu kesin bir sonuç değildir, bende 2. defa ısrarıma cevap alamadım. Tamamen hiç bir işlem yapmadan kapatma taraftarı. Hayırlısı cevap gelince kesin sonucu yazacağım.

Hayko doğru yapmadı doğru bazı arkadaşların son 1 ayda cok fazla zararı oldu anlamsız kapanmalardan ama bunu çözmek yerine botu kapatmak tamamen saçmalık sorunun kaynağı datacenterında olması muhtemeldi çünkü senden aldığım sıfır sunucuda da kapanma yaşadık sistemsel olması düşük ihtimaldi yada cok fazla isteği sunucuların karşılayamadığı için youtube sistemi yakaladı bunları cözmek zor değildi ki aynı şeyleri videoyapda yaşadı çözdü diğer botlarda yaşadı çözdü neyse sağlık olsun alternatifleri düşünüyoruz artık yapacak bişey yok

kendisine bende botu satın almayı teklif ettim ama dönüş alamadım sanırım kapatma taraftarı hayırlısı olsun

Arkadaşlar hakanla 1 defa görüşebildim. Devretme veya hisse verip işletmeme olumlu bakmadı. Daha kesin sonuca varamadık. Tamamını bana satsa bir zararı olmaz. Ama bu kesin bir sonuç değildir, bende 2. defa ısrarıma cevap alamadım. Tamamen hiç bir işlem yapmadan kapatma taraftarı. Hayırlısı cevap gelince kesin sonucu yazacağım.

valla hocam bu işin en hayırlsı botu senin alman. hayko hocam kendi sistemi emeği oldugu için, belki tamamen satmak istmeiyordurda, işletmesini size vermesi kimseye zarar ettirmez. eminim hem kullanıcılar memnun olur, hem de hakan hocam memnun olur.

Piyasada sade bot yok devretmiceksede solesin alternatif arayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri