YUTUP.ORG - Otomatik Youtube İndir/İşle/Yükle Sistemi | Gelişmiş Botlar - Uygun Fiyat

• Kullanıcı Hayko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 saat sürebilir yazıyordu site de tam okumamıştım

Warning: Error establishing mySQL database connection. Correct user/password? Correct hostname? Database server running? in /home/tr.yutup.org/public_html/inc/class/ez_sql_mysql.php on line 90 Warning: mySQL database connection is not active in /home/tr.yutup.org/public_html/inc/class/ez_sql_mysql.php on line 122 Warning: Error establishing mySQL database connection. Correct user/password? Correct hostname? Database server running? in /home/tr.yutup.org/public_html/inc/class/ez_sql_mysql.php on line 90 Warning: mySQL database connection is not active in /home/tr.yutup.org/public_html/inc/class/ez_sql_mysql.php on line 122 Warning: Error establishing mySQL database connection. Correct user/password? Correct hostname? Database server running? in /home/tr.yutup.org/public_html/inc/class/ez_sql_mysql.php on line 90 Warning: mySQL database connection is not active in /home/tr.yutup.org/public_html/inc/class/ez_sql_mysql.php on line 122 Warning: Error establishing mySQL database connection. Correct user/password? Correct hostname? Database server running? in /home/tr.yutup.org/public_html/inc/class/ez_sql_mysql.php on line 90 Warning: mySQL database connection is not active in /home/tr.yutup.org/public_html/inc/class/ez_sql_mysql.php on line 122 Warning: Error establishing mySQL database connection. Correct user/password? Correct hostname? Database server running? in /home/tr.yutup.org/public_html/inc/class/ez_sql_mysql.php on line 90 Warning: mySQL database connection is not active in /home/tr.yutup.org/public_html/inc/class/ez_sql_mysql.php on line 122 Mail veya Şifre Boş Ola

mysql pertingen notingen hatası

Sorunun farkındayım arkadaşlar.

22:52 civarında ana sunucu bir sebepten dolayı sorun çıkarmış.

Şuanda çözmek için araştırıyorum.

Şuan için sorun çözüldü tekrar erişim sağlandı sunucuya.

Kesinti için kusura bakmayın.

Umarım tekrar benzeri kesintileri yaşamayız.

Bu saate kadar uyuyamadım arkadaşlar birazdan yatacağım.

Uyandığımda bu kaybedilen sürelerinizi telafi edeceğimden kuşkunuz olmasın.

Kesintilerden ve yaşanan sorunlardan dolayı tüm üyelerin sürelerine ek 48 saat süre eklenmiştir.

Herkese bol kazançlar dilerim.

Teşekkürler hocamda, topu topu 4-5 saat kesinti olmuştur, 48 saat eklemişsiniz maşallah :)

Bayram hediyemiz olsun :)

------------------------

Sistem üzerinde yapılan son güncellemeler ve duyurular;

# 25 ekim tarihinden sonra paket 1 ve paket 2 için özellik kısıtlaması getirilecek. Bunun nedeni ise paket 1-2nin çok tercih edilmesinden dolayı mümkün olduğu ölçüde paket 3-4ü cazip kılmak istemem.

Yapılması planlanan kısıtlamalar :

zoom oranı üst limiti %50 den %25 e düşürülecek
çerçeve oranı üst limiti %50 den %25 e düşürülecek
sona süre ekleme üst limiti %90 dan %25 e düşürülecek
videoların boyutunun yanı sıra süresi 1 saatten uzun olan videolar da ara işleme sokulmayacak. Yani 1 saatten uzun videoların boyutu 1mb olsa dahi logo, zoom, çerçeve gibi ara işlemler yapılmayacak. Sadece indirilip, yüklenecek.

Lütfen bu işlemi göz önünde bulundurarak paket alımı veya güncellemesi yapınız. Bu duyuru 27.09.14 tarihinde zaten ana sayfadan duyurulmuştu.

# VDS + BOT satışı başlayacak.

Gelen taleplerden ötürü vds + bot şeklinde bir satış yapmayı planlıyorum.

Bayram dönüşü muhtemelen bu işleme başlayacağız.

VDS sunucularda paket 3 kullanılacak. Fakat video işleme limiti 1gb olarak limitlendirilecek.

Sonuçta vds sadece sizin kullanımınıza tahsis edildiği için ne kadar uzun veya ne kadar çok videoyu işleme sokarsanız o kadar gecikmeyi gene siz yaşayacaksınız. İşlemci tamamen sizin için tahsis edilecek. VDS kullanan diğer üyeler bu yoğunluktan etkilenmeyecek. Ek olarak her vds için özel ip tanımlanacak, yüklemeler bu ip üzerinden yapılacak.

VDS özellikleri

# Intel Xeon E3 1245v2 işlemci (1 çekirdek kullanımı)
# 4GB Ram
# 100GB SSD Alan
# 1GBIT Hat

VDS kullanan müşteriler aynı şuanki sistemde olduğu gibi sistemi kullanacak.

Sadece üye girişi onlara özel bir alandan gerçekleşecek.

VDS + Bot fiyatı ise aylık 70 TL olarak belirlendi.

[MENTION=9193]Hayko[/MENTION] hocam aklıma bişey daha geldi, eğer uygunsa değerlendirirsiniz.

Otomatik botlarda hani geçmişe dönük videoları ekletebiliyoruz ya, o kısıma sondan başa, baştan sona gibi bir seçenek koyulursa hatta son eklenen 50,100,1000 gibi sınırlama getirebilirsek güzel olabilir. adamın kanalda 5000 video var bana bunların son eklenen 100 tanesi gerekli mesela ama limit getiremiyorum :)

şimdiden teşekkürler...

Hocam login kısmında sıkıntı var, Giriş yap a tıklıyorum ve açmıyor? [MENTION=9193]Hayko[/MENTION]

o anda yan sekme olarak yutup.org açıp giriş dedin mi giriyor.
bazen ona bile gerek kalmıyor yan sekme açtığın an önceki sekmede giriş yapıyor

Yok hocam dün geceden beri giriş yapamıyorum şimdide olmadı :/ Bu arada gif güzelmiş :D Bi an kendimi gördüm :PPas fddsf

Alalala ben niye giremiyorum ki :D Hocam bi el atın ya :/ [MENTION=9193]Hayko[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

Tamam şimdi telden avea nın netiyle girdim ve oldu. İnternette sorun var sanırım çözmeye çalışıcam :/

---------- Spam Engelliyici 13:52 ---------- Önceki Mesaj 13:49 ----------

Reset attım modeme oldu :D

Alalala ben niye giremiyorum ki :D Hocam bi el atın ya :/ [MENTION=9193]Hayko[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 13:49 ---------- Önceki Mesaj 13:46 ----------

Tamam şimdi telden avea nın netiyle girdim ve oldu. İnternette sorun var sanırım çözmeye çalışıcam :/

---------- Spam Engelliyici 13:52 ---------- Önceki Mesaj 13:49 ----------

Reset attım modeme oldu :D

İnterneti yavaş olan arkadaşlar bu sayfadan giriş yapabilir.

http://tr.yutup.org/mlogin.php

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri