Zeplin Network Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı jargon45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

jargon45

Kayıtlı Üye
Ödemeler başlamıştır , ödemesi gelecek olanları konu içinde etiketledim. Bu gece yarısına kadar tamamlanacaktır. Güzel günlerde harcamanız dileğiyle.

Son düzenleme:
hayırlı olsun, ancak şu yabancılar çok anasının gözü.. bi tarafları sıkıya gelince anlaşmayı gözleri görmüyor hemen kapananlarn ödemelerine göz dikiyorlar.. bi çoğu böyle malesef

hocam geçen ay partnerinize bağladığım kanal bu ayın başlarında kapandı şimdi ben ödememi %50 kesintili olarakmı alıcam?

Kapanan Kanala %50 demek... Buna da şükür diyeceğiz yapacak birşey yok. Hesaplar sapacak baya ama elimiz mahkum şu anda. Siz elinizden geleni yaptınız hocam. Bu ödeme benim için hayati derecede önemli. Kısmetse Ağustostan beri Youtube den alacağım ilk ödeme olacak.

Kapanan kanal %70 ti şimdi % 50 mi alcaz yani bidaki ay geçerli olması gerekmiyormu?

Bu son kapanmalar açıkçası elimizi biraz güçsüzleşti ancak yinede bayağı zorladık alabileceğimizin en yükseğini almak için , bu arada bu kadar görüşmeden sonra en azından ödeyecekleri çok olası gözüküyor , bu hafta içinde tamamlanacak inşallah ödemeler

Ödemeler henüz başlamadı ancak bu hafta içinde başlayacağının bilgisini aldık , bu arada çoğunuzla skype üzerinden detaylı görüştük ancak buradan da belirtelim son yaşadığımız kapanmalardan sonra partner şirketimiz kapanan kanalların ödemesi konusunda %35'e kadar düşürmek istediler ancak biz verilen bir söz o]

hocam konu dışı bir şey sorayım.
alımlar henüz başlamadı mı?
ümit var mı?

Kapanan kanal %70 ti şimdi % 50 mi alcaz yani bidaki ay geçerli olması gerekmiyormu?

Evet hocam son kapanmalardan ötürü onlarda aldıkları bu riski kazanca dönüştürme peşindeler , açıkçası ipler onların elinde olduğu için elimizden en fazla bu geldi

Bari bi ay daha 70 ödeselerdi iyimiş neyse buna da şükür.

%50 kapalı bii kanala göre iyi bile bence. yani bunada şükür. ya hiç olmasaydı ödme? birde bunu düşünerek haraket edin, üstelik diğer partnerler açık kanala bile %50 %40 ödüyor .

Ödemeler henüz başlamadı ancak bu hafta içinde başlayacağının bilgisini aldık , bu arada çoğunuzla skype üzerinden detaylı görüştük ancak buradan da belirtelim son yaşadığımız kapanmalardan sonra partner şirketimiz kapanan kanalların ödemesi konusunda %35'e kadar düşürmek istediler ancak biz verilen bir söz olduğunu ve oranın çok düşük olduğu konusunda diretince %50'ye kadar çekebildik en fazla , açık kanallardan geçen ayki gibi herhangi bir değişiklik olmayacak ve %70 ödeneceği konuşuldu. Yüksek ihtimalle ödemeler bu hafta içi başlayacak ancak bu konudada belirttiğim gibi özel url ile başvuranların bu konuyu okuması gerekmekte http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/93439-ozel-url-ile-basvuranlar-zeplin-network.html

Onun dışında şu anda girdiğiniz webmoney hesaplarını kontrol ediyorum , [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] , [MENTION=35914]Dersimli62[/MENTION] [MENTION=7773]alperturkoglu41[/MENTION] [MENTION=25902]antecnad[/MENTION] [MENTION=23969]saxxed[/MENTION] [MENTION=11861]harry[/MENTION] [MENTION=11705]harun[/MENTION]ovsky bu arkadaşların girmediğini farkettim bize bir an önce dönüş yapmaları gerekiyor.

Ödemeler başladığı zaman bu konu üzerinden haber vereceğim , teşekkürler.

Hocam bu odemelerin 50% dusmesi konusu yalniz kapanan kanallara aittir oyle mi? Yani partnerden atilan kanallara 70% yapilacak odeme?

Anlayamadığım, net yanıt alamadığım bir konu daha var önceki yazımda açıkladığım gibi kanalı geçen ayın ortalarında bağladım partnerinize bu ayın başlarındada kanalın birkaç videosuna telif geldi ve kanalın para kazanma özelliği gitti ama kanal "hala ayakta". Bu durumda yine ödemeyi kesintilimi alıcam? Eyvallah diğer arkadaşlarında dediği gibi bunada şükür ama analytics üzerinde görüntülenen kazancın 3'te 1 ini almak insana koyuyor.. sizide hedef göstermiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu partner nasıl oluyorda kapanan kanalların ödeneceğini vaadedip sonra "ben kesinti yapıcam kardeşim" diyebiliyor?

hocam konu dışı bir şey sorayım.
alımlar henüz başlamadı mı?
ümit var mı?

Alımlar henüz başlamadı , şu an mevcut kanalların kapanma hızına göre belli olucak ne zaman açılacağı hocam

Hocam bu odemelerin 50% dusmesi konusu yalniz kapanan kanallara aittir oyle mi? Yani partnerden atilan kanallara 70% yapilacak odeme?

Hocam kanal atımı sadece kanal kapandığı veya telif geldiği zaman oluyor zaten , yani bir nevi kapanmış oluyor partner için

---------- Spam Engelliyici 16:55 ---------- Önceki Mesaj 16:52 ----------

Anlayamadığım, net yanıt alamadığım bir konu daha var önceki yazımda açıkladığım gibi kanalı geçen ayın ortalarında bağladım partnerinize bu ayın başlarındada kanalın birkaç videosuna telif geldi ve kanalın para kazanma özelliği gitti ama kanal "hala ayakta". Bu durumda yine ödemeyi kesintilimi alıcam? Eyvallah diğer arkadaşlarında dediği gibi bunada şükür ama analytics üzerinde görüntülenen kazancın 3'te 1 ini almak insana koyuyor.. sizide hedef göstermiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu partner nasıl oluyorda kapanan kanalların ödeneceğini vaadedip sonra "ben kesinti yapıcam kardeşim" diyebiliyor?

Hocam belirttiğim gibi telifli kanalın da kapanmış kanaldan farkı olmuyor partner için , bu arada 3'te 1 'i dememiştik ? %70'in %50'si olarak anladınız sanırım :) , zaten %70 ödeniyordu ya %50'ye yüzde 20lik bir düşüş olucak.

bu ay kapananlar ödensinde %50 ödensin :)

Bu yabancı partnerler hep aynı taktik ilk başta her şeye tamam diyorlar. Herkesi topluyorlar sonra herkes gelmeye başlayınca bide biz vuralım mantığı yakında şartlar daha da ağırlaşır. Hayırlısı

ya ödesinde ne farkeder ki. başka yerden para alabilen var mı? Keşke kesin ödeyeceğini bilsem 1 yıl boyunca %50 verse. (tüm partnerler için geçerli)

ödemeler ile ilgili bir bili varmı ne zaman başlayacak ?

Odeme gelmis webmoneye bugun , direk baglamistim yalniz ben ana partnere.

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] ödemeler başladımı acaba arkadaş almış hocam açıklama bekliyoruz durum ile ilgili

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri