Hocam kanallar bağlı 2 aydır ödeme gelmiyor ilgilenirmisiniz acaba ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödemem dün gece yapılmış teşekkürler. webmoney'den bankadaki döviz hesabımıza dolar olarak çekebilmemiz mümkün mü? [MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION]
Ödeme geldi teşekkür ederim![]()
KahvaltıBu saatte parayı ne yapacaksın şimdi arkadaşım![]()
@WebMoneyTürkiye burdan da bir kez daha teşekkür ediyorum yoğun çabalarından dolayı , ödemeler tamamlanmıştır hayırlı olsun.
Dün gece skype'tan ulaşmaya çalıştığım 1-2 kişi olmuştu , Şimdi skype'taki sorulara geçiyorum onun dışında da ulaşmak isteyen olursa bekliyorum
aynı tutar 2 defa ödenmiş sanki. ben 1 kanalım var diye hatırlıyorum. %100 diye şaka yapmıştım kontrol edermisiniz hocam[MENTION=7888]jargon45[/MENTION]
aynı tutar 2 defa ödenmiş sanki. ben 1 kanalım var diye hatırlıyorum. %100 diye şaka yapmıştım kontrol edermisiniz hocam[MENTION=7888]jargon45[/MENTION]
Enteresan olmuş hocam o zaman, 2 defa ödenen olmadı diye biliyorum ama unuttuğunuz bir kanal olabilir , isterseniz skype'tan görüşelim
hocam, kazancımızı görebiliyorsanız bakabilir misiniz kaç dolar sınırında kalmışım.
adsenseye alışmışım bu partner kanallarda takip edemiyorum kazançları.
erkan zengin yazmış olmam lazım isim soyisim kısmına.
Dostum şimdi senin yüzünden belki şuan başka para almayı bekleyen vardır , onun hakkına girmiş olmadın mı ? Nerde kaldı dürüstlük ?
Emin olmadığı bi konuda neden %100 ibaresini kullanır ki bi İnsan ! Hele ki böle kritik bi zaman da herkes para beklerken ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.