Zeplin Network Kaldığı Yerden Devam Ediyor

• Kullanıcı jargon45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Herkese tekrardan merhabalar arkadaşlar :) , çoğunuzun bildiği gibi 3 aydır alımlarımız kapalıydı , bunun sebebi kapanan kanalların izlerini ortadan kaldırdıktan sonra temiz bir başlangıç yapmaktı. Bu sürede kanallarını bekleten arkadaşlar için en uygun zamanı bekledik. Açıldığımız günden beri Zeplin Network bünyesine giren her kanala açık veya kapalı dahil olmak üzere ödemelerini yaptık ve bundan sonrada devam edeceğiz.

Foruma sonradan katılan arkadaşlar, ödeme konularımıza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Kasım Ayı Ödemelerimize buradan ulaşabilirsiniz : http://www.ytpara.com/yerli-network...etwork-kasim-kazanclari-aralik-odemeleri.html
Aralık Ayı Ödemelerimize buradan ulaşabilirsiniz : http://www.ytpara.com/yerli-network...twork-aralik-kazanclari-ocak-odemeleri-9.html
Ocak Ayı Ödemelerimize buradan ulaşabilirsiniz : http://www.ytpara.com/yerli-network...-network-ocak-kazanclari-subat-odemeleri.html

Ödeme zamanımız ve yöntemimiz aynı şekilde devam edicektir yani bu demek oluyorki Nisan Kazançlarınız 20-25 Mayıs'ta Webmoney hesaplarınızda olucaktır.

Alım şartlarımıza gelicek olursak , amacımız kazandıran kanallarınızın ödemelerini alabilmek için garanti bir yol olmayı sürdürmek. Bu doğrultuda eskisine göre daha az kanal alıp , daha uzun süreli olmaya çalışacağız. Alım şartlarımızı video yaşı 3 ay , 100 abone ve son 30 günde 300.000 dakika olarak belirlemiş bulunmaktayız. Bu şartlarımız zaman içinde değişebilir , ilk aşamada bazılarınıza ağır gelebilir ancak Zeplin Network 'un güvenilirliğini sürdürmemiz için böyle bir başlangıç yapmamız gerekiyordu , anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

Başvuru formumuz açılmıştır , şartlara uygun kanallarınızı sitemiz üzerinden yollayabilirsiniz ( Zeplin Network ).İlk hafta yoğunluk olabileceği için davetiyelerde çok az gecikme olabilir , ondan sonrasında normal düzene dönecektir. İlk davetiyeleri Pazartesi günü yollayacağız. Eskisi gibi http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/88768-zeplin-network-tanitim.html Konumuz üzerinden etiketlemeye devam edeceğim. Forum nikinizi ve cüzdan numaranızı dikkatli girerseniz daha önce yaşadığımız bazı küçük sorunları yaşamamış oluruz . Hayırlı olsun , hepimize bol kazançlar :)

sartları saglamayan kanal yuzunden dıger kanallarda alınmıyordu yıne oylemı

- Kesinti miktarımız kapanan kanallar da dahil olmak üzere tüm kanallarınız için yüzde 30'dur.
Ana konuda ki bu yazınızı da düzeltirseniz iyi olur hocam. Son ödemelerde kapanan kanallara %50 ödeme yapmıştınız. Bağlayacak arkadaşlar herşeyi bilerek bağlasın

hocam adamlar ödeme yapmıyor. güzelde para kazandırıyor. içime dokunuyor ne silebiliyorum ne çıkabiliyorum.

opciga hocamında cevapladığı gibi hocam başka partnerdeyken bize geçemiyorsunuz

1 kanalla başvurdum :) ne zaman geri dönüş olur hocam ?

Hocam pazartesi davetiyeler gelmeye başlıyacak , tanıtım konumuzda etiketliyorum davetiyeler geldiğinde

sartları saglamayan kanal yuzunden dıger kanallarda alınmıyordu yıne oylemı

Evet hocam ancak yanına not olarak belirttiğiniz istisnai durumlarda geçerli değildir , şartlara yakın olup tam uymayan kanalların da yanına durumu belirterek gönderebilirsiniz.

Ana konuda ki bu yazınızı da düzeltirseniz iyi olur hocam. Son ödemelerde kapanan kanallara %50 ödeme yapmıştınız. Bağlayacak arkadaşlar herşeyi bilerek bağlasın

Hocam uyardığın için teşekkür ederim , partner geçen seferki yüksek kapanma oranından dolayı böyle ödemişti , ancak biz yine de o şekilde belirtelimki en kötü durumu yazmış olalım. Çok fazla kapanma olmazsa gelecek tutar ekstra olsun.

tüm sartlaarı karsılayan kanalalr var ama webmoney işi sıkıntı kesşe paypal yada banka ödemesi oslada bizde basvursak.

tüm sartlaarı karsılayan kanalalr var ama webmoney işi sıkıntı kesşe paypal yada banka ödemesi oslada bizde basvursak.

sıkıntı yok hocam ufak bi komisyon atın sizin için tüm ödemeleri alırım banka hesabına teslim ederim :D

Webmoney sikinti derken hesap acarken mi veya kullanirlen mi sikinti yasiyorsunuz , webmoneyalsat i eklerseniz surekli yardimci oluyorlar her turlu konuda

Webmoney actım ertesi gün hesap bloke olmus hemde hiç bir işlem yapmadan webmoney alsata sordum bilgimiz yok ögreneliim dönelim dediler deyiş o deyiş.

Webmoney actım ertesi gün hesap bloke olmus hemde hiç bir işlem yapmadan webmoney alsata sordum bilgimiz yok ögreneliim dönelim dediler deyiş o deyiş.

hocam ben sizin adınıza webmoney'le görüştüm , skype'tan yazarsanız hemen yardımcı olucaklar. hesabınız bloke olmuşsa kurallara uymayan bir durumun söz konusu olduğunu belirttiler

@jargon45

Başvurular yapıldı davetiye bekleniyor hocam ne kadar sürede gelir davetiyeler ?

Hocam eğer şartlara uygunsa kanalınız max 2 gün içersinde gelir davetiyeleriniz , pazar akşama kadar olan davetiyeler bugün gelicek.

hocam ben partnerlıgınıze gırsem tıklanmalarımı felan nerden takıp edıcem

hocam ben sizin adınıza webmoney'le görüştüm , skype'tan yazarsanız hemen yardımcı olucaklar. hesabınız bloke olmuşsa kurallara uymayan bir durumun söz konusu olduğunu belirttiler

Hocam eğer şartlara uygunsa kanalınız max 2 gün içersinde gelir davetiyeleriniz , pazar akşama kadar olan davetiyeler bugün gelicek.

dunku basvurular nezaman yanıtlanır acaba,umarım haftasonuna kalmaz

Hocam Haziran ayı için 5-6 kanal kotamız kaldı ancak zaten ay da bittiği için çok sorun olmayacak , 5-6 kanalı göndeririz , Toplu başvuru değilse yarın gelir davetiyesi , diğerlerine de pazartesi devam edeceğiz.

bayram seyran fark edıyormu bu işlerde,
bayramda sıstem işliyecekmı

Herkese tekrardan merhabalar arkadaşlar :) , çoğunuzun bildiği gibi 3 aydır alımlarımız kapalıydı , bunun sebebi kapanan kanalların izlerini ortadan kaldırdıktan sonra temiz bir başlangıç yapmaktı. Bu sürede kanallarını bekleten arkadaşlar için en uygun zamanı bekledik. Açıldığımız günden beri Zeplin Network bünyesine giren her kanala açık veya kapalı dahil olmak üzere ödemelerini yaptık ve bundan sonrada devam edeceğiz.

Foruma sonradan katılan arkadaşlar, ödeme konularımıza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Kasım Ayı Ödemelerimize buradan ulaşabilirsiniz : http://www.ytpara.com/yerli-network...etwork-kasim-kazanclari-aralik-odemeleri.html
Aralık Ayı Ödemelerimize buradan ulaşabilirsiniz : http://www.ytpara.com/yerli-network...twork-aralik-kazanclari-ocak-odemeleri-9.html
Ocak Ayı Ödemelerimize buradan ulaşabilirsiniz : http://www.ytpara.com/yerli-network...-network-ocak-kazanclari-subat-odemeleri.html

Ödeme zamanımız ve yöntemimiz aynı şekilde devam edicektir yani bu demek oluyorki Nisan Kazançlarınız 20-25 Mayıs'ta Webmoney hesaplarınızda olucaktır.

Alım şartlarımıza gelicek olursak , amacımız kazandıran kanallarınızın ödemelerini alabilmek için garanti bir yol olmayı sürdürmek. Bu doğrultuda eskisine göre daha az kanal alıp , daha uzun süreli olmaya çalışacağız. Alım şartlarımızı video yaşı 3 ay , 100 abone ve son 30 günde 300.000 dakika olarak belirlemiş bulunmaktayız. Bu şartlarımız zaman içinde değişebilir , ilk aşamada bazılarınıza ağır gelebilir ancak Zeplin Network 'un güvenilirliğini sürdürmemiz için böyle bir başlangıç yapmamız gerekiyordu , anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

Başvuru formumuz açılmıştır , şartlara uygun kanallarınızı sitemiz üzerinden yollayabilirsiniz ( Zeplin Network ).İlk hafta yoğunluk olabileceği için davetiyelerde çok az gecikme olabilir , ondan sonrasında normal düzene dönecektir. İlk davetiyeleri Pazartesi günü yollayacağız. Eskisi gibi http://www.ytpara.com/yerli-network-bayileri/88768-zeplin-network-tanitim.html Konumuz üzerinden etiketlemeye devam edeceğim. Forum nikinizi ve cüzdan numaranızı dikkatli girerseniz daha önce yaşadığımız bazı küçük sorunları yaşamamış oluruz . Hayırlı olsun , hepimize bol kazançlar :)

davetiyeler 4 gozle beklenıyor,bılgınız olsun,vakıt nakıttır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri