Zeplin Network Kasım Kazançları Aralık Ödemeleri

biz baraj altında kalmışız demek ki. :)
bir dahaki ay geçeriz inş.
alanlara hayırlı olsun.

biz baraj altında kalmışız demek ki. :)
bir dahaki ay geçeriz inş.
alanlara hayırlı olsun.

Hocam belirttiğim gibi 2 defa kontrol ettik ancak kesin geçtiğinizi düşünüyorsanız tekrar inceleyebiliriz yine de

Kasım ayının 23 'ünden itibaren davetiye yollamaya başladığımız için , Aralık ayı kazançlarında daha çok kişiye ödeme yapacağız.

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocam skype dan yazdım ama yoğun sanırım alımlar hala açık mı ?

Hocam belirttiğim gibi 2 defa kontrol ettik ancak kesin geçtiğinizi düşünüyorsanız tekrar inceleyebiliriz yine de

Kasım ayının 23 'ünden itibaren davetiye yollamaya başladığımız için , Aralık ayı kazançlarında daha çok kişiye ödeme yapacağız.

yok hocam öyle bir iddiam yok yahu.
mesajım imalı gibi mi olmuş. :) öyle bir niyetim yoktu.

[MENTION=7888]jargon45[/MENTION] hocam skype dan yazdım ama yoğun sanırım alımlar hala açık mı ?

Hocam alımlar devam ediyor ancak şartlarımızda değişme oldu , tanıtım konumuzu tekrar okumanızı öneririm.

---------- Spam Engelliyici 14:35 ---------- Önceki Mesaj 14:33 ----------

yok hocam öyle bir iddiam yok yahu.
mesajım imalı gibi mi olmuş. :) öyle bir niyetim yoktu.

Hocam yok imalı olduğundan değil :) Sadece yanlışlık varsa düzeltelim istedim , ulaşabildiklerimize soruyoruz da beklediğinizin altında bir durum varsa bizimle iletişime geçmeleri için .

Hocam alımlar devam ediyor ancak şartlarımızda değişme oldu , tanıtım konumuzu tekrar okumanızı öneririm.

Hocam kesin kabul olması için yazıyorum tanıtım konunuzdaki şartlar sağlıyor ama açıklamada etiket mevcut bu problem yaşatır mı ?

Edit: Şu anda elimde mevcut değil ama ilerde çerçeveli engel geçilmiş kanallar yapmayı düşünüyorum bu tarz kanallarla ilgili bir sıkıntı var mı ?

Hocam kesin kabul olması için yazıyorum tanıtım konunuzdaki şartlar sağlıyor ama açıklamada etiket mevcut bu problem yaşatır mı ?

Hocam açıklamada etiket olması davetiye için sorun teşkil etmiyor ancak şahsi fikrim kapanma olasılığını arttırdığı yönünde. Kaldırmanızın daha iyi olacağını düşünüyorum ancak sizin tercihiniz.

banka ödemesi + kesinti oranı düşerse quizden sonra iyi olur burası. Quizden atılan Boşta kanallar var bunları iyi şartlarda alacak olması lazım.

Son düzenleme:
banka ödemesi + kesinti oranı düşerse quizden sonra iyi olur burası. Quizden atılan Boşta kanallar var bunları iyi şartlarda alacak kanalların olması lazım.

[MENTION=25721]WebMoneyTürkiye[/MENTION] sağolsun , bize ve sizlere ellerinden gelen her türlü kolaylığı sağlıyor ve kesintisiz bir destekleri var. Bir sıkıntıyla karşılaşmadığımız sürece webmoneyle devam etmek istiyoruz v önceliğimiz webmoney olucak.
Siz de takdir edersinizki daha ilk ödememizi yaptık ve 1 aylık süreçteki önceliğimiz bu ödemeleri sahiplerine sorunsuz ulaştırmaktı ve gerçekleştirdik. Aralık ayındaki ödemenin daha yüklü olacağını düşünürsek şimdiki hedefimiz ise Aralık ayını sorunsuz bir şekilde tamamlamak. Ödemeleri yoluna koyduktan sonra sizin gibi istekte bulunanlar için alternatifleri arttırmaya çalışacağız.

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 15:15 ----------

Son olarak ödemesi gelen kişi : [MENTION=8895]palipleten[/MENTION]

@jargon45

Hocam tekrar tebrik ederim. Ne kadar çok ödeme gerçekleştirmişsiniz. O vakitler spam kanal almıyordum ve spam kanallarımı da Routenote'taki kendi subnetworküme taşımıştım. Keşke diyorum şimdi size taşısaymışım. Hepsi atıldı Routenote'tan ve para alabileceğimi sanmıyorum :)

@jargon45

Hocam tekrar tebrik ederim. Ne kadar çok ödeme gerçekleştirmişsiniz. O vakitler spam kanal almıyordum ve spam kanallarımı da Routenote'taki kendi subnetworküme taşımıştım. Keşke diyorum şimdi size taşısaymışım. Hepsi atıldı Routenote'tan ve para alabileceğimi sanmıyorum :)

Teşekkürler hocam , Ben Mcn'lerin büyük bir kısmını detaylı araştırdığım için Routenote hakkında da fikrim vardı , ancak kendi bir partnerim olduğu için forumdaki başka sub-networklere laf söylemenin doğru olmayacağını düşündüm ve hiçbir yorumda bulunmadım , siz kendiniz söylediğiniz için belirtmek istedim şu an. Başvurmak istediğiniz kanallar olursa bekleriz , kolay gelsin.

Hocam şartlarda minimum 50k izlenim olmalı yazıyor.50k'ya gelene kadar kanalı bekletmemiz mi gerekecek öyle :D

Hocam şartlarda minimum 50k izlenim olmalı yazıyor.50k'ya gelene kadar kanalı bekletmemiz mi gerekecek öyle :D

Hocam malesef belli bir kotamız olduğu için şartları yukarı çekmek zorunda kaldık. Ancak bazı içerikler varki izlenme süreleri çok yüksek oluyor , böyle özel durumları başvuru yaparken linkin altına belirtirseniz biz de ona göre değerlendirme yapıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri