Zeplin Network Ocak Kazançları Şubat Ödemeleri 2017

jargon45

Kayıtlı Üye
Merhabalar , ödemeleri olabildiğince erkene çekmek için bu saate kadar çalışma halindeydik.

Ocak ayı kazançlarınızın ödemeleri Salı günü veya en geç Çarşamba günü başlayacak olup , ödemelerle ilgili gelişmeleri bu konu üzerinden takip edebilirsiniz.
Hep en kötü ihtimali düşündüğümüzden en geç bu hafta içi tamamlanacaktır diyelim.

Ödemeler webmoney üzerinden gelicektir. Ödemeniz geldiğinde bu konu üzerinden miktar belirtmeden geri dönüş yapabilirsiniz.

Ödemeler tamamlandıktan sonra her türlü sorunuz için skype'tan ulaşabilirsiniz.

Edit : Ödemeler tamamlanmıştır

bYmzzZ.png

Son düzenleme:
Valla helal olsun bu partnere ocağın kazancını subatın 22 si olmadan ödüyolar , adamlar adsenseden önce ödüyolar yani.. Başka partnerlerde sağolsun daha Kasım kazancını ödücek ..

Ödeme geldi çok Teşekkürler. Yanlız izninizle bir sorum olacak. E para ödeme sistemleri yani Webmoney Türkiye ye ulaşamıyorum. Sayfası da açılmıyor. Skype de de yoklar. Webmoney bozdurma işlemini nasıl yapacağız. Direkt bankaya mı çekiyorsunuz. Bankaya çekilirse kaç günde geliyor acaba.. Bugüne kadar hep Webmoney Türkiye ile işlem yapmıştık. Bi atımlık barutumuz var o da gitmesin..

zeplin %kaç kesinti yapıyor alım şartları nedir arkadaşlar.

an itibari ile şıngırdadı çok teşekkürler.

Ödemeler geldi teşekkürler

Ödemeler Geldi teşekkürler

Ödeme geldi çok Teşekkürler. Yanlız izninizle bir sorum olacak. E para ödeme sistemleri yani Webmoney Türkiye ye ulaşamıyorum. Sayfası da açılmıyor. Skype de de yoklar. Webmoney bozdurma işlemini nasıl yapacağız. Direkt bankaya mı çekiyorsunuz. Bankaya çekilirse kaç günde geliyor acaba.. Bugüne kadar hep Webmoney Türkiye ile işlem yapmıştık. Bi atımlık barutumuz var o da gitmesin..

ödeme gelmiş teşekkürler

Geri dönüşler için teşekkürler , Webmoneyle bizzat görüştüm herhangi bir sorun olmadığını belirttiler , bugün ve yarın yoğunluk olabileceğini kendilerine ilettim , rahatlıkla bozum yapabilirsiniz.

Geri dönüşler için teşekkürler , Webmoneyle bizzat görüştüm herhangi bir sorun olmadığını belirttiler , bugün ve yarın yoğunluk olabileceğini kendilerine ilettim , rahatlıkla bozum yapabilirsiniz.

Şu E - Para ödeme sistemlerinin linkini rica edebilir miyim sizlerden yani webmoney Türkiye nin. Bir Türlü linkini bulamadım. Eski sayfası da açılmıyor. Yada ben ulaşamıyorum.. Çok Teşekkürler.

Şu E - Para ödeme sistemlerinin linkini rica edebilir miyim sizlerden yani webmoney Türkiye nin. Bir Türlü linkini bulamadım. Eski sayfası da açılmıyor. Yada ben ulaşamıyorum.. Çok Teşekkürler.

ÇOK ÖNEMLİ UYARI
BOZUM İŞLEMİNDE WEBMONEY HESAP SAHİBİ KİM İSE ÖDEMEYİ ÇEKECEĞİNİZ BANKA HESAP SAHİBİDE AYNI KİŞİ OLMALIDIR

bozum işlemi için size video anlatım linki gönderiyorum
lütfen dikkatlice dinleyerek ve takip ederek işlemi yapınız
İŞLEM ÇOK ÖNEMLİDİR

BİR DAHAKİ İŞLEMİNİZ İÇİN LÜTFEN İŞLEM ADIMLARINI KAYDEDİNİZ

BOZUM İŞLEMİ VİDEO LİNKİ
https://youtu.be/2fe8mza3ejE

BOZUM İŞLEMİ LİNKİ
https://banking.gdcert.com/payout/wizard.aspx linkine gidiniz.
-para çekme kısmında 2. seçenek olan
nakit olarak banka şube veya ortağı yoluyla
(kendi fonları USD banka memuru tarafından) seçiniz devam ediniz.
-sonra Türkiye, E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. seçip devam ediniz lütfen.
Burada Türkiye, E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. seçmeniz çok önemlidir.
E-PARA ODEME HIZMETLERI A.S. seçtiğinize emin olunuz.

VİDEO DA ANLATILAN BİLGİLER İLE DEVAM EDİNİZ
İŞLEMİ BİTİRENE KADAR LÜTFEN DİKKATLİ OLUNUZ.
https://www.youtube.com/watch?v=2fe8mza3ejE&feature=youtu.be
BİLGİLENDİRME
1-) İşlemleriniz İSTİSNAİ DURUMLAR OLMADIĞI TAKDİRDE 15 dk ile işlem yoğunluğuna bağlı olarak 1–2 saat içinde hesabınıza geçer.
2-) Muhasebemiz HAFTA İÇİ 9:00-18:00 / CUMARTESİ 18:00-00:00 arası çalışmaktadır. PAZAR GÜNÜ MUHASEBEMİZ ÇALIŞMAMAKTADIR
3-) Ödemeler HAFTA İÇİ saat 9:00-17:15 arası EFT olarak 17:15-18:00 arası ise HAVALE olarak gönderilmektedir
4-) CUMARTEESİ günleri ise 18:00-00:00 arası sadece HAVALE olarak gönderilmektedir. Gönderim limitleri dolana kadar işlemler sıra ile gönderilir.
5-) Bu saatler dışında yapacağınız bozum işlemleri ertesi sabah 09:00 dan itibaren işlem sırasına göre gönderilir.

BEN BU LİNKLER ÜZERİNDEN İŞLEM YAPTIM BUGÜN ÇOK HIZLILAR ÖDEME HESABA GEÇTİ BİLE.

ödemelerimin hepsi gelmiş. çok teşekkürler zeplin network. sağol, varol....

ÇOK ÖNEMLİ UYARI
BOZUM İŞLEMİNDE WEBMONEY HESAP SAHİBİ KİM İSE ÖDEMEYİ ÇEKECEĞİNİZ BANKA HESAP SAHİBİDE AYNI KİŞİ OLMALIDIR

İŞLEM ÇOK ÖNEMLİDİR

BOZUM İŞLEMİ VİDEO LİNKİ

BOZUM İŞLEMİ LİNKİ

BİLGİLENDİRME
1-) İşlemleriniz İSTİSNAİ DURUMLAR OLMADIĞI TAKDİRDE 15 dk ile işlem yoğunluğuna bağlı olarak 1–2 saat içinde hesabınıza geçer.
2-) Muhasebemiz HAFTA İÇİ 9:00-18:00 / CUMARTESİ 18:00-00:00 arası çalışmaktadır. PAZAR GÜNÜ MUHASEBEMİZ ÇALIŞMAMAKTADIR
3-) Ödemeler HAFTA İÇİ saat 9:00-17:15 arası EFT olarak 17:15-18:00 arası ise HAVALE olarak gönderilmektedir
4-) CUMARTEESİ günleri ise 18:00-00:00 arası sadece HAVALE olarak gönderilmektedir. Gönderim limitleri dolana kadar işlemler sıra ile gönderilir.
5-) Bu saatler dışında yapacağınız bozum işlemleri ertesi sabah 09:00 dan itibaren işlem sırasına göre gönderilir.

BEN BU LİNKLER ÜZERİNDEN İŞLEM YAPTIM BUGÜN ÇOK HIZLILAR ÖDEME HESABA GEÇTİ BİLE.

Çok Teşekkürler... Sağolun. Her ay linklerini google dan aramalardan bulurdum E para yazınca. Birkaç kişi de ulaşamayınca ve bende bulamayınca kapandılar yada bir sorun var sandım. Çekim talebinde bulundum bakalım beklemedeyiz. :)

Son düzenleme:
ödemeler alındı teşekkürler :)

kanal kalmadı içerde :( umarım gelecek ay alırsınız..

ödemeler gelmiş her zamanki gibi 0 sıkıntı 8 aydır eyvallah zeplin network :)

ÇOK ÖNEMLİ UYARI

İŞLEM ÇOK ÖNEMLİDİR

BOZUM İŞLEMİ VİDEO LİNKİ

BOZUM İŞLEMİ LİNKİ

BİLGİLENDİRME

Sağol hocam paylaşımın için burada bulunması iyi oldu.

ödemelerimin hepsi gelmiş. çok teşekkürler zeplin network. sağol, varol....

ödemeler alındı teşekkürler :)

kanal kalmadı içerde :( umarım gelecek ay alırsınız..

ödemeler gelmiş her zamanki gibi 0 sıkıntı 8 aydır eyvallah zeplin network :)

Dönüşler için teşekkürler , an itibariyle tüm ödemeler tamamlanmıştır

ödemeler her zamanki gibi zamanında geldi teşekkürler.

Odeme alindi tesekkurler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erken ve düzenli ödeme almak gibisi yok aylardır düzenli ödeme alıyorum teşekkürler zeplin network

teşekkürler zeplin bir miktar ödeme gelmiş..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri