Zeplin Network Tanıtım

merhabalar hocam basvuruları 14 ocakta yaptık incelemeleri bugun mü yapıp yollicaksınız davetiyeleri ?

evet başvurular bugün sonuçlanıcak , konu üzerinden bildireceğim.

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:12 ----------

Şu ana kadar başvuruda bulunanlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] , [MENTION=46018]V-T[/MENTION] [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] , [MENTION=9629]carmeena[/MENTION] , [MENTION=14481]hikmettop86[/MENTION] [MENTION=9379]Cangrc[/MENTION] , [MENTION=20000]DaRuGa[/MENTION] [MENTION=40478]proleter72[/MENTION] [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] [MENTION=9107]RiverStyx[/MENTION] , [MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] , [MENTION=11561]cigale130[/MENTION]

Davetiyelerin 24 saat içerisinde kabul edilmesi gerekmektedir.

Defalarca belirttiğimiz gibi bu ay kotamız çok kısıtlı olduğu için, başvuran kanallar arasında şartlarımızı fazlasıyla karşılayan kanalları alabildik. Bu kanallarla birlikte kotamız dolmuştur, Şubat ayına kadar alımlarımızı kapatıyoruz, netleştiği zaman şubatın kaçında açılacağıyla ilgili buradan duyuru yapacağım.

evet başvurular bugün sonuçlanıcak , konu üzerinden bildireceğim.

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:12 ----------

Şu ana kadar başvuruda bulunanlardan davetiyesi gelenler : [MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] , [MENTION=46018]V-T[/MENTION] [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] , [MENTION=9629]carmeena[/MENTION] , [MENTION=14481]hikmettop86[/MENTION] [MENTION=9379]Cangrc[/MENTION] , [MENTION=20000]DaRuGa[/MENTION] [MENTION=40478]proleter72[/MENTION] [MENTION=27534]KaanYGT[/MENTION] [MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] [MENTION=9107]RiverStyx[/MENTION] , [MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] , [MENTION=11561]cigale130[/MENTION]

Defalarca belirttiğimiz gibi bu ay kotamız çok kısıtlı olduğu için, başvuran kanallar arasında şartlarımızı fazlasıyla karşılayan kanalları alabildik. Bu kanallarla birlikte kotamız dolmuştur, Şubat ayına kadar alımlarımızı kapatıyoruz, netleştiği zaman şubatın kaçında açılacağıyla ilgili buradan duyuru yapacağım.

hocam şuan müsait değilim akşam istatistikleri atıcam skype dan

Alımlarımız 15 Şubat tarihinde olucaktır , bu tarihe kadar başvuru formumuz açıktır , başvuralarınızı yapabilirsiniz , 15 Şubat tarihinde değerlendirilip davetiyeleri gönderilecektır.

Daha once bir uyari almistim, ama uyari gitti alirmisiniz partnerlige

Daha once bir uyari almistim, ama uyari gitti alirmisiniz partnerlige

Alımlar açıldığında başvurun değerlendirelim hocam kanalı görmeden net birşey söyleyemem.

Bu arada bünyemizde bulunup nerdeyse hiç kazandırmayan ( aylık 5 dolar altı) kanallar unlink edilmiştir.

Açıklama kısmına etiket giren kanallarında, açıklama kısmında etiketleri silip etiket kısmına yazmasını rica ediyorum kanalınızın kapanmasına veya atılmasına sebep olabilir.

!! Öte yandan en önemli gelişme Webmoney'le yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı büyük ihtimalle ödeme yöntemimizi değiştireceğiz. Sizlerin çoğunluğunun isteğinin Banka ödemesi olduğunu bildiğimiz için büyük ihtimalle Banka Ödemeleriyle devam edeceğiz bundan sonra. Bununla ilgili gerekli işlemler ve prosedürler tamamlandıktan sonra sizlere bilgi vereceğim. Ve banka ödemesinin kesinleşmesi halinde ( muhtemelen önümüzdeki hafta ) , banka hesap numaralarınızı alacağız. Ödemelerden önce mutlaka takipte kalınız , bu konu üzerinden gelişmeleri aktarıcaz.

banka ödemesi dolar yapılsa daha iyi olur hocam. tl olarak mı yapılacak?

Merhaba , bu ay da ödemeler ( ocak ayı kazançları ) webmoney üzerinden gelicek , Şubat veya Mart kazançlarının ödemeleriyle birlikte banka ödemelerine geçeceğiz.

2 gün sonra çok az sayıda kanal alımı yapacağız ancak kotamız çok az olduğu için şartlarımızı yüksek tutmak durumundayız , şartlarımızı daha önce yazdık ancak gelen kanallar arasından en uygunlarını seçmek durumunda kaldığımız için genelde video yaşı 3 ay+ ve son 30 günlük izlenme dakikası 1m+ olan kanallar kabul ediliyor çoğunlukla kanal dili türkçe , arapça vs. olmadığı sürece.

Bunun dışında son gelişmeler için ara ara bu konuyu takip etmenizde fayda var , muhtemelen önümüzdeki ay ödemeyi almak istediğiniz banka bilgilerinizi girmenizi isteyeceğiz.

Merhaba , bu ay da ödemeler ( ocak ayı kazançları ) webmoney üzerinden gelicek , Şubat veya Mart kazançlarının ödemeleriyle birlikte banka ödemelerine geçeceğiz.

2 gün sonra çok az sayıda kanal alımı yapacağız ancak kotamız çok az olduğu için şartlarımızı yüksek tutmak durumundayız , şartlarımızı daha önce yazdık ancak gelen kanallar arasından en uygunlarını seçmek durumunda kaldığımız için genelde video yaşı 3 ay+ ve son 30 günlük izlenme dakikası 1m+ olan kanallar kabul ediliyor çoğunlukla kanal dili türkçe , arapça vs. olmadığı sürece.

Bunun dışında son gelişmeler için ara ara bu konuyu takip etmenizde fayda var , muhtemelen önümüzdeki ay ödemeyi almak istediğiniz banka bilgilerinizi girmenizi isteyeceğiz.
hocam iyi çalışmalar kanal partnere girdikten sonra telif alırsa atıyormusunuz

hocam iyi çalışmalar kanal partnere girdikten sonra telif alırsa atıyormusunuz

Evet hocam zaten kanalda herhangi bir ihtar mevcutsa alamıyoruz , sonradan gelmesi durumunda da çıkartıyoruz.

İçerideki kanal ihtar alırsa veya aylık kazancı çok düşük devam ederse ( aylık 5 dolar altı gibi ) kanal çıkartılır bunun dışında şu ana kadar kanal atılması olmadı.

hocam dashboardunuz hala yokmu

Hocam ödeme yöntemi hakkında bazı sorunlar vardı , 1-2 aya banka ödemesine geçtikten sonra ona uygun bir dashboard yaptıracağız, önceliği hep düzenli ödeme ve ödemeleri hızlandırmaya verdiğimiz için dashboard konusuyla ilgilenemedik , dashboard'ta olmasını istediğiniz özellikler varsa yazabilirsiniz , onları da dikkate alalım geçmeden önce.

webmoney'le şahsen hiç sorun yaşamadığım için ben çok memnundum inşallah ileride taraflar tekrar anlaşır. zira kullanımı kolay, kesintileri makul bir ödeme yöntemiydi. paypal ve payoneer gibi başımızı ağrıtmıyordu.

webmoney'le şahsen hiç sorun yaşamadığım için ben çok memnundum inşallah ileride taraflar tekrar anlaşır. zira kullanımı kolay, kesintileri makul bir ödeme yöntemiydi. paypal ve payoneer gibi başımızı ağrıtmıyordu.

Webmoney ' yle biz de şu ana kadar sorun yaşamadık hocam , bir süre sonra banka ödemesinin yanına tekrar webmoney ekleyebilirz, ancak çoğunluğun kesintisiz direk bankaya almayı tercih edeceğini düşünüyorum.

Bugüne kadar başvuruda bulunan tüm kanallardan davetiyesi gelenlere geri dönüş yapılmıştır.

Bir de bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum , bazı arkadaşlar sadece ayın 15'inde başvuru yapılabiliyor gibi algıladı sanırım. O yüzden kanallar değerlendirildikten sonra başvurular olmuş, ondan dolayı bir sonraki alım dönemindeki değerlendirilicektir. Başvuru formumuz her zaman açıktır , alım zamanları ( genelde ayın 15'inde ) başvuran kanallar arasından şartlarımızı en çok sağlayan kanallar kotamız kadar alınmaktadır. Ayrıca Disney kanallar kesinlikle alınmamaktadır, Disney kanal yollamamanızı rica ediyorum.

An itibariyle kotamız dolmuştur , yeni alımlarımızın yapılacağı tarih 15 Mart'tır.

Son düzenleme:
Bugüne kadar başvuruda bulunan tüm kanallardan davetiyesi gelenler : [MENTION=14499]esc wanted07[/MENTION] [MENTION=12207]jacksparrow45[/MENTION] [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=26711]brkckr35[/MENTION] , [MENTION=48916]Soho[/MENTION] [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] [MENTION=14481]hikmettop86[/MENTION] , [MENTION=34014]SaLiH4446[/MENTION] [MENTION=53160]Bundatamyirmiharfvar[/MENTION] [MENTION=13595]mert0507[/MENTION] [MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] [MENTION=12850]slayfer[/MENTION] [MENTION=10068]hassonya[/MENTION]

Bir de bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum , bazı arkadaşlar sadece ayın 15'inde başvuru yapılabiliyor gibi algıladı sanırım. O yüzden kanallar değerlendirildikten sonra başvurular olmuş, ondan dolayı bir sonraki alım dönemindeki değerlendirilicektir. Başvuru formumuz her zaman açıktır , alım zamanları ( genelde ayın 15'inde ) başvuran kanallar arasından şartlarımızı en çok sağlayan kanallar kotamız kadar alınmaktadır. Ayrıca Disney kanallar kesinlikle alınmamaktadır, Disney kanal yollamamanızı rica ediyorum.

An itibariyle kotamız dolmuştur , yeni alımlarımızın yapılacağı tarih 15 Mart'tır.

başvuruda bulundum hocam kontrol edersen sevinirim.

Bugüne kadar başvuruda bulunan tüm kanallardan davetiyesi gelenler : [MENTION=14499]esc wanted07[/MENTION] [MENTION=12207]jacksparrow45[/MENTION] [MENTION=11216]ubus56[/MENTION] [MENTION=8585]crazykanka61[/MENTION] [MENTION=26711]brkckr35[/MENTION] , [MENTION=48916]Soho[/MENTION] [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] [MENTION=14481]hikmettop86[/MENTION] , [MENTION=34014]SaLiH4446[/MENTION] [MENTION=53160]Bundatamyirmiharfvar[/MENTION] [MENTION=13595]mert0507[/MENTION] [MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] [MENTION=12850]slayfer[/MENTION] [MENTION=10068]hassonya[/MENTION]

haydaaaaaa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri