Zeplin Network Tanıtım

hayırlı olsun 500 izlenim biraz az olmuş gibi 5-10 k olması her 2 taraf içinde iyi olurdu:)

Hayırlı olsun , alternatifler çoğaldı inşallah sonumuz kötü olmaz.

Çok teşekkürler

hayırlı olsun 500 izlenim biraz az olmuş gibi 5-10 k olması her 2 taraf içinde iyi olurdu:)

Teşekkürler , ne kadar fazla insan yararlansa o kadar iyi diye düşündük. Ancak tabiki sizden gelen talepler doğrultusunda değişiklik yapılabilir.

ho hocam kendimize geliyoruz gibime geliyor ama bakalım yıl basından sonra herşey belli olmuş olacak :)

toplam izlenim 500 demiyor hocam
günlük 500 izlenim istiyor
yanlıs anladınız heralde

bir de hangi networkün alt bayisisiniz
ödemeler diğer partnerlere göre oldukça erken ödeniyor

Çok teşekkürler

Jeito arkadaşımın tavsiyesi üzerine en azından burada paylaşmama kararı aldık partner her ne kadar başka sub-network vermiyeceğini söylese de malesef bazı arkadaşlarımız mail yağmuruna tutuyor :) ancak kanal bağlayan arkadaşlar tabiki bu konuda bilgi sahibi olacaklardır

o zaman denemelik bi kanal baglayalımda öğrenelim ;)

hayırlı olsun
Rabbim utandırmasın
Hazırda bulun 2-3 kanalla başvuru yollayacağım

Hayırlı uğulu olsun... Başarılar dilerim..

Çok teşekkürler

ho hocam kendimize geliyoruz gibime geliyor ama bakalım yıl basından sonra herşey belli olmuş olacak :)

Inşallah hocam ben de konuda belirttiğim gibi umudumu kaybetmiştim , ancak inşallah hep beraber toparlayacağız.

toplam izlenim 500 demiyor hocam
günlük 500 izlenim istiyor
yanlıs anladınız heralde

bir de hangi networkün alt bayisisiniz
ödemeler diğer partnerlere göre oldukça erken ödeniyor

Evet hocam doğru demişsiniz günlük 500 izlenme gerekiyor , arkadaşa da belirttiğim sebeplerden dolayı burdan yazamıyorum hocam anlayışınız için teşekkürler

Cms sistemi var mı yanhi kanal kazanclarını takıp edebılecegımız bır dashboard gibi bir şey.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri